Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.294
Cevap
504
Favori
1.036.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    C655 in imkan varsa pro versiyonu daha iyi olur hocam. Yoksa c655 de iyi Tv dir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tesekkur ederim frekans proya cikacak butce bulamadim c655 aldim insallah sorunsuz cikar.

• heromex H kullanıcısına yanıt
    Sizin senaryonuzda panel kalitesinden çok büyüklüğü önemli, izleme mesafesi 2m üzerinde ise minimum 65 inch bir TV alın, belli bir yaştan sonra ekran büyüklüğü en önemli etken oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • heromex H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, Tv kurulduğunda güncel yazilimini flas bellek ile usb den yüklerseniz daha iyi olur

• GrkmAdr G kullanıcısına yanıt
    Telegramdaki Tcltvturk sayfasina bakabilirsiniz hocam

• Pazarama üzerinden aldığım satıcı Teknosa olan tcl c6k 55 inç ürünüm kırık geldi. Ekran çok kötüydü. Servis kurulum yaparken gösterdi. Rapor tuttular. Siz siz olun bu tarz ürünlerde kutuda bir tane delik bile olmasın varsa ya almayın ya da rapor tutturun...
    Rapor yazacak servis onu bekliyorum çıkan sonuca göre uğraşacağım. Pazarama sitesinden alınan ürünlerde değişim değil iade oluyor dedi Teknosa.

Pazaramadan alan başka birisine de kırık gelmiş. Şaşırmadım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 8 Eylül 2025; 7:55:58 >
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun , paranı en kısa zamanda geri alırsın umarım , pazarama çok geç yatırıyor parayı vs diye çok şikayet var şikayervar.com'da

Çok geçmiş olsun , istenmeyen bir durum...

Benim 65C855 teslimatta 4 gün gecikti.

5. Gün kargo geldi Kutu da Arka kısımda delik vardı Panelin ön tarafı olan kısım temizdi.

Taşeron kargo teslimatçıları resim ve video çekmeme izin verdi , teslim aldım.

Allahtan kurulumda hiç bir sorun yaşamadım.

Kolay gelsin...

• helsloot kullanıcısına yanıt
    3 taksit aldım birde. Cuma günü rapor tutulmuş iade değişim diye. Bugün aradım bilkomu raporum nerde diye bekleyin gelir vs dedi. Ona göre teknosayı arayacakmışım. Kuruluma gelen firmayı aradım onlarda bilkom bize dönüş yapacak vs dedi nasıl bir döngüye girdim anlamadım.

Geçmiş olsun… Yaşadığınız durumun Pazarama ile alakası yok, satan da gönderen de Teknosa. Cuma günü tutuşan raporun bu sabah işleme girip çıkması maalesef çok büyük bir beklenti. Biraz zaman alır ama değişiminiz yapılır, aceleci davranıp beklentinizi yükseltmeyin derim naçizane…

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Pazarama değişim yapmıyormuş iade direk dedi Teknosa müşteri hizmetleri yani pazarama üzerinden alınan Teknosa ürünü öyle olur dedi.
    Acele etme sebebim aynı televizyonu fiziki mağazadan kendim almak istiyorum.

Bildiğim kadarı ile değişimi zaten çoğu satıcı platform yapmaz, servis ürünü sizden alıp değişim formu verir, siz o formla herhangi bir Teknosa mağazasına gidip yeni ürün alırsınız.

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Bana rapor gelecekmiş teknosayı arayacakmışım onlar yönlendirecekmiş. Kargo firması yönlendireceğiz sizden ürün alacaklar bize gelecek bakacağız ona göre iadeniz yapılacak dedi. Ben zaten değişim vesaire hiçbir şey istemiyorum iade almak şu an en mantıklısı.

• 75T8C alınır mı parlaklık az geldi oturma mesafesi 4.5m. Oyun oynamıyorum yalnızca digitürk ve arada 4k film izliyorum. Gözüm 75c7k'da ama fiyatı düşmüyor bir türlü. Biraz daha katıp 75C755 de alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukeler -- 8 Eylül 2025; 17:30:20 >
  • dukeler kullanıcısına yanıt
    75c755 66 civarinda bugün satılıyordu

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Hocam cok teşekkür ederim, bunla ilgili kılavuz var mıdır acaba? nereden öğrenebilirim ailem hiç anlamaz geldiklerinde ben yardımcı olabilirim.

• Bilkomdam mesaj geldi teknosaya mail attım. Kayıt açtıklarını söylediler. Onlar beni arayacakmış. Güncellemeleri yazarım buradan.

• Merhaba... Streaming kanalları silme imkanımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint2 -- 8 Eylül 2025; 23:45:27 >
  • Bugün C755 modeli kuruldu üzerinde teşhir aldım vatan dan çalışma saatine bakamadım üzerinden Ağustos 18 indeki firmware var sanırım 509 la bitiyor güncel firmware midir yoksa manuel mi yapıyoruz

Evde de c835 modeli var ondada hiç güncelleme görmedim 1 yıldır neredeyse

• 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.