Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (928. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mrperfect1007 , mngb Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.555
Cevap
512
Favori
1.068.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 924925926927928
Sayfaya Git
Git
Giriş

T8C 144 hz, 2025 model, 350 nit

C655Pro, 60 hz, 2023 model fald panel.

T8C'yi tercih ederdim, 144 hz olduğu için... P8 ile birebir aynı seridir.

bütçem maksimum 40k. Önerebileceğiniz başka model var mı yoksa 2025 yılı üretim olanlardan birini seçeyim mi? Bir de 65c655 de var 38k bandında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TCL marka iyi olabilir ama çalıştıkları merdiven altı elektronik işletmeleri vasat durumda. Kurulum için belirtilen zamanda gelmiyorlar ayrıca lakayıt umursamaz tavırları da cabası, sanki hatır için iş yapıyorlar yada borcumuz var. İlk aramayı whatsapp'dan aramışlar yani normal aramak varken neden orası, dolayısıyla geç gördüm tekrar aradığımda ise ben artık eve gidiyorum başka zaman arayacağız diyorlar. Böyle bir firma bu işletmeleri nereden buluyor. TV için hala kurulum bekliyorum bugün 5. gün arayan soran yok.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

65 C655 Pro da 50K civarında.

P79 veya P7 serisine elektronik marketlerde bir bakın, şekli şemali hoşunuza giderse alabilirsiniz. Kasalar farklı diğer modellerle..

Orijinalden alıntı: CleverDeveloper

TCL marka iyi olabilir ama çalıştıkları merdiven altı elektronik işletmeleri vasat durumda. Kurulum için belirtilen zamanda gelmiyorlar ayrıca lakayıt umursamaz tavırları da cabası, sanki hatır için iş yapıyorlar yada borcumuz var. İlk aramayı whatsapp'dan aramışlar yani normal aramak varken neden orası, dolayısıyla geç gördüm tekrar aradığımda ise ben artık eve gidiyorum başka zaman arayacağız diyorlar. Böyle bir firma bu işletmeleri nereden buluyor. TV için hala kurulum bekliyorum bugün 5. gün arayan soran yok.

Hocam Tcl in Müşteri hizmetlerini arayin durumu bildirin, süreci cabuklastirirlar diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben de bunu almayı düşünüyorum kullanan var mı varsa kanal geçiş hızını paylaşabilir mi menüleri hızlı mı acaba

Psn ID : Komple10

[c
  • Indirim geldi yine. Çok nazlanarak düşürüyor bunlarda ya.

C8K sepette 85K şuan.
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    70 bin civarı düşer mi acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    O kadar da olmasını beklemiyorum ama en azından 70-75k bandına gelmesi gerekiyor.

Yurt dışında daha pahalı olan QN90F bile 74k civarına düştü burada. Üstüne S wallet hediyesi ile 70K altına geldiği oldu.

Bizde hala rakam yüksek tutuluyor. Bu rakamların son günleri. Düşeceği aşikar. 👌🏼

MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • AsoBey kullanıcısına yanıt
    Beklentim o yönde. Rakiplerinden ne kadar iyi olsa da, yurt dışında da öyle. Orada rakiplerinden uyguna satılıyor ise, burada olmalı.. bekleyelim bakalım. Kasıma doğru daha da düşeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 6 Ekim 2025; 22:37:56 >
  • Dostlar dün diğer grupta da bahsettim 65c7kyı aldim.Ürün gelince servisle hangi testleri yaptırmak iyi olur.Simdilik aklima gelen ölü piksel ve local dimming testleri extra ne koyabilirim

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.