Panel filtrelerin sırasını karıştırmışlar. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (759. sayfa)

-
-
-
75C855 modeli detaylıca kullanabildim. Evde mevcut olan 65QN90C ile kıyaslayabildim.
Görüntü ayarlarını kullanmış olduğum samsuna yakın ayarladım.
Vay be dedirtti TCL. Siyahlar zaten mükemmel. Simsiyah ekran ortada yazı olan sahnelerde Samsungda kenarlarda ışık hüzmesi varken TCLde yok mesela. Bütün renkleri yakalayabildim ama turuncu ve kırmızılar Samsungda daha cırtlak.
Ayarlardan sonra Pembelik azaldı. Samsungda ise grimsi görüntü oluşuyor yan açılarda bunu farkettim.
5-10 video ile karanlık sahneler, renkli görüntüler, hızlı sahneler, insan teni vs tarzında kıyaslamama rağmen dedim tamam benim için kusursuz ve harika bir TV. Kumanda pek kaliteli hissiyat vermedi sadece.
Versiyon 098 bu arada.
-
098 versiyon. Ne demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yazılım sürümü demek istedim v098 yani güncelleme ile v135 oldu. Usb ile v420 güncelleyeceğim şimdi
-
Kumandadan 3 çizgiye basılı tutun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tcl 65c755 aldım. 1 2 yabancı sitede ve youtube da görüntü ayarları var. Yaptım ama hoşuma gitmedi. Sizin tavsiye görüntü ayarlarınız nasıl?
TV mi değiştirmeyi düşünüyorsunuz?
-
arkadaşlar tcl nin kendi media playerinde kendi indirdiğimiz altyazıyı seçme imkanı var mı ben mi göremedim acaba
-
Bu soruyu 3 gündür görüyorum, bu tv sizde mevcut değil mi ? kendi media playerını açıp bakıp bize siz bilgi verseniz. zaten böyle bir özelliği varsa ayarlarında mevcut olur genelde. yoksa kıyıya köşeye saklayacak halleri yok. :))
-
Hocam özellikle maç yayinlarinda oyunculari yakin cekimde oyuncunun etrafini saran bir buğu oluyor sizdede varmi..
Birde tv görüntü ayarlari olan varmi medela normal yayin izlerken veya filim izlerken .
Yardim lütfen
-
Hareket netliğini 10 ise 4'e indirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 21 Şubat 2025; 0:23:48 >
Bende eski USB vardı 2gb lik onda yazılım yüklenmedi Yeni 16gb lik vardı onunla rahat güncelleme yaptım bilginize...
hareket netliğini 6 ya aldım. Bir saatten faza görüntü ayarlarıyla uğraştım. qn90c yakın ayarları yakalamaya çalıştım. Yorumlarda top 2 tane gözüküyor falan okumuştum özellikle ona dikkat ettim. Gayet güzel tatmin edici. Hatta TCL den sonra görüntü takılıyor gibi geldi samsungda. Sanki samsung 60hz gibi bir görübtü hissettim. Ne zamanki TCL ile yanyana bakıncaya kadar anlamadım.
Hocam sinema modunda fps düşük gibi bazı sahnelerde takılmalı oluyordu hızlı nesnelerde. Dinamik modda akıcı pürüzsüz. Ama renkler de çok farkkı oluyor. Sinema modunu akıcı yapamaz mıyız dinamik gibi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
standart mod mpeg yi dijital gürültü yu ve yükseltmeyi kapatın dinamik parlaklık oto veya plus yapın hareket üst kaydirici 10 alt 3 yapin sporda 4 ila 10 yapin dinamik renk kapalı olsun bunun yerine rengi 53 ve55 arası yapın
Şuan tvde değilim akşam denerim sorarım yine size. Sinema için dimi bu ayarlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X