Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: karizma6080 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.466
Cevap
508
Favori
1.056.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuwww.tcl.com
    channellistvue
    https://www.tcl.com/cedit/#

Var olan kanalları kanal düzenlede altta bulunan Aktar kısmından usb ile alıp bu adrese yükleyip sıralamanızı yapıp son halini tekrar alıp geri yükleyin.

• Ben bu video ile denedim ama aslında oturup bunları deneyen biri değilim. Netflix'de Kulüp ve Lupin ilk bölümlerini izlerken gözüme çarptı ve kameraya almak için bu videoyu açtım. Zaten bir kez gördükten sonra belli bazı renklerde sürekli farkediliyor. Ben ürünü çok sevdim keşke şu panelde böyle bir sorun olmasaydı. Normal uydu yayınında pek problem yaşamıyorum renkler canlı olduğunda ama dedigim gibi dizi film izlerken baya göze çarpıyor, keyif kaçırıyor. Değişim istemeyi düşünüyorum, servis nasıl değerlendirecek merak ediyorum. Normal izlerken gözüme batmasa hic uğraşmazdım.

Sunil Ramanyoutube
    Gray To White, Grey Uniformity, Clouding, Banding, Test - For OLED QLED IPS (4K UHD SDR No Sound)
    https://www.youtube.com/watch?v=eIJxh9UGyak&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedrk -- 25 Kasım 2021; 16:10:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AMD1976 kullanıcısına yanıt

kuantum nokta teknolojisini samsungtan alıp kullanabilir tcl iş panelde bitiyor tcl qled ismini kullanıyor ama panel çin üretimi isteseler en iyi va paneli kullanır olede yakın led tvler üretirler işlerine gelmiyor

ONKYO TX-NR696 7.2 AVR Dolby Atmos Receiver-Samsung BD-C6900 Bluray Player-Heco Aleva Gt 202-Heco Aleva Gt Center 32-CANTON GLE 416 surround-Heco Aurora Subwoofer 30A- Acoustic Research SSW-250-30 2 x 2.5mm
  • Aldığım 55c728 tv bugün kuruldu. Servis elemanı ile inceledik ışık sızması ölü piksel çıkmadı. Daha sonra tv açtım 4K video seyrederken 5 10 dakikada bir tv kendini resetliyor. Oyun konsolu bağladım. Oyun açtım tv sürekli kendini resetliyor. Aldık başa belayı

• Arkadaşlar benim 55 c828 serisi de yarın ya da öbür gün geliyor. Servis kurarken neye dikkat etmeliyim. Ölü piksel testini nasıl yapacağım servis bilmiyor ise. Son yorumlar biraz korkuttu açıkçası

Servis ne dedi sorunla ilgili ? Birde Işık sızması nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD1976 -- 25 Kasım 2021; 23:14:37 >
  • Cihazı internete bağlayınca youtube üzerinden "ölü pixel testi" diye aratın. Çıkan video yu tam ekran izleyin. Her renk geçişinde videoyu durdurup detaylı inceleme yapabilirsiniz. Güle güle kullanın şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 25 Kasım 2021; 23:18:14 >
    \\ Amd Ryzen 7 9700x - Msi MAG X670E Tomahawk - Msi Rx 6700XT Mech 2x OC - G.Skill Trident Z5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 - Adata Su 650 120GB SSD+2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - FSP Aurum PT 1200W 80+ Platinum - Corsair Airflow 4000D - Windows 11 Home Oem //
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt

bu ayarlardan mı bahsediyorsunuz hocam?

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    \\ Amd Ryzen 7 9700x - Msi MAG X670E Tomahawk - Msi Rx 6700XT Mech 2x OC - G.Skill Trident Z5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 - Adata Su 650 120GB SSD+2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - FSP Aurum PT 1200W 80+ Platinum - Corsair Airflow 4000D - Windows 11 Home Oem //
  • AMD1976 kullanıcısına yanıt

Servis den 1 saat sonra inceledim. Servis elemanı yanında yapmadı. Uzun süreli video test etmedik.

Teşekkürler hocam. Heralde bu testten bulutlanma problemide varsa belli oluyordur diye düşünüyorum

Hocam merhabalar, durumunuz benimle TIPATIP aynı TIPATIP her anlattığıniz olayın ne 1 eksiği ne 1 fazlası. Beni en az 3-4 saatlik hazırlıktan kurtardınız ve destek oldunuz zira bu ışık sızmasını dikkatlice bakmayan kişi de sizi yalanlıyor (başta eşim).
    Öyle saçma bir durum ki, tam "aha yine oldu bu TV'yi değiştireceğim dediğim anda renkler koyulastigi anda yok oluyor, panel kenar led aydinlatma gibi ama değil, zaten kenar aydınlatma olsa sürekli olur. Siyah ekranda sanki OLEDmis gibi namuzsuz cihaz, "al bakalım hani ışık sızması" diyor bana TV.
    Ne yapalım hocam bu durumu, anlaşılan TV'nin yapısı bu, 10 kere de değişsek aynı TV gelecek. İade alsak 7300e artık anca A101den vasıfsız Samsung alırız ya da alamayız.
    Alışır mıyız bu duruma ne dersin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam geçmiş olsun iade ve değişim için servise başvurduğunuzda başınıza gelecekler ile ilgili bu videoyu seyredebilirsniz

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuAdem Helvacıyoutube
    Açıklamalarda anket var dostlar; TCL marka tv alıp HTS Teknik Hizmetlerin sunduğu servis hizmetinden memnun olan olmayan dostları ankete katılmaya davet ediyor ve desteklerini rica ediyorum. BİLKOM yetkililerine ben derdimi anlatamıyorum, belki halkın sesini duyarlar. https://twitter.com/AdemHelvac3/status/1462359968699584520?s=20 Tamam doğrudur bulutlanma ve ışık sızması sorunu hemen her markada belli oranda karşılaştığımız durum lakin markası bu derece iyi kalite bilinen TCL televizyonlarda bu oranda bir bulutlanma ve ışık sızması konusu can sıkar. Tüketici sıfır tv almış, ilk tv de çıkan sorun ikinci tv de yine devam etmiş ancak bu sefer firma ürün değiştirmeye dahi yanaşmamıştır bu nasıl olabilir? TCL markasına ve BİLKOM güvencesine sahip olan televizyona HTS teknik hizmetler destek sunuyor ve ELAZIĞ yetkili servis dostlarımız hizmet veriyor ancak servis üstüne düşeni yapmış, firma ise sorumluluk üstlenmemeyi tercih ediyor. Bulutlanma tüketicinin başının derdidir. Karanlık sahnelerde can sıkar. Işık sızması sorununa belki BİLKOM teknik olarak çözüm bulamıyor olabilir ancak hizmet kalitesi anlamında en azından elinden geleni yapmalıdır.
    https://www.youtube.com/watch?v=ypKb50PrUD8

yeni gelen daha kötü çıkmıştı , ben eski tv kalsın yeni tv yi götürün dedim. eski tv evde . yenisi fabrikada inceliyorlarmış. ayrıca bu fiyat bandında daha iyisi vardı ama fiyatlar malum arttı malsef

Hocam aslında bu fiyat bandında fiyatlar arttığı için 120hz alternatifi yok, o sebeple ben kullanmak istiyorum bu modeli ama yeni gelen daha kötü çıkarsa elimdeki kalsın diyebilir miyim acaba ne dersiniz :)

İş inada binerse, hakem heyetine başvurur o süreçte de hiç canımı sıkmadan para iademi alırım yoksa hocam ben çok alışığım o tip durumlara. Tv yi aslında beğendim, bulutlanma da öyle pek rahatsız etmiyor ama fotoğrafta gösterdiğim yatay çizgilenme bazı sahnelerde can sıkıyor. Alternatif bir öneriniz varsa duymak isterim, cidden kararsız kaldım. Değişim mi, iade mi, iade etsem ne alacağım hepsi soru işareti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedrk -- 26 Kasım 2021; 9:31:5 >

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuBilkomtwitter
    “C725’in 50'' ve 55’’ modellerinin yanı sıra daha geniş ekran sevenler için 65’’ modeli satışta! Sizleri bekliyor. #Bilkom #BilkomGüvencesiyle #TCLTV #TCL #C725”
    https://twitter.com/Bilkom/status/1461341991048925194

• Arkadaşlar tv kuruldu tv çok beğendim tüm testleri yaptık. Ne ölü piksel ne de bulutlanma problemi var. 4K videolarda da sorun yok. Sadece kanalların sırasını nasıl ayarlayacağım onu çözemedim. Kanal listesinde kumanda da sağ yaptığım zaman radyo kısmına geçiyor nasıl kapatabilirim onu bilen var mı

Radyo kanallarını istemiyorsanız arama yaparken sadece tv kanallarını seçebilirsiniz.

Sadece tv kısmını biliyorum hocamda o arama kısmında radyo gözükmesin istiyorum onun bir yolu var mı bilmiyorum. Tümü, Turksat,Radyo,ücretsiz ve de favori diye kısım var. Radyoyu kaldırsam iyidi olurdu.Kanalları toplu sayfa olarak nasıl değişeceğim. Sağa basınca radyoya giriyor. İlla aşağıya basılımı tutucaz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.