TV Seçimi Kararsızlığı
Merhaba arkadaşlar. Televizyon konusunda çok bir bilgim yok ancak cahil de sayılmam :)
Kendi tercihim ve araştırmalarım doğrultusunda TCL almaya karar verdim. Yine de farklı fikirlere açığım ancak bu marka tercihimin çok ekstrem bir durum olmadığı sürece değişeceğini sanmıyorum.
Seçmiş olduğum modeller ise TCL 55C655 ve TCL 55C655PRO . Tabiki PRO almak daha mantıklı geldi ancak şimdi biliyorsunuz teknoloji hızlı ilerliyor. OLED QLED QNED Miniled macroled vb. gibi bir sürü tür çıkıyor. O sebepel bu ekran konularında pek bilgim olmadığından size danışmak istedim. Bu iki model arasından hangisini neden seçmeliyim? Veya başka bir TCL öneriniz var mıdır?
Yahut farklı bir marka öneriniz ( Her ne kadar TCL almaya kararlı olsam da) varsa alabilirim. EK olarak 50 veya 55 inç almam gerekiyor.
Birkaç yerde kasma-donma takılma gibi şeyler okudum ama emin olamadım. Ayrıca bunların hangisinde LED yanma olayı vs oluyor tam bilmiyorum
Biraz aciliyetim olduğu için bugün yarın sipariş vereceğim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
Şuan sepetimdeki ürün bu
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-55c655progtv-55-inc-139-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-uhd-qled-tv-1237738.html
Megane 2 Dynamique
|
2006 Megane 2 hakkında
|
Opel Astra 1.3 CDTI - Volvo S40 - Toyota
|
Opel Astra 1.3 CDTI Enjoy - Enjoy Plus - Enjoy 111.Yıl
|
Legend Silkroad Avar (110 Cap) Free Silk
|
Legend Silkroad Göktürk (100 Cap)
|
|
Lenovo z710 tuş sorunu
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 296)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
14 Yanıt
0