QN80D ve QN85D için de aynı şey geçerli mi TCL ile kıyaslama konusunda |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (581. sayfa)

-
-
bu iki model samsung un iyi serilerinden, tcl nin c745 i ile kıyaslama doğru olmaz, 2023 modellerinden c845 ve c945 yada 2024 yılı modellerinden c755 yada c855 ile kıyaslamak daha doğru olur. üst seviye bir tv alırken fiyatlarıda kıyaslamak gerekir. eğer bu iki samsung modelini 55 inc ekranda 40bin tl seviyelerinde bulabilirseniz alın derim.
qn85d va miniled panel ve 120hz.
-
selamlar.
TCL 50C755G 50' serisi için bilginiz var mı? mini led?
hb de kampanya var da?
-
Peki Google TV vs Tizen konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim kafamı kurcalayan en büyük nokta burası aslında. Daha önce iki işletim sistemine sahip TV'yi de kullanmadım.
-
hocam al samsungu geç.tcl tv ler tr de cok pahali.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung QE55Q80DATXTK 55" şu an Amazon'da 36000₺ hocam, alınır mı o zaman?
QE55Q70DATXTK ve QE55Q80DATXTK arasında kaldım. Q80D daha iyi olmasına rağmen daha ucuz o da enteresan.
-
80d al hocam.internette rekabet var.magazalarda kitliyorlar fiyatlara dikkat edin.
hocam kampanya filan yok aslinda.tcl 50c755 teknoloji.marketlerinde 41000 tl.Ama hepsiburada 25 bin :))tcl dunyada ucuz fiyatlarda tv satan bir firma.hepsiburada 10bin tl kar yapiyor.teknoloji marketleri ise 26 bin tl kar etmek istiyor:))
Almanyada 25 bine ayni modelin onkyo wooferli versiyonu 65 inci ayni fiyat,oradan anlayin iste.
teşekkürler
-
Qn85 için tcl c745 ile kiyaslayabilirsin. Ve tcl c745 daha iyi bir cihaz c755 ile c845 ise cok saha ustun bir cihaz. Yok 2024 yok bilmem ne diye yorumlara bakma. Tcl c845 2023 passat qn 85 ise 2024 golf. Boyle değerlendirin.segmentleri farkli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi samsung bayisisin. Verdigin her bilgi yalan yanlış ve propaganda. 80d ve 85d , tcl nin 745, 755 ve 845 serilerinin cok altinda tvler. Derdin neyse onu anlat. Millete yalan yanlis bilgiler verme.
Tcl grubuna yeni gelmiş bir samsungcudan tavsiye bekliyorsun. Ne kadar tarafsız olabilir
hocam 20 yildir bu forumdayim.yurtdisindan bilirim tcl i ucuz tv ler satan bir markadir ama turkiyede neden pahali bilmiyorum?
kagit ustunde bu çinli firmalar hep iyi gozukur ama isleyiste malesef beceremezler.
Bunda gocunacak bir sey yok.samsung lg parasina tcl alinmaz.Yurt disindaki gibi yari fiyatina olsa tercih edilebilir.Gerci servis konusu da ayri bir sikinti bu markada.
Her türlü elektronik eşya Turkiyede pahali. Tcl ye özel bir durum yok. Samsung 75qn85d en ucuz 75 bin civari. Tcl75c745 ise 53 bin civari. Ve her türlü c745 qn85 d den daha iyi bir cihaz. C755 i c845 i, konusmuyorum bile.
TiviBu Kumandası birçok TV ile senkronize edilebiliyor. Aşağıda kullanım kılavuzunda TV kodları listesi var. Ancak TCL listede yok.
TCL TV ler ile senkronize edebiliyor muyuz?
HiSense 0
Panasonic 1
Arçelik/Beko/Grundig 2 ABC
Philips 3 DEF
Sharp 4 GHI
LG 5 JKL
Samsung 6 MNO
Sony 7 PQRS
Vestel/Regal/Seg 8 TUV
Toshiba 9 WXYZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpozkan -- 4 Eylül 2024; 8:39:58 > -
c755 modeller va panel miniled, ses sistemi biraz zayıf, 2*15watt, tcl marka mini led tv leri uygun fiyata sunuyor, bende 65c845 var, ve çok memnunum.
-
işletim sistemi fena değil, eski tv lg markaydı, lg nin işletim sistemi cok iyiydi, alışınca google tv lerde fena sayılmaz, biraz tableti andıran durum var. tv yi panel olarak kullandığım için işletim sistemi benim için çokta önemli değil, ihtiyacım olan tüm uygulamalar mevcut, kumandadan hepsinin arasında rahatlıkla geçiş yapılıyor,
-
Samsung 65QN85D ve TCL 65C755 hemen hemen aynı fiyat aralığındalar ne gibi farklar var?
-
teknik olarak tcl biraz daha iyi parlaklık sunuyor, samsung ta 160 arka aydıntalma bölgesi varken tcl 512 bölgeye sahip. ses sistemi samsugn 10watt daha güçlü, samsungta dts ve dolby vision desteği yok. farklar böyle, arka aydınlatması tcl nin daha iyi olmasından dolayı daha iyi siyah performansı beklenir.
kıyaslamayı
displayspecifications
DisplaySpecifications - Specifications and features of desktop monitors and TVshttps://www.displayspecifications.combu sayfadan yapıyorum. kağıt üzerinde tcl 65c755 daha iyi. imkan olsada ikisini yanyana koyup testler yapsak. ama malesef yok.
-
merhaba;
malum arada sırada yazıyorum ve bildiğimi, gördüğümü paylaşıyorum. Şimdi yeni bir sürüm geldi biliyorsunuzdur, kurdum ve test ettim. v143 daha önceki v135 den çok daha iyi yani güncelleme yapayım mı diye düşünen varsa denemesinde fayda var.
Bir diğer konu ise tamamen tesadüfen fark ettiğim bir durum.
HDMI-1 144 hz
HDMI-2 120 hz
HDMI-3 60 hz
HDMI-4 60 hz e-ARC
şimdi kullandığım uydu alıcımı ( vu+ duo 4k se ) HDMI 1 ve HDMI 2 e bağladığımda sorunlu ama HDMI 3 de çok daha başarılı. Bunun sebebini çözebilmiş değilim ama bir yazılım ya da donanım sorunu olabileceği gibi uydu cihazımın desteklediği hz değeri ile ilgilide olabilir. Kulağa çok saçma gibi gelse de durum bu. HDMI girişlerine harici cihaz bağlayan ve kalite sorunu yaşayan arkadaşlar bence sırasıyla tümünü denemeli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X