Tcl 75 inch C755 kullanan var mı? Bunlara alternatif? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (793. sayfa)
-
-
Aynen öyle üstadım izinli günümde sabah TV yi açıyorum gece kapatıyorum ekran yanması derdim yok oled e yakın görüntü yerli TV fiyatına süper bir TV aldım dün tlou2 yi 120hz de oynadım adamlar bu TV yi oyun için yapmışlar mükemmel bir görüntü ve oyun akış hızı var...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya kesinlikle 77 oledlere bakıyorum 65 in 2 katı fiyatta. Ama 55 ile 65 arasındaki fark öyle değil. 77 de çok saçma fiyatlar oluyor 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir TV ye 100k ve üstü para verilmez üstadım görüntü ne kadar güzelde olsa...
Merhabalar, maksimum 30 bin olabilecek bir bütçem var. 55 inç TCL TV alacağım. Hangi modeli önerirsiniz? 55C645, 55C655 modellerini görüyorum. Keşke 35-40’lara çıkabilsem fakat mümkün değil malesef.
(TV ile film izlerim, playstation oynarım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The PoiSoN -- 24 Aralık 2024; 20:34:59 >
Hocam f/d Tv si Tcl 98P755 al gec.
90 ve alti fiyatlar tam f/p Tv si olur.
-
pc den bakınca gördüm evet yatayda cizgi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 25 Aralık 2024; 10:49:25 >
Merhaba , C745 için en iyi görüntü ayarlarına nereden ulaşabilirim ? Tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır ?
-
buradaki "DV" ne demekti unuttum?
-
Dolby Vision 😀
Yazmak için girmiştim benden çok yaşayacaksınız hocam😁
hay yine unuttum ,
samsung Hdr10+ diyor başkası Dolby vision diyor.
Bizim TV ise Bazen DV Ama genelde hdr10 Plus algılıyor benim kafa karışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tcl Türkiye Telegram sayfasına gelin hocam, orada arkadaşlar Tv ile ilgili bir cok sorunda yardımcı oluyorlar.
Link varsa atın hocam ya ben giremiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana da telegram grubunun linkini atabilir misiniz?
-
Arkadaşlar 75p735 (2022-2023 serisi) model Tv alınır mı? 37 bin lira fiyatı var
Vatan sağolsun her gece indirim yapıyor ancak şuan ki indirimli hali geçen aya göre 10 bin lira pahalı. 2025 yılında ne olur fiyatlar?
-
O bütçe icin cok guzel bir tv dir.tavsiye ederim
Bazı olumsuz yorumlar okudum, onun haricinde 2 -3 yıl eski bir model Tv olması beni tereddütte bıraktı hocam. Açıkçası ayrıntılı bilgim de yok TCL markasının modelleri hakkında. Sizin önereceğiniz 35-40 bin tl gibi fiyatlara 65 veya 75 inç Tv varmıdır hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X