Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emryrgc Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.090
Cevap
501
Favori
1.016.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gündüz sattıkları fiyat değişmemiş. Yine 45 bin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 65 C855 size de bir tık pahalı geldi mi?

64-68 bin civarı beklerken 77 binden çıktı. Kasıma kadar 62 bin bandına düşebilir diye düşünüyorum. Harika görünüyor.

Resim 75" ve üzeri boydakilere ait. 65" ayağı ortada.

www.vatanbilgisayar.com
    TCL 65C855GTV 65inc 164 cm 4K UHD Google Tv Smart Qled TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c855gtv-65inc-164-cm-4k-uhd-google-tv-smart-qled-tv-uydu-alicili.html

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ps4 slim 500 gb modeli var ve tv ye bağlıyorum. buna uygun Max 25-32k bandında tv alacağım. dijutsi vs markaların 65*70 inc modelleri var açıkçası. Ancak burada hertz problemi çıkıyor sanki. çok anlamıyorum ama ps4 60 hertz destekliyor, akıcı oyun oynamak öncelikli hedefim. 1 seneye ps5 e de geçerim. bu 60 hertz destekli tv leri alsam problem yaşar mıyım ? bir de canlı yayınlarda alt yazılar kesikli kesikli geçer mi ? duraksayarak play pa u se yapar gibi?

Bütçeye uygun model önerebilir misiniz ?

• Johnwick4 J kullanıcısına yanıt

Oyun için c745 veya c755

• Tcl 55C645 almayı düşünüyorum indirim kovalıyorum ama TCL servisleri kötü uzak durun deniyor. Kararsız kaldım sizce sorun yaşar mıyım? O kadar para verip işin şansa kalması kötü bir durum.

• paradise37 P kullanıcısına yanıt

Amazon yada medimarkt dan alin 15 gun iade suresi var. Is servise dustumu hepsi kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: paradise37

Tcl 55C645 almayı düşünüyorum indirim kovalıyorum ama TCL servisleri kötü uzak durun deniyor. Kararsız kaldım sizce sorun yaşar mıyım? O kadar para verip işin şansa kalması kötü bir durum.
    Hocam serviste teknoloji gibi şans işi bence bugün 65c745 kurulumunu yaptırdık çok memnun kaldık

• frantic035 F kullanıcısına yanıt

Nerden aldınız hocam 65 olan bayağı pahalı bana göre, 55 kovalıyorum ben. Ancak ciddi indirime girecek ki alabileyim, yoksa 65 inç çok daha iyi biliyorum.

• Samsung 98q80 fiyat alan oldumu hiç

• quote:

Nerden aldınız hocam 65 olan bayağı pahalı bana göre, 55 kovalıyorum ben. Ancak ciddi indirime girecek ki alabileyim, yoksa 65 inç çok daha iyi biliyorum.

Hepsiburada dan aldım hocam

• frantic035 F kullanıcısına yanıt

Nasıl hocam genel olarak TV ve servis işi?

• TCL 55C755 modeli black friday’e kadar 30-32 civarına düşer mi arkadaşlar sizce? 40 inch 2012 model tv ile ps5 oynuyorum gına geldi. Gözüm kanıyor artık. 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

Bu iki yer diğer sitelere göre farklı mı yani? Alıp bir sorun yaşasak garanti iade mi alıyoruz?

• quote:

Nasıl hocam genel olarak TV ve servis işi?

Hocam alışveriş ve servisten gayet memnunum bı sorun yaşamadım

• Takip edenler icin suan 71.391 tl

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Takip. Edenler icin suan fiyat 71.391 tl

• infinity6161 İ kullanıcısına yanıt
    70 bin bandı bile OLED olmayan bir tv için fazla bence. Hele 78 bin lira kesinlikle verilmez. Biraz daha düşmeli.

• c755 ses nasıl cıkıyor çok mu kötü öyle yorumlar okudum da

• Bir samsung ekosistemine sahip biri olarak olması gereken en önemli şeyde TCL de karar kıldım.
    Kaldı ki bundan öncekini panelim de Tcl idi (2020 de bana bayağı eleştiri gelmişti ne yapıyorsun adı sanı duyulmamış bir panel alınır mı diye) mutlu mesut kullandım. Tasarımı da güzel idi (c serisi 55")
    Nerdeyse 1.5 yıldır 65 inç c845 kovalıyorum.
    Hatta az daha Samsung 65" qn700c almama ramak kalmıştı. Samsung 700c yerine 800c olsa o fiyat bandında ona karar kılardım.
    Geçen tesadüf Amazon 47500 etiketini görünce o ara bütün şalterleri indirip kredi kartına bakıp alıverdim c845 i

Evet biraz ağır ve büyük bir panel.
    Soundbarda önünde soğan cücüğü gibi kaldı (Samsung 990b) ve ayrıca orta ayak standını hiç sevemedim. Keşke sağ sol ayarlanabilir ayak standı tasarımı olsa idi (sony de var misal)
    Şimdi de c855 çıkması da esprisi oldu benim için ama sonu yok. C855 fiyat skalası 60 65 arasına oturursa biraz daha beklerdim ama nereye kadar. Öldün gittin
    Ve ve c855 de alınacaksa 85" de karar kılınır (hem stand tasarımı olayı hem de işin nirvanası). 65 ve 75 lerde stand yine ortada.

Gerek varmıydı bu harcamaya o da ayrı tartışılır ama artık ürünlerdeki fiyat skalası ortadirek katmanında yer alan insanların dengesini de alt üst etti.

Şükür panelde sıkıntı yok. Duvarda olması daha iyi olur 65 ve üstü panellerin ama bizim de salon yapısı müsait değil.

Oyun vs işi benden geçti. Açıkçası içerik tüketiyorum (YouTube vs). Tv yayınlarını ne zaman kapattım unuttum onu.

Ve c855 de raflarda yerini almış şimdi (TR'de)
    Kıyaslama bırakalım (c845 vs c855)
    whathifi
    TCL's new flagship Mini LED TV features an absurd boost in dimming zones and brightness
    https://www.whathifi.com/news/tcls-new-flagship-mini-led-tv-features-an-absurd-boost-in-dimming-zones-and-brightness

Umarım herkes almak istediği paneline kavuşur.

Ek Bilgi
    Şu an amazonda 50 C755 modelinde de güzel bir fiyat etiketi var.

Prime Üyeleri İçin Fırsat: TCL 50C755GTV 4K MINI LED 50'' GOOGLE TV

Ek düzeltme. C855 serisine ait modelde 55 inç yok 65" ten başlıyor ve 98" e devam ediyor (65-75-85-98).
    Whathifi com da veriler de kayma olmuş olabilir. Düzelttim burdan ve TCL bin kendi verilerini bırakıyorum.
    Haberdar eden arkadaşlara teşekkürler.
    https://www.tcl.com/tr/en/tvs/c855

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 6 Eylül 2024; 16:29:53 >

• AXIM X51V kullanıcısına yanıt
    C855 modelinin 55 inc olani yok sanirim.Sitesinde 65 inc den basliyor

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

Olsa tadından yenmez idi.

Benim şahsi kanaatim 55" üstü fazla fuzuli oluyor (yani hem yer alanı Hem de masraf olarak)

Bu işin kibar olanı 55" (şahsi fikrim)

Ha büyük müstakil ev olur salon simetrik olur 85" i o zaman düşünürüz zira kendi şartlarım buna müsait değil.

En neticede sağlık olsun...

• 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.