Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: escudo76 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.919
Cevap
278
Favori
579.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fehmi-istanbul F kullanıcısına yanıt
    Abi ışık sızması var diyecektim ki sonunda bahsetmişsin. Bu sorun sanırım tüm tv lerinde mevcut tcl nin. Çok sık karşılaştım.
  • Bu modelin yurtdışı videolarını seyrederken de fark etmiştim doğrusu. Firmanın yaklaşımı pek yapıcı değil, herkesin direct led televizyonunda ışık sızması var diyorlar. Halen karar vermedim iade edip etmemeye. 20 Aralık'ta çıkacak modelleri bekliyorum.
  • fehmi-istanbul F kullanıcısına yanıt
    Ben olsam iade ederdim. Beko tv aynı böyleydi hemen yolladım. Hayır firmanın verdiği bilgi de yanlış. Direkt Led de edge ye oranla ışık sızması daha az olur. Hatta hiç olmaması lazım.
  • hrn001 H kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle yazdım hatta edge led ile direct led karşılaştırma fotografı da ekledim cevaba. Ondan sonra aynı söylemde ısrarcı olmadılar zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tornado34

    Evet arkadaşım haklısın benimkinde de yokmuş baktım ama reklamlarında öyle görünmüyor ılginç. Hatalı bilgi vermişler müşteri hizmetlerini aradım sabit ayak deniyor. Bu konu iade sebebi olabilir.

    Siz hangi reklamda görmüştünüz bilgi ya da linkini paylaşabilir misiniz? Ben hintli bir inceleme videosunda görmüştüm. İade etmek istersek elimizde bulunsun.

  • bychass B kullanıcısına yanıt

    https://www.tcl.com/tr/tr/products/c715/c715-55.html


    Kendi web siteleri en alta doğru inin..


    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: preferst

    Hocam televizyona bakmak için Vatan bilgisayara gittim ama demo video oynatılmadığını söyledi oradaki yetkililer. Ekranda bir fotoğraf vardı ama herhalde fotoğrafın kalitesizliğinden çok kötü bir görüntü vardı.


    Dolayısıyla internette de TV hakkında çok fazla objektif inceleme videosu olmadığı için ancak yorumlardan çıkarım yapıyoruz.


    Yorumlarda ekran görüntüsünün çok iyi olmadığı yada orta ayar bir görüntüsü olduğu yönünde genel yorumlar.


    Ayrıca RAM yeterli olmadığı televizyonun yer yer donma yaptığı takıldığı yönünde.


    Belki de baştan itibaren aklımda 55C715 modeli olduğu için bu modeli almamak için kendime bahane arıyorumdur bilemedim  

    Ben 55'' P8M modelini aldım. Görüntü kalitesi olarak çok fazla yorumlayamam ama standart tv kullanıcısına yeteceğini düşündüm en azından bana yeter dedim. Birazda ne kadar ekmek o kadar köfte mantığından verdiğim paraya değdini de düşünüyorum. Uygulamalar kısmında netflix ve youtube arasında takılıyorum herhangi bir donma görmedim. Eğer bu televizyondan beklediğimi bulabilirsem yazın bende C715 modelini alabilirim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: tornado34

    https://www.tcl.com/tr/tr/products/c715/c715-55.html


    Kendi web siteleri en alta doğru inin..


    turkeyservice@tcl.com adresine sorunu sizin gönderdiğiniz fotoğraflar ile mail attım seri no istediler. İnternet sitesinden de kaldırmışlar farklı ayak fotoğrafını.





  • bychass B kullanıcısına yanıt
    Kullanma kılavuzlarında da var bu görüntü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manifaturaci

    Kullanma kılavuzlarında da var bu görüntü

    bunu bilmem iyi oldu, teşekkürler.

  • tornado34 kullanıcısına yanıt

    USB yı fat32 olarak biçimlendir dosyayı zip olarak usbye at. Sonra ayarlardan cihaz tercihleri hakkında ya gir. Sistem güncellenmesine gir yerel güncelleme seç . Tam hatırlamıyorum ama silinmiyor galiba . Ben güncellemeden sonra reset attım. Yabancı forumlarda reset atılması tavsiye ediliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berxx B kullanıcısına yanıt
    Ne gibi degisikler oldu güncelleme yaptığınızda farkettiginiz bir iyileşme var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berxx

    USB yı fat32 olarak biçimlendir dosyayı zip olarak usbye at. Sonra ayarlardan cihaz tercihleri hakkında ya gir. Sistem güncellenmesine gir yerel güncelleme seç . Tam hatırlamıyorum ama silinmiyor galiba . Ben güncellemeden sonra reset attım. Yabancı forumlarda reset atılması tavsiye ediliyor.

    Güncelleştirme sonrası olumlu/olumsuz değişen bir şeyler oldu mu?

  • Güncelleme sonrası android tarafında hızlanma ve iyileşme olduğunu söyleyebilirim . TV kısmında az da olsa renklerde gelişme var daha canlı geldi.ayrıca güvenlik güncellemesi oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar c715 modelini almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Uzun kullanım renk kalitesi görüntü kalitesi malzeme kalitesi kasma vs gibi durumlar nasıldır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet177

    Arkadaşlar c715 modelini almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Uzun kullanım renk kalitesi görüntü kalitesi malzeme kalitesi kasma vs gibi durumlar nasıldır?

    Tam olarak ne yazıyordu ve nerede okuduğumu hatırlayamamakla birlikte sanırım yıl sonu yeni modellerin geleceğinden bahsediyorlardı. Müşteri hizmetleri ile teyit etseniz iyi olur. Belki yeni model gelince C715 'in fiyatında biraz düşme olur. Bu modeli kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama P8M modelini alırken yan yana duruyorlardı. Demo görüntü ikisinde de aynı kare açıldı ve P8M ile bariz fark vardı.

  • Mehmet177 M kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi diğer markalara göre bariz önde sağlamlığını hissediyorsun. Renk konusunda ilk geldiği andaki renkleri çok parlak gelmişti, ince ayarlarla kendime göre ayarladım. Android bölümünde klasik netflix, youtube, prime yanında kendi yüklediğim film, dizi, ip tv apk larını da kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Gündelik kullanımımı etkilemeyen ama keşke dediğim şey ise yazılımdır. Yazılım güncellemelerini usb ile dışarıdan yapmak zorunda kalıyorsun illa güncellensin istersen. Otomatik guncelleme taramasında çıksa güzel olurdu. Yukarıda arkadaşlar bahsetmiş. Bence de fiyat fırsatlarını kovala.
  • Tavsiye ederim... üstelik şu anda amazon.com.tr de süper fiyat indirimde c715 prime üyelere en düşük fiyatta 5690 TL worldcarda puanla daha düşük fiyata alınabilirhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08L81B3XQ/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_W773FbK0RWP0P



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 21 Aralık 2020; 0:28:0 >
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt

    Ben geçen hafta görüştüm müşteri hizmetleri ile.

    Bugün (21.12.2020) çıkaracakları modeller 65P615 ve 75P615 imiş. QLED paneller tedarik sıkıntıları nedeniyle 2021 Mayısında olacakmış. Bir üst model olan C815 modeli gelecekmiş. C815 EdgeLED ve C715 DirectLED iken daha üst model demek ne kadar doğru bilemedim. Belki ekran parlaklığı felan daha iyidir onu bilmiyorum ama EdgeLED vs. DirectLED de benim tercihim büyük ihtimalle DirectLED olur.

  • Amazonda 11 saat sonra "bitmeden yakala" indirimlerinde c715 indirike gircekmis bakalım ne kadar olacak fiyati merak ettim açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.