Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.382
Cevap
480
Favori
966.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın Bim'de satışta. ihtiyacı olan arkadaşlar fırsatı kaçırmayın.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brolog -- 12 Aralık 2024; 21:57:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65V6B hangi seriye denk acaba P serisimi C serisimi

• savcı963 kullanıcısına yanıt

75C855 için kullandığım ayarlarım bu şekildedir;

Ön Ayar : Dinamik

Renk doyumu : 60

Kontrast : 100

Siyah seviyesi : 100

Dinamik Kontrast : Yüksek

Siyah İyileştirme : Yüksek

Dinamik Parlaklık : Parlaklık+

Yerel Karartma : Yüksek

Yerel Kontrast : Yüksek

Gama : 0

Ton : 50

Dinamik Renkler : Açık

Renk Isısı : 5

Netlik : 60

MpegNr : Orta

Gürültü Azaltma : Oto

Tonlama Temizleme : Düşük

Hareket Netliği : Açık

Led Hareket Netliği : Kapalı

Bulanıklık Azaltma : 7

Titreme Azaltma : 7

Dinamik Hızlanma : Kapalı

Deneyen yorumlarsa memnun olurum ayrıca

• akala55 A kullanıcısına yanıt

TCL 65V6B modeli, V6B serisi olarak adlandırılmaktadır. Bu model, 4K HDR görüntü kalitesi ve Google TV işletim sistemi ile donatılmıştır. Yani, ne P serisine ne de C serisine ait değildir; kendi V serisi içinde yer almaktadır.

• bakirci53 B kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler...

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Samsungta böyle olmadı bende.

İlk 90c iade süreci Samsung'ta biraz uzadığı için Amazona iade etmiştim. İkinci 90c iadesinde hiç uzatmadan nakit paramı yatırdılar.

Bulaşık makinesi aldım bir bayiden, taksitle almıştım yamuk geldi paramı nakit yatırdı Samsung.

Tekrar başka yerden satın aldım yine nakliye problemleri.

Samsung bu sefer 3 seçenek sundu, para iadesi, tekrar yenisi yada %25 para iadesi.

Samsung başından savmıyor çözüm üretiyor.

RNNN nickli arkadaşımız o kadar bunları yazdı adamı dövmediğim kaldı, valla hakkını helal etsin haklı oldu konularda haklıymış.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde olması gereken sistem topallasa da bazı firmalar tarafından uygulanıyor. Biraz da muhatap olduğunuz kişiler ile kurulan diyalog da önemli. Her firma hakkında dünyalar kadar şikayet var. Biraz firmadan, Biraz kullanıcıdan, Biraz bölgesel.

Yani sizin için işleyen süreç keşke herkes için sorgusuz sualsiz uygulansa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brolog kullanıcısına yanıt

Nasıldır? Bilgisi olan aydınlatabilirse çok iyi olur. Evde 13 yıllık samsung ips 55 tv var. Görüntüsü güzeldi fakat çizgiler çıkmaya başladı. 65 televizyon arayışındayım. Bu televizyon nasıldır sizce?

• konays kullanıcısına yanıt
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuHDTVTestyoutube
    We review the 75-inch TCL C855 featuring higher native contrast, more local dimming zones & a lower price than flagship Mini LED TVs from Samsung & Sony. Our review sample is the 75in UK version, namely the TCL 75C855K which retails for around £1500. ======================== **Click Below to SUBSCRIBE for More Reviews, Sneak Peeks & Tips: https://www.youtube.com/channel/UCcCYOO2uYPnG-21WDOWdwew?sub_confirmation=1 ======================== VISIT HDTV Test http://www.hdtvtest.co.uk/ FOLLOW US! https://www.threads.net/@hdtvtest https://www.tiktok.com/@hdtvtest https://www.instagram.com/hdtvtest https://twitter.com/vincent_teoh https://www.patreon.com/hdtvtest
    https://www.youtube.com/watch?v=SixONfjwb7o&feature=youtu.be

İncelemesi var bir inceleyin. Burada satın alan arkadaşlarda cevap verir size.

Edit: pardon bimdeki model hakkında sormuşsunuz, arkadaş cevaplamış TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 13 Aralık 2024; 0:2:14 >
  • konays kullanıcısına yanıt

13 yıllık TV'den sonra sizi fazlasıyla tatmin edecektir bence. Ekran yenileme hızı 60 Hz, bol aksiyonlu oyunlarda aşırı yüksek performans beklemeyin ama film, dizi tarafında sizi üzmez.

Ben aşağıya özelliklerini yazayım, son kararı siz verin. Fiyatına göre iyi bence, piyasa fiyatı 30 bin TL bandında zaten. Yarın Bime geliyormuş, stoklarla sınırlı mı bilmiyorum. Yarın bulursanız affetmeyin. Yine hatırlatmak fayda var, oyun tarafında şöyle: PS5 Pro alacağım, param çok derseniz ekran yenileme hızı yüksek olan TV'lere bakın. Amacınız televizyon izlemek, film, dizi tarafındaysanız çok pahalı TV'ler almak anlamsız olacak.

TCL 65V6B modeli, modelin temel özellikler

Ekran Boyutu: 65 inç (yaklaşık 164 cm)

Ekran Tipi: LED

Çözünürlük: Ultra HD (4K), 3840x2160 piksel

Görüntü Teknolojisi: HDR desteği ile yüksek görüntü kalitesi

İşletim Sistemi: android

uygulamalar google tv

HDMI Giriş Sayısı: 3 adet

Ses Çıkış Gücü: 20 W (RMS)

Bağlantı Özellikleri: Bluetooth ve Wi-Fi 5 desteği

Diğer Özellikler: Micro Dimming ve Dynamic Colour Enhancement teknolojileri ile geliştirilmiş görüntü kalitesi.

Üç beş ay sonra bunuda 40 bin tl yaparlar ekonomik kriz manasıyla

Öpüyorlar.

Yeni Bir Televizyona gerçekten ihtiyacınız varsa tabiki alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brolog -- 12 Aralık 2024; 23:48:50 >

• Şu stremio+RD ne harika bişeymiş ya. Dolby vision içerikler inanılmaz. Bugüne kadar c6v oledimde dolby vision izlemiyomuşum. Karanlık sahnelerde dolby vision içerik gerçekten parlaklık istiyor. Hiçbir detay black crashinge uğramıyor. Az önce furiosa filmine bakıyordım. Tam bir görsel şölen. Bu arada keskinlik için oledden sonra keskinlikte bir tık geride deniştim. Sözümü geri alıyorum. Bu canavara yemeğini suyunu iyi vereceksin ozaman sana hakkını veriyor 😁. Muhtemelen upscale yeteneği önceki oledime göre 1 tık geride o da sd içeriklerde çok az belli ediyor. Hd içeriklerde bi fark yok.

Şu sahneye benzer sahnelerde kullandığım oled parlaklığından ötürü bukadar detay vermezdi. Tabi yılına bağlı sanırım 600nit civarında bir performansı vardı. Ama 3500 niti bunsahnelerde dolby vision içerikte bariz anlıyorsunuz. Buarada altta üstte siyah bar var 😊

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 12 Aralık 2024; 23:49:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba arkadaşlar. an itibari ile emektar samsung 48ju6570 tv paneli kırmış bulunmaktayım. 10 yılın ardından halen çalışırken bir kaza ile kırıldı. uzun zamandır piyasaya bakmıyorum. 65" almak istiyorum ama bütçe kısıtlı. bime gelecek tcl 65" olanı önerirmisiniz. genelde dizi seyrederiz eşimle. ama xbox series x de var onda da oyun oynuyoruz. Yeterli gelirmi veya 30k ya kadar başka öneriniz olurmu?

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

3500 nit kör olacaksın yaw TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• bakirci53 B kullanıcısına yanıt
    Hocam özellikle ilk paragraftaki ayarlar Bence gerçekten kötü.

Bu Ayarlara siyah başarısı çok güzel görünecek Ama çok fazla detay kaybedeceksiniz daha önce aynı görüntüde ne farklar oluşturduğuna dair paylaşımlarımız oldu.

Konu açılmışken bir şey sorayım size? Konuda da paylaşmış olduğum bir sorundan dolayı C 755'i almış olduğum Teknosa'dan değiştirmek istedim, Teknosa servis raporu olmadan değişemeyiz dediği için zorda olsa servis raporu aldım.Şimdi Teknosa inceleniyor falan diye 5 gündür oyalıyor, bu durumda 30 gün içinde değişim yapılmazsa tüketici hakem heyetine mi başvurmam gerekir, veya yapılacak başka bir şey var mıdır?

• Sezer.E kullanıcısına yanıt

Oyun oynayacaksınız c745,c755, c845,c855 almalısınız. Bütçenize gore değerlendirin. Oyun oynamiyacaksaniz bahsettiğiniz tv yeterli

• basis35 kullanıcısına yanıt
    Grundig 65Oled 9900 modelinde vardı hareketli ayak ama viraz sıkıntılı öne çıkımtı bir ayağı vardı.

Ayrıca philips modellerde de genel olarak varmış Evet.

Ben şimdiye kadar buraya Philips ile ilgili hiçbir şey yazmadım çünkü kendi panel ini üretmediği için ve de Grundig Vestel vb gibi.fiyat avantajı sunmadığı ve gereksiz ambilight maliyeti için hiçbir zaman listeme almıyorum.

Öyle değil işte hocam. Bu tv ye 3500nit neden koymuşlar şimdi daha iyi anlıyorum. Dolby vision içerik dışında gece tabiki yüksek parlaklığa gerek duymuyor tv. Ama Dolby vision içerik bu parlaklığı istiyor. İnternette biraz bakın dolby vision why so dark adı altında oled kullanıcılarının birsürü topiği var. Oled tv m de de karanlık sahneleri çok zor seçerdim dolby visionda. Tabi şimdiki oledlerin parlaklık değeri yine daha iyi daha iyi performansı vardır. Ama bu tv açık ara farkını dolby vision da koyuyor. Bu arada hdr10+ a göre renk hacmi çok farklı. Apple tv bile dolby vision ayarına çekince kalibrasyon kısmını kapatıp şu açıklamayı yapıyor. “Tv niz dolby vision modundadır. Kalibrasyon yapmaya gerek yok” 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

Ben Samsung hakkında yaşadıklarımı anlattım. Siz Teknosa vs. mağazalardan Samsung marka bir ürün alsaydınız süreç benimki gibi olacaktı muhtemelen.

Tcl veya diğer markaların topu kime attığı hakkında bir fikrim yok açıkçası.

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Karanlık seçememe konusunda s90c evet 845 ile kıyaslayınca siyah detaylar düşük kalıyordu.

95c'de bu durum böyle çıkmadı, farklı bir kalibresi var her detay gözlerinin önünde.

Dolby Visio'n içerikler tükettik 845 ile ama şöyle bir durum var. Dolby IQ modu üzerinde 3 mod seçenek sunuyor, parlak karanlık bir ayar daha vardı hatırlamıyorum. Hanım kıs bu ne yaw diyor ben parlakılığı kısamıyorum çünkü Dolby IQ veya Imax formatlarında parlaklık ayarı kilitli oluyordu. Mecburen karanlık seçimini seçiyordum ama onda bile bazı görüntü sahnelerinde çok parlıyordu, bu hoşumuza gitmiyordu.

C855 ile bu formatlarda parlaklık ayarını kullanıcıya verdiler ise yani düzeltme yaptılarsa bu güzel haber.

Renk hacmi konusunda Qd-Oled ile Va panel renk hacmini hiç tartışmayalım hatta tartışmaya kapalı olsun, bu gözler canlı gördü herşeyi TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 13 Aralık 2024; 0:43:43 >

• 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.