Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.555
Cevap
511
Favori
1.068.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesinlikle haklısın. Hatta samsungda LG gibi ips panel uretimini bitirip OLED ekrana devam edecektir. Tcl pazar payını tamamen ele gecirirse hiç şaşırmam. Ozellikle bizim ulkemizde sony den oluşan boşluğu kesinlikle doldurdular. Bide yetkili servis ve satış sonrası hizmetleri toparlarlarsa korelilerin onune geçebilirler. Tabii 40 fırın ekmek yemeleri lazım ayrı mesele.

Samsungla bugun 2 telefon gorusmemle sorunları çözmesi takdiri şayandı. Net kesin bilgi verip insanlari mullakta birakmiyolar. Insallah tcl de bu kaliteye kavuşur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İndirimi bende fark ettim. Kasım öncesi son indirimler sanırım. Kasım ayında 1 tık daha indirim olabilir yada yine bu fiyat bandında kalabilir.

Beni en çok C855 modelin MM da 77 bin bandından 59 binlere tepetakla düşmesi şaşırttı açıkçası. Demek ki ilk çıkış fiyatı kazık amaçlı şişirme olduğu kanıtlandı ve beklenen bir durumdu. Hak ettiği Aralık 52-55 bin civarı aslında ama ülkemizde kan emici tedarikçiler çok.

Ayrıca rakibi Samsung QN90D yi 30 bin fazla vermeden daha da ucuza almak mümkünmüş. Birilerine güzel kapak oldu. 👌🏼🙋🏻‍♂️

Açıkçası bana ikiside çok cazip geliyor şuan ama gözüm yemiyor. Eskisi gibi taksit seçeneği olmadığı için bu rakamlar hala çok benim için.

Neyse hayırlısı bakalım. TV gelip kurulum yapılınca görüşlerinizi ilgili konuda belirtirseniz sevinirim. Süreç ve TV hakkında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1

• iyi günlerde kullan tevfik20

Yukarıda yazan tevfik isimli arkadaş almış.

MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim.Bakalm cumartesi teslimat gozukuyor. İnşallah gelirse hemen deneyip yorum yazicam.

Tesekkur ederim . 55 den 65 e gectim. Bi değisiklik olacağını sanmıyorum. Ama yapay zeka nasıl bi sey görmüş olcaz

|| Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

Değil. Siz fiyatı çok çok iyi bulasınız diye piyasaya 85k dan soktular. Olması gereken fiyat ~50k falandı zaten en baştan beri. Yani 59K da biraz yüksek ama dünün 72k, geçen ayın 83k fiyatına göre tabiiki "çok ucuz" algısı yaratıyor. Halbuki ucuz değil. Olması gereken fiyatı bulmak için İngilteredeki 90D ve C855 fiyatını karşılaştırın. Sonra buradaki 90D fiyatını o orana bölün. O fiyatın altında bulursanız evet ucuz diyebiliriz... Ben ~50k olarak bulmuştum. Oraya yaklaşmasını bekliyorum. şimdi bu TV yi 72k - 83k verip alana ayıp, yazık değil mi? 1 ay içinnde fiyat bu kadar iner mi? Yani elzem değil ise bir miktar daha gevşeyecektir fiyat. Ama evdeki TV su koyduysa, çok aceleniz var ise bu fiyatlardan alınmaya başlayabilir. Ha ben bir iki ay 5-10k daha düşmesini bekleyebilirim. O arada da bu hareketli görüntüdeki sıkıntısını araştırayım. SD/HD TV yayımlarında sorun yapıcaksa işimiz var...

http://mkvrepair.com Meteorite MKV tamicisi
    http://hexeditor.org wxHexEditor Hex Editörü
  • _EUA_ kullanıcısına yanıt

65C855 fiyatı 59 değil sepette indirim de var.

55.500e alınabiliyor.

hatta 1000 tl kupon da olanlar var Medimarktta.

54.500e alanlar oldu.

Linkteki ürün 45 binden 37 bine düşmüştü aldım. Şimdi 33 bine düşmüş. 11.11 ayağına 28-29 bine düşerse kaçırılmaz fırsat olur. Ben memnunum.

www.vatanbilgisayar.com
    TCL 65C655 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart Qled TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c655-65inc-164-cm-4k-uhd-google-smart-qled-tv-uydu-alicili.html

Ölümden sonrası bile var senden sonrası neden olmasın ki...
  • rusberk R kullanıcısına yanıt

hocam fiyat 55 bine düştü Medimarktta sipariş ettim. 65C855

iptal edebilirim,

hiç incelemedim ürünü çünkü sadece sürekli 65C755 veya grundig 65GHO9900oled veya LG OLED65B4

fiyat düşmesini bekledim.

belki daha önce detay yazmışsınızdır , linki varsa veya yeniden bilgi verirseniz memnun olurum.

Maç tabi ki izlenecek. IPTV vs.

4K film ve PS5 de kullanılır.

Normal uydu yayını daha az izlenir.

özellikle maç ile ilgili yazılanlar şaşırttı beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 25 Ekim 2024; 2:57:2 >

fiyat harika, mart ayında 62bin e 65c845 almıştım, bu fiyatı görünce keşke almasaydım bekleseydim dedim. tv niz hayırlı olsun, panel çok kaliteli, uydu yayını izleyecekseniz kaliteli harici bir uydu cihazı alın.

hocam zaten ayrı uydu cihazım var kullanmaya devam etmem lazım zira cccam server ile büyük bir platform olan Rus NTV plus'ı izleniyor evde.

Öyle olunca Normal uydu kanallarında yayını 4Kya upscale yapan acaba TV mi yoksa uydu alıcı mı.

o nasıl bir testmiş şaşırdım,

devamında bir de LG C4 OLED ile karşılaştırmasını izledim,

şimdilik iadeden vazgeçtim düm geçt.iğim 65C855 i.

kullandığım cihaz zgemma h9 twin se, 4k ve enigma2 uydu alıcısı, çıkış çözünürlüğünü 4k olarak ayarladım, 1080 görüntüde tv ye 4k sinyal ile gönderiliyor, bu durumda upscaling i uydu cihazı yapmış oluyor. ben bu şekilde kullanıyorum ve oldukça memnunum. openpli kullanıyorum.

• Yalnız Mediamarkt C855 in görseller yanıltıcı. 65 inç te stand ortada (hiç sevmediğim tasarım). Keza ilan görselindeki ilk görsel hariç diğer görseller sağ-sol ayaklı tasarım ki bu 85 inçlik panele ait görseller. Samsung sound bar kullandığım için orta ayak tasarımı sebebi ile sound bar tv nin altına tam konumlanamıyor ayrıca.

Ha 65" te böyle tasarım olsaydı direkt bende girerdim bu fiyata.

Not: Hazır yazmışken Nvidia Shield pro kullanıyorum. Bağlantım şöyle (olması gereken tabii)
    1. TV, Earc den soundbara hdmi bağlı
    2. Nvidia Shield de Soundbar daki 2. Hdmi a bağlı.

Nvidia yı açınca herşeyi açıyoruz otomatik (e arc olayı)

Malum c845 diğer Hdmi 144 Hz olayı var. Şöyle ki nvidiayi direkt Hz si yüksek hdmi ye taksam şu anda 60hz bandına etkisi olur mu? Olacaksa varsın Earc protokolü iptal olsun.

Denemedim, yani deneyerek bunu çözerim lakin Tv öyle bir yere kurduk el ayak girmiyor, hiç erinesim de yok

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

İyi alayım bir tane madem dedim. Ama bizim sepet ile sizin sepet farklı galiba. Benimki sepette de 59.500...

Neyse alanlar bir incelesin baksın etsin... TV yayımları upscalede sorun oluşturuyor mu görsün. İnince alırız olmadı.

http://mkvrepair.com Meteorite MKV tamicisi
    http://hexeditor.org wxHexEditor Hex Editörü
  • _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Sepet indirimi sabah 7'ye kadar vardı Hocam şu an o kalkmış

Ak akçe'ye yazınca hala daha bir uçurum fiyat farkı var ama

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.