Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dukeler Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.148
Cevap
502
Favori
1.022.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Albaniyi hatırlıyorum, cok bilgili biriydi, ben de onun yorumları ile Pioneer Kuro almıştım, hala duruyor, sadece hopörlöründe ufak bi sıkıntı oldu ,temizlenmesi gerek sanrım.

Aynen hey gidi günler hey hocam, siz yazınca o mazi biraz gözümde canlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamamki kullanıcısına yanıt
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu al bunu gec hocam fiyat kalite performans ürünü indirimdeydi hepsi burada da bu arada saglam markadır
    size kabel direct önerirdim de oda cok pahali

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Hoparlör sesi pırt pırt yapıyorsa körüklerin kimyası bozulmuş yırtılmıştır.

ES8000 Televizyonumunda böyle sonuçlanmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal_ansen

al bunu gec hocam fiyat kalite performans ürünü indirimdeydi hepsi burada da bu arada saglam markadır
    size kabel direct önerirdim de oda cok pahali
    kabeldirekt 2.1 ile avr den tv ye taktık tamam da,

masaüstü pc ile tv arasında 6m var, bu mesafeden 4k@120hz sakat sanki , uygun bulmak da zor,

fiber olanlar da baya pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 19 Kasım 2024; 5:31:47 >

• se_runtome kullanıcısına yanıt

tavsiyeforumu.com sitesinde albanez nickiyle yine yazıyor, bu sefer philipsçi olmuş ama. 10 yıl önce korelilere gıcıktı, şimdi çinlilere...

• 64gb hafızası varmış tvnin,

masaüstü PC ile aynı modeme bağlılar (tv kablo ile routera bağlı)

PCden oraya ulaşıp bir dosya koyabilir miyim? TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Tv yi açıldıktan 1.5-2 saat sonra ses baya bi cızırtı yapıyor.Ben toz kaçmıştır diye düşünmüştüm ama sanırım hoparlör kısmı dediğiniz gibi yırtılmış olabilir.

Bi çözümü var mi hoparlörü değiştirmek gibi..

• hibo H kullanıcısına yanıt

2012'de Bende Almıştım Philips 9000 serisi en üst düzey Tvlerdi Panelleri yine kaliteli ürünlerden alınma benimde 1080p 400hz (100hz) Led Tv vardı paneli Sharp Paneldi Çok Kaliteli Üründü Ozamanlarda bende takip ediyordum Albanez Üstadı :)

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Söküp hoparlör tamircisine verilebilir. Benimkiler bayağı slim tipte olduğu için aynı ölçülerde bulamadım piyasada.

Tamirede yanaşmadılar çok meşakatli değmez abi dediler.

• JohnWickk7 kullanıcısına yanıt

bugün gelecek inşallah. bakarım. böyle bir ayrım mı var? bilmiyordum. ben diretk c755 diye arattım sitelerde

• Arkadaşlar eski tvmde lg de cihazın hdmi portuna bir s y taktigimda ekran uyari cikip ona gecis oluyordu tcl de boyle bir şeye ihtiyacım var bir yerden bir seyi aktif mi etmek gerek?

• hibo H kullanıcısına yanıt
    Evet gece baktım. Aynı uslup ve anlatım tarzı hiç değişmemiş. 👍

• Arkadaşlar acayip heyecanlıyım, hayalimdeki TV yi aldım denebilir. 1.11 de aldigim TV nihayet bugün kargoya verdirebildim.Kismetse Cuma günü geliyor TV.
    Bir kaç günde servis bekleriz haftaya inşallah kurulmuş olur, incelemelerini buradan paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 19 Kasım 2024; 15:46:54 >
  • Bu cihazların ekranını ne ile temizliyorsunuz? Eski samsung tvmde mavi leke problemi vardı. Asla dokunamıyordum silemiyordum. C755 te böyle bir durum yok sanırım? Herhangi bir mikrofiber bez yeterli olur mu, sıvıya gerek olmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvagor -- 19 Kasım 2024; 16:8:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasvagor K kullanıcısına yanıt

Tv yi kesinlikle sıvı deterjan, cam suyu , kolonyalı bez v.s sıvı ile temas ettirmeyin. Silerken Bez kuru olmalı. Hani oldu ya cocuk elini sürdü v.s o zaman çok hafif nemli bez ile ustunden gecip hemen kuru bezle tekrar silin. Bu cihazlar sıvıya duyarlı paneli oksitlendirirsiniz. Kullanıcı hatası sayılıp tamirinede para vermek zorunda kalirsiniz aman dikkat. Yengeleride uyaralım :)

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Kolanyali mendille çok silmişliğim var, şanslıyım demek ki 🙂

Bi daha yapmam

• Tv nin herhangi bir portuna bir cihaz bağlandığında ekranda otomatik uyarı vermesini nasil sağlarız

• 55c755 vatanda 29 bine düştü, bi tane aldım, ps5 in içinden çıkan kablo 2.0 mı 2.1 mi?

• Hangi vatan mağzasından aldınız? Bende 65C855 yada 65C755 arıyorum.

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt
    Hocam lcd ekran temizleme spreyi var onla silsek sorun oluyor mu

• 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.