Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.572
Cevap
337
Favori
683.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • burrock B kullanıcısına yanıt

    Bende direkten döndüm inan bu kadar almak isteyip elimin geri gittiği bir ürün olmadı. siz oled deneyimlediniz mi hiç? haber programı açtım sulu boyayla boyanmış gibi yüzler hani fondoteni basarlar yüze kop koyu olur yüz onun gibi renk kısıyorum modu değiştiriyorum yok ya. eve gelecek her dk sarıcam ben buna dedim. yoksa 75 ekran çok içime sindi çok istedim almayı.

  • burrock B kullanıcısına yanıt

    keşke bende 47bine alabilseydim. zgemma marka 4k uydu alacısı kullanıyorum. enigma 2 cihazlardan. tvden netflix, disney ve amazon kullanıyorum. gayet güzel. yüksek çözünürlüklü filmlerde de sıkıntı yok. karanlık sahnelerde rahatsız edici bir durum yok. media player da kullanıyorum, düşük çözünürlüklü filmlerin upscale yapılmasında da sorun yok tabi bu durum media player ile ilgili (x96 plus).

  • supreius S kullanıcısına yanıt

    merhaba; ben de vu duo 4k se ile kullanıyorum özellikle düşük kalite ve düşük bitrate içeriklerde tam bir rezalet performansı var maalesef. open atv 7.3 image yüklü vu+ da, sizin standart görüntü ayarlarınızı yazmanızı rica etsem bir deneyeyim ben de. çünkü uğraşmaktan yoruldum :)

  • muratimin M kullanıcısına yanıt

    C845 oledlerden bile güzel. Mağazada ki goruntu ayarlari kötü. Ayrica mağazadaki cihazların güncellemeleri yapılmamış. Siz cihazi guncelledikten sonra goruntu ayarlarını yapın görün bakalım o cihazi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Doğrudur üstadım keşke yakınımızda olsaydın bi görseydik ben cesaret edemedim almak için çünkü hiç beğenmedim. Satış temsilcisi de dedi abi bu kadar kötü değildir o kadar para dedi. Ben bütçemi aşsada 80 i gözden çıkarmıştım ama çok kötü bi izlenim bıraktı. Düşünsene aldın 80 e patladı intihar sebebi. Oled evet rezil bişey ama garanti bir görüntüsü var ekranı yanana kadar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • düşünen olursa İstanbul/Kadıköy aldığım fiyata verebilirim, gelip almak kaydıyla.

  • 48bine 65c755 alınır mı tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratimin M kullanıcısına yanıt

    Ben medimarkt da goruntu ayarlarını yaptim. Satis temsilcinin gözleri açıldı. Bende 75c745 var. Ama 845 de hep gozum kaldi. Oledler dahil piyasanın en iyi tv si bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Keşke sizle denk gelseydik. Nasip değilmiş diyelim. Almayı bu kadar isteyip, almak için bahaneler bulmaya çalıştıktan sonra her görüntüde yıkıldık ailecek. Mağaza çalışanları bile pes ettiler. bizim şansımıza diyelim. Ben phillps 908 de karar kıldım biliyorum çöp rezil yanlış bi karar 845 in yanından geçemez falan falan ama Açıkçası bana güven vermedi tv. Yakın olsaydınız buluşup o rezil görüntüyü toparlamanızı ve inanın 845 i almayı çok isterdim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dkc44 D kullanıcısına yanıt

    tv kurulum yapıldıktan sonra görüntü ayarlarını hiç değiştirmedim. genellikle standartta kullanıyorum. bazen parlaklığı arttırıyorum. görüntü ayarları kısmında herhangi bir değişiklik yapmadım. uydu alıcısında openpli 9 kullanıyorum. uydu kanalları çoğunlukla hd olduğundan çok rahatsız olduğum bir durumla karşılaşmadım. hatta bbc earth hd, hbo hd gibi bazı kanallarda oldukça iyi görüntü kalitesi var. premier lig tende epey maç izledim spor yayınlarındanda memnunum. tv yi izleme mesafem yaklaşık 3,5m. tv ile ilgili benim tek şikayetim gündüz ekran çok parlıyor. birde uydu alıcımda çıkış çözünürlülüğü 4k ayarlıdır.

  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz görüntü ayarlarını paylaşabilir misiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supreius S kullanıcısına yanıt

    Anladım, zaten yüksek kalitedeki içeriklerde sıkıntı yok sizinle hemfikiriz. Fakat daha düşük çözünürlük ve bitrate e sahip içeriklerde ciddi sorun var ve buna çözüm bulamadım. Bu memnuniyetsizliğim standart ayar ile uydu yayınları için geçerli. Daha önce başka markalar kullanınca doğal olarak ortalama bir upscale performansı bekliyor insan ki giriş seviyesi yerli markalar dahi bunu başarabiliyor.


    Örneğin; bir futbol maçı izlerken saha içi kamerası ile hızlı bir kamera ve oyuncu hareketinde korkunç bir motion sorunu oluyor. Futbolcunun, kanal logosunun ve score board gölgeleri uçuşuyor ekranda. Bulanıklık ve titreme ayarlarıyla azaltabiliyorsunuz ama yok edemiyorsunuz. Buna bir çözüm biliyor musunuz ya da bilen arkadaşlar paylaşırsa denemiş oluruz. Tabi bunu yaparken başka kusurlar yaratmadan.

  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Bize ayarları verme gibi güzellik yapsanız. V135 yüklü bende. Tamamen istemsiz oldu.😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • se_runtome kullanıcısına yanıt

    Resim ön ayari. Sinema

    Dinamik kontrast. Yuksek

    Siyah iyileştirme.yuksek

    Dinamik parlaklik. Kapalı

    Yerel karartma. Yuksek

    Yerel kontrast. Yuksek

    Gama. 0

    Renk doyumu 60

    Renk ısısı. Normal

    Netlik. 70

    Mpeg .Yuksek

    Gürültü azaltma. Oto

    Tonlama dusuk

    Hareket netliği. Kapali


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    TCL 50P635 modeli ile Samsung 50CU8000 modeli arasında kararsız kaldım. Samsung aradaki fiyat farkında değer mi yoksa TCL yeterli mi ?

  • mafezaku M kullanıcısına yanıt

    50c645'yide kovalayın derim...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c745X2'de V141 güncellemesiyle upscale performansı bir tık daha iyileşmiş. Deneyen var mı ?


    Şu modelin cidden tek sorunu bu... düzeltemediler gitti bi türlü




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur1222 -- 21 Temmuz 2024; 15:20:41 >
  • Ozgur1222 O kullanıcısına yanıt
    Şuan indiriyorum bakacez yorumları okudum çeviri yapa yapa iyi deniyor bakalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün gece indirimiyle 51500 TL’ye vatandan 75c745 aldım. Televizyonu genel olarak digiturkle babam izleyecek o yüzden daha üst bir modele elim gitmedi ama 12bin TL farkla c755 vardı acaba onu mu alsaydım diyorum farka değer miydi? Tvyi babam izleyeceği için 85du7100 almayı bile düşündüm ama kosa vadede ışık sızması falan olur diye fald bir panel tercih etmek istedim.

    Bir de görüntüde bulanıklık gibi yorumlar görüyorum acaba digiturk maç yayınlarında tv yayınlarında bir sorun olur mu ayarlarla çözülebiliyor mu?
    Bu sorun c755te yoksa ona da yönelmeyi düşünüyorum iptal edip var mı öberiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyiz -- 21 Temmuz 2024; 20:50:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozgur1222 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı akşamlar. V141 yükledim. 1080p 60 hz tv+ kullanıyorum. Şimdi siyah beyaz saçlarda titreme kırıçıllı kıyafetlerde titreme gitmiş şuan haraket netliği açık bakıyorum sanki daha iyi gibi. Şimdilik beğendim 135 den çok iyi.geçmeye değer. 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.