Bu sadece TCL'ye özgü bir durum değil. Diğer firmalar da her yıl model yenileyip eski modelleri terkediyorlar. Panel gibi yurtdışından temin edilen bir parça olunca ithalatı, nakliyesi v.s. zaman alabiliiyor. LG'nin eski model bir tv için kore'den panelin gemiyle ithal edildiği ve aylarca bekletildiği bir durum vardı mesela (uçak ile nakliye çok masraflı olduğundan) Servis hizmeti açısından haklı olabilirsiniz, ama TCL'nin fiyat/performans ürünü olduğunu unutmayın. Benim de sizinle aynı model TCL tv'm var, 7000 TL'ye almıştım ülkeye ilk geldiğinde. O tarihte en ucuz 55 inç 100 hz tv 13.000 TL, yeni çıkan LG 55 Oled C1'ler 18.000 TL idi. Yani bir nevi bilerek aldım. Problem çıkar ve çözülemezse ihtiyacı olan bir yakınıma verip diğer markalardan alırım diye...Şansıma 2 yıl 9 aydır ilk günkü gibi kullanıyorum. Ama TCL gibi geçen yıl 135.000 TV satmış bir firmanın da arıza süresince yedek TV tedarik etmesi gerekirdi bence. 55 gün tv'siz kalmak kötü bir deneyim. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (559. sayfa)

-
-
Merhabalar. 65C745 x1 kullanicisiyim.
Bir sorunum var yardimci olursaniz cok sevinirim.
Televizyonuma bagli olan ps5 e girdigimde hicbir sorun olmadan 60hz/120hz oyunlari oynayabiliyorum. Fakat oyundan cikip normal tv ekranina ya da youtube gibi uygulamalara geri döndüğümde ekranda bariz bir titreme oluyor yani 30 fps gibi gösteriyor. Normal olarak ps5 e girmeden yayinlari gayet güzel titremesiz akıcı 50/60hz gibi izliyorum. Sadece ps5den oyun oynayip geri dönünce titremeli görüntü oluyor. Kapatma tusuna uzun basip kapatip acinca tekrar eskisi gibi olup düzeliyor. Sorun ne olabilir basına gelen var mi?
-
Sistem güncellemerine baktınızmı üstad hangi sürüm son sürümmü bazı sürüm versiyonlarında belirli başlı farklı hatalar mevcut olabiliyor
Bu arada arkadaşlar TCL yeni bir model çıkarmış 55T8B (QLED) bu modele baktığında 55C755 (MiniLED) modelinden üstün özellikleri var sadece Mesela Subbuffer 45watt ses sistemi mevcut aradaki fiyat
farkı 500tl
TCL 55T8B Ultra HD
Desteklenen Çözünürlükler (HDMI)
1920x1080 @ 240Hz
3840x2160p @ 144Hz
Ses Çıkış Gücü (RMS)
Hoparlör Sistemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 26 Temmuz 2024; 15:19:13 >
-
55T8B özellikleri içinde local diming göremiyorum FALD panel değil gibi. Hepsinden önemli.
-
Merhaba ben 20 gün önce 31 bin liraya tcl65c645 almıştım panelde yamukluk olduğu için para iadesi yaptılar üç dün önce hepsi burada da visa kampanyası ile 65c745 modelini 35 bin liraya aldım. Tv bugün kuruldu bi saat filan bakabildim. Sanki c645 in görüntüsü daha iyi gibi geldi ayrıca bu tv de 4 köşede beyazlar ve açık renklerde sanki bir parlaklık eksikliği gibi bir durum var yani dört köşedeki parlaklık ortadaki ile aynı değil gibi köşelere yakından bakınca bir fark görünmüyor gibi ama uzaktan hissediliyor. Sebebi nedir? yine hatalı bir ürüne mi denk geldik? bilgilendirirseniz çok sevinirim.
-
Koseler bnim tv de de oyle bn sorun yapmadim, cok da memnunum cihazdan ama sizi rahatsiz etmis olabilir tabi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
75c745 cihaızm bugun kuruldu. İzlerken birden görüntü gitti, menü vs her şey çalışıyor ancak hdmi'dan uydu yayını veya youtubedan bir video açtığımda görüntü siyah kalıp sadece ses geldi. Yayını yansıtmadı kısacası yeniden başlatınca düzeldi ancak üzerine gitmem gereken bir sorun mu bu?
-
TCL 50C755 25.918 TL, nasıl fiyat?
Edit: 50 yerine 55 yazmışım, düzeltildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ala -- 30 Temmuz 2024; 18:8:29 > -
Sorman hata. Çok iyi fiyat. 38bine satılıyor şu an. Nereden aldın ki o fiyatı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazonda bu fiyat. Ama TV'yi görmedim. Kağıt üzerinde orta halli bir miniled tv. 500 karartma bölgesine sahip, 1300 nit maksimum parlaklık. HDR'ye yeter mi, canlı görmek lazım...
-
bu fiyata bu televizyonun teknik özelliklerinin yarısı olan bir tv bulamazsınız.
-
Birincisi bahsettiğiniz tv 55 değil 50 inç modeli
İkincisi ise satın almaya çalıştığınızda klasik Amazon hatası olan bu ürün seçilen adrese gönderilemiyor hatası veriyor. Yani ürün ya stokta değil ya da fiyatı yanlış veya ilanda kategori hatası var.
Arkadaşlar herkese iyi forumlar;
Dün gece Vatan'daki indirimlerle TCL 65C745 34.500 TL fiyatla alarak aranıza katıldım.
Üsküdar için hangi servis kurulum yapıyor bilgisi olan var mı?
Bir de TV kurulurken servisten hangi testleri yapmasını istemeliyim?
Teşekkür ederim.
-
65C841 nasil arkadaşlar 1300 euro civarinda fiyatı almanyada?
Evet, yanlış yazmışım düzelttim.
Mediamarkt bu fiyata düşürünce hemen Amazon da bu fiyata çekti. MM'de şu an bu fiyat yok, dün vardı. Amazon'daki bu sorunu nasıl halledebilir acaba, müşteri hizmetlerine mi yazsak.
TV hakkında bir yorumunuz var mıdır? Bu fiyata çok mantıklı görünüyor.
-
Fiyat aşırı mantıklı ve çok iyi. Tv ile ilgili bence hiçbir olumsuz taraf yok. Bizde kuzenime ps5 için alacaktık ama dediğim gibi Amazon nun klasik dolambaçları. Mh den filan hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum. Kısacası yeni bir kampanya için bekliycez.
-
50 inç TV'lerde genellikle parlaklık ve zone sayısı kısıtlaması oluyor. Fiyat her türlü iyi, ama 55 inç'in performansını beklemeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bu tv’ye bakiyorum 65c745 modeline ps5 icin , ama kullanicilarin bir kismi tv izleme zamanlarinda goruntunun geriden geldigini hz oraninin cok asiri dustugunden sikayetci futbol maclari gibi hizli ekranlarda bu da soru isareti olusturdu kafamda
C745 serisinde upscale sorunu hala çözülemedi. Hareket netliği ve dinamik hızlanma kapatılınca sorun çözülüyor ancak bu sefer de görüntü yavanlaşıyor. Son güncellemeyle biraz iyileşme olsa da gene de göze batıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X