Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.148
Cevap
503
Favori
1.022.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yok hocam 2.1 şart bana. onun da UHS lisansı olsun yeterli.

Amazondan mesela şunu aldım

gelen kablo herşey tamamen aynısını kutuda aynı ama sadece;

b harfi gitmiş TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Ben 4K@120 hz için AVRyi bile buna uygun aldım, TVyi de o şekilde aldım.

Hem Masaüstü PC ile çıkış hem de oyun konsolu çıkış için.

TVde 2 tane hdmi 2.1 var 4K 120ve 144hz, ikisi de eARC değil. temizce kuracağım plan dağıldı, nasıl yapiyim bilemedim.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 18 Kasım 2024; 2:52:10 >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Benimde 7.1 Pioneer VSX-921-K receiver var yıllar önce almıştım. 4x input 1x output varda 4k'yı bırak 120/144hz nerde

Biliyorum yazmıştın Avr'yi hayalinde canlandırdığın gibi kurulum yapacaktın ama Tv'nin teknik özelliklerine bakmadan almışsın işte.

Benim C845'te böyleydi, bende Hdmi teknik özelliklerine dikkat etmemiştim. C855 ile Samsung gibi 4x2.1 olarak güncellemişlerdir diye düşündüm ama aynıymış

Bende 4 adet aynı markanın mavi olan 2.1b olanını almıştım.

Kutuda b harfini arama sertifikayı telefon kameranla okut siteye yönlendirir orda özellikleri çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 18 Kasım 2024; 3:5:39 >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Hocam rtings listesinde usa için c855 karşılığını bulamadım ancak 2024 tüm 7/8 serileri 7.1 görünüyor, 2023ler 2.0. Tüm portları koreliler gibi 2.1 yapsalar ne kaybederler anlamak güç.

Sizin cihaz 2024 ise muhtemelen aktaracaktır. Samsungda doğrudan geçiş seçeneği var, tclde adı nedir bimiyorum. Tüm cec ayarlarının açık olması lazım ve doğrudan geçişi seçmeniz lazım. O şekilde 5 kanal alırsınız. Atmos verir mi denemek lazım ama zaten çoğu oyunda zaten atmos yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuMert Gündoğduyoutube
    Philips OLED909 Ambilight TV İncelemesi 🚨🛒Ürün linki için tıklayın➡️ https://www.philips.com.tr/c-p/55OLED909_12/oled-plus-4k-ambilight-tv 🚨🛒Kullandığım ekipmanlar ➡️https://app.hb.biz/vpqwUp4HWasD 🚨Telegram Grubuma beklerim: https://t.me/merttgundogdu 🚨 🚨🚨👍Abone ol & Destek ol 👍🚨🚨 https://goo.gl/FUtua1 OLED teknolojisinin yeni standardı Philips OLED909 ile karşınızdayım! Bu videoda, mükemmel renk doğruluğu, Ambilight teknolojisinin büyüleyici etkisi ve Bowers & Wilkins ses sistemi ile bu TV’nin sunduğu üst düzey özellikleri keşfedeceğiz. 4K 144Hz oyun deneyimi, Dolby Vision ve HDR10+ desteğiyle oyuncular ve film tutkunları için kusursuz bir seçenek. Tasarımı, bağlantı özellikleri ve performansı ile detaylı inceleme sizlerle! Philips OLED909 özellikleri: 2nd Generation MLA OLED Panel 4K Ultra HD, 120 Hz / 144 Hz VRR Bowers & Wilkins Ses Sistemi Google TV ve Akıllı Ev Uyumluluğu 4 Taraflı Ambilight Teknolojisi Detaylar için videoyu izleyin ve sorularınızı yorumlarda paylaşmayı unutmayın! 💬 #philips #oled909 #ambilightyv Ben Mert Gündoğdu, Youtube kanalında teknolojik ürünleri detaylı bir şekilde inceliyor ve siz takipçilerime en yalın ve akıcı şekilde anlatmayı hedefliyorum. Bunun doğrultusunda aklınıza takılabilecek potansiyel soruları çıkarıp videolarımı bu konular üzerine kurguluyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=qTK-VwjnWeE

Bunda da 2 adet 2.1 Hdmi girişi var enteresan. Fiyatı desen oda uçuk.

• Telegram uygulaması yükleyen var mı
    Yükleme yaptım ama açılmadı ekran git gel yapıyor uygun uygulama yükleyen varsa uplayt edebilir mi

Bir de TikTok uygulaması canlı yayın izlenmiyor canlı yayın izlemek için uygun APK hangisidir

HDMI 2.1 kablo öneriniz hangisi olur link atarsanız sevinirim

• biolog kullanıcısına yanıt

hocam aynı bıkkınlıkla ben de hepsiburadadan aldım. aynı modeli almışız, hayırlı olsun :)

• mathic06 kullanıcısına yanıt

Selam Hocam;

TV-nin arkasında "Made in China" yaziyor mu ?

veya Distribütör Bilkom ..-> Türkiye-de üretilmiştir ??

• HDMI 2.1 Kablo öneriniz ve link?

3 cihaz baglamam lazim

• Paugge Ultra Sertifikalı HDMI 2.1 Kablo makul fiyatlı ve güzel ürün. google da aratınca satılan sitelere ulaşabilirsiniz.

• anlamamki kullanıcısına yanıt

KabelDirekt 2.1b

6 ay önce almıştım fiyatı düşmüş, tavsiye ederim.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuamazon
    Prime Üyeleri İçin Fırsat: KabelDirekt – 10K & 8K HDMI Kablosu, HDMI 2.1b – 5m, 0,5-5m arası mevcut – Sertifikalı, Almanya’da geliştirilmiş (Ultra Yüksek Hız HDMI 2.1 Kablosu PC, PS5, Xbox, Monitör ve TV için – siyah-mavi)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09W9NZT8Q?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_S2ZTM76Y00PF9S4EQX09&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_S2ZTM76Y00PF9S4EQX09&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_S2ZTM76Y00PF9S4EQX09&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

• 75t8b 45k 75t7b 41k aralarında 3bin tl fark var, 75c645 de 39k

Oyun oynanayan salt video sdr yayın izleyen biri için en fp hangisi burada?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • C845 ile ilgili değerlendirmeniz nedir üstad? Her ne kadar kulvarları farklı olsa da lg oled55b46 ile arasında kaldım. @gimmeluck un OLED tespitlerini çoğu yerde duyuyorum. O riskler de beni endişeye sevk etmiyor değil.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Off of sorma

Panasonic, Pioner Plazma zamanları hey be. Ne heves etmiştim. O zamanlar kaç inç hatırlamıyorum ama TeknoSA da boyum kadar bir modelin önünde foto çekmiştim

Gel zaman git zaman derken o zaman bilmeden araştırmadan 106 ekran Vestel almıştım eve. kaç senesi hatırlamıyorum ama 2005 zamanı olabilir daha önce de.

Hem ağır, hemde acayip ısınırdı. Zevk ve keyifle izlemek nasip olmadı bir türlü. Sürekli panel ile alakalı sorunlardan tam 4 kere tv değişti ama nafile. En son gelende 1 sene anca adam gibi çalıştı. Önce ses kesik kesik gelip bi gidiyor bi geliyordu. Sonra ekranında bir çok yerinde benek benek renkli pilseller dolaşmaya belirmeye başladı vs.

Bir tanıdığa verip Samsung'un o zaman yeni çıkan dünyanın en ince D serisi (modeli unuttum) LCD modelini almıştım. İlk smart tv sanırım.

Güzel zamanlardı

• Beyler c715 kumandasını nerden alabilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Bu Vestel yokmu bizi ne markalara yönlendirmiştir TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bende hep heves ederdim plazmalara ama çok pahalılardı fakat Panasonic ve pioneer plazmalar harikaydı.

Albani vardı bir zamanlar burada. Öyle bir anlatıyorki detaylı Pioneer Plazmaları, Kuro 6090 serisini anlata anlata bitiremiyorduki haklıydı, dünyanın en iyi Tv'sini yaparak finali yaptı Pioneer.

Forumda isteyen kişilere Pioneer plazmaları sattı yönlendirdi sıfır ve 2.el satanları buluşturdu.

Pioneer Tv bölümünün mühendisiydi en son aklımda o kaldı.

Ara ara gaza geliyordum bir tane Albaniden 6090 istesemmi diye ama onu 2. el alacak dahi paramda yok nasıl alabilirimle geçti zamanlar be TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Birşey alırken o satın alma heyecanım çok başkaydı. Eski yıllar güzeldi gerçekten.

Şimdi her odaya banyoya mutfağa G4 çakarım ama bir anlamı yok artık, heyecan kalmadı TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Albani baba büyüktü. Kaç konuda yazılarını okurdum her gün. Toshiba aldırdı büyük bir kesime kendi kullandığı cihazd.

Vallahi kaliteli ve harika günlerdi

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Plazma sayfası kapanınca ne yapsın adamcağız Toshiba sv685 ile yola devam TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Ama şekli şemali plazma havasındaydı o modelin TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

https://forum.donanimhaber.com/toshiba-fald-panel-full-led-local-dimming-sv685-serisi--39001432

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 19 Kasım 2024; 0:35:23 >

Albani ustanın yeri çok farklıdır..
    Bilgisi yazım dili anlatımı tenik ve detaylı olması ve tabiki beyfendiliği müthiş bir forumdaştı. Sayesinde Japon üretimi daha Vestel'e geçmeden Toshiba lcd almıştım.15 sene oldu. Ve daha bu sene Mayıs ayına kadar kullanıyordum şimdi de annem kullanıyor. 1 kez bile servise gitmedi. Umarım C745 ile de aynı şekilde devam ederim. Kendileri nerde acaba?

• se_runtome kullanıcısına yanıt

Efsaneler ölmez yer değiştirir TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Albanez olarak tavsiyeforumu.com sitesindeTCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konutavsiye forumu
    Toshiba regza sv685 tv muadili 4k televizyon tavsiyesi
    https://tavsiyeforumu.com/konu/toshiba-regza-sv685-tv-muadili-4k-televizyon-tavsiyesi.17105/
  • 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.