Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Saint2 , mngb Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.119
Cevap
501
Favori
1.019.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bychass

arkadaşlar merhaba, c715 modeli tv'nin kumandasını kaybettim servis uzun tuşlu kumanda için 170+kdv istiyor. Piyasadaki kumandalardan alıp kullanan var mı? 75p615 kumandası 80 tl olarak gözüküyor çalışır mı acaba

Kimse cevap yazmayınca alıp denemeye karar verdim, uzun olan kumanda c715 modelinde çalışıyor.

• Arkadaşlar zip ile yazılım güncellemesinden bahsetmişsiniz, bu güncellemeler kendi kendine gelmiyor mu ki televizyona illa manuel kendimiz mi güncelliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt

Geliyor da gec geliyor, orjinal yazilim oldugu icin flas bellege atip televizyona takinca otomatik algilayip guncelliyor.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim sağolun

• Aynen TV ye geç geliyor. Şuan için TV de en son v650 çıktı. Orijinalinde kim bilir kaçta.

• 55C715 için en son ve stabil yazılım hangisi, nerden indirebilirim.

• volkocosko V kullanıcısına yanıt

Telegram grubu mevcut, bende oradan takip ediyorum.

En son çıkan ve stabil olan sürüm v650. Zip şeklinde usb ye atıp TV ye takın direk. Güncelleme seçeneğinde direk görür.

http://eu-update.cedock.com/apps/resource2/V8R851T02/V8-R851T02-LF1V650/FOTA-OTA/V8-R851T02-LF1V650.019105.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 26 Ağustos 2021; 13:45:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

Bu yazılımlar arasındaki farkı gösteren bir site var mı?

XDA de bazen yazılıyor ama kullanıcı deneyimi olarak. Kesin bir liste yok.

• Aranıza TCL 55P8M ile katıldım.

Hata mı yaptım bilmiyorum. Evet biraz ışık sızdırması da var ama bu paraya muadil de pek bulamadım.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• Tv den memnun musunuz ?

Bende ps5 ve film için tv arıyorum dikkatimi çekti özellikleri kağıt üstünde çok iyi.

• jvcjvc kullanıcısına yanıt

Valla bu fiyata daha iyisi yok. Malum bir takım şeylere göz yumuluyor. Yoksa gönlümden geçen TV yi almak istesem 10k dan fazla ödemem lazım.

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt

Kusursuz bir tv kesinlikle değil. Bir üstte yazan arkadaşın dediği gibi bir takım şeylere göz yummak gerekiyor. Bir kere gerçekten ışık sızıntısı var fakat ben bir önceki tv'm olan 43mu7000'de de benzeri bir ışık sızıntısı yaşıyordum, belki bunda bir tık daha fazla belki de ekran boyutu çok daha büyük olduğu için daha çok belli oluyordur.

Fakat mesela eski samsung tv'me göre ışığı kesinlikle daha az yansıtıyor.

Ben genel olarak memnun kaldım, almadan önce çok düşündüm samsung'un 55'' giriş seviye tv'sini mi alsam ya da lg'nin mi diye, hem 1000 lira daha pahalılardı hem de genel deneyimim bu iki markanın da giriş seviye tvlerinin hiç de öyle harika olmadığı yönünde.

Arayüz akıcılığına gelince, eski samsung tv'm kesinlikle daha hızlıydı. Fakat genel olarak tcl'de bir rahatsızlık hissetmedim. Açık olan uygulamalar içerisinde gayet akıcı olduğunu düşünüyorum. Uygulamaların da streaming hızları son derecede yeterli.

Teknolojiden anladığım şudur ki en iyisini almadıkça asla bir şeyler tamam olmuyor, illa bir şey eksik kalıyor, o eksik olana göz yumduğumdan beri hayatım çok daha rahat daha stressiz.

ps5'i sonraki aşamalarda düşünüyorum. Özetle kusursuzluk arıyorsanız, karanlıkta film izlerken panelde ışık sızması arayacaksanız hiç önermiyorum. Fakat 55''lg kullanan bir arkadaşımda da çok çok çok farklı değil ışık sızmaları.

Edit: siz sanırım farklı bir tv modelinden bahsetmişsiniz. Ben alıntıyı görmeyince üstüme alındım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 29 Ağustos 2021; 17:40:43 >

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

Kesinlikle. Yani istesem alırdım da, fakat bana gereksiz geldi o kadar paralar bağlamak. Tek başıma yaşıyorum, anca akşamları işten gelince 1-2 bölüm dizi izlerim, gündüzleri de çalışırken youtube'dan 4k videolar açarım o kadar.

Çok çok düşündüm almadan önce fakat pişman olduğumu söyleyemem. Eski tv'me göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle ışıklı ortamlarda. Salonumda 10 metre cam var ne yazık ki.

• Ben C715 için sormuştum arkadaşa ps5 le kullandığını görünce.

Benim tv alma amacım ağırlıklı ps5 arada da film izlemek. Ps5 icin tv önerileri genelde 4k@120hz destekleyen tv ler oluyor ya da oled tv ler ki 10 bin liradan aşağı değil bunlar. Benim bütçe max 5-6 min 50 inc tv.

Android olmasi önemli değil

Işık sızmasınin olmadığı model görmedim zaten

Ağırlık fifa ve hikaye tabanlı oyunlar oynayacağım

Bu tip oyunlarda bana sorun yasatmayacak tv arıyorum.

Su anda 3 model var aklımda

50tu8000

50pus7805

55c715

• dr.pupa kullanıcısına yanıt

55SV685D için diğer foruma bir bakın.

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Çok yoğun olduğum için bakamadım, foruma. Yeni gördüm mesajınızı. Ben normalde Konya'ya gezmeye gitmiştim. Ve Mediamarketten de Samsung 55Q70 alacaktım. Ama bu tvnin indirimde olduğunu görünce biraz baktım. Ve renkler çok güzeldi. 3 bin tl fazla ödemeyeyim diye bu ürünü aldım. Şimdi ps5 ile kullanıyorum. Renkleri çok hoşuma gidiyor. 120Hz gerekiyor diyorlar. Tamam da arkadaş adam akıllı 120Hz görüntü kalitesi modunda oynatabilen kaç oyun var ki? Hikayeli oyunları tercih ettiğim için 60Hz bana yetiyor. 4K HDR 60 Hz benim için yeterli. Görüntğ kalitesi anlamında çok beğendim. Takılmalara 1-2 kere rastladjm ama o da tv den değildir diye düşünüyorum. Tv den olsa her zaman yapar veya sıklığı daha fazla olur diye düşünüyorum. Onun haricinde oyunlar yağ gibi akıyor. Zaten yabancı forumlarda bunu genelde Series X için kullandıklarını ve çok memnun olduklarını görmüştüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tv yi magazada da inceledim hocam hos duruyor baska tv almadan indirim görürse alabilirim.

120hz tv benim icin de gereksiz oynadığım fifa ve hikaye tabanlı oyunlar zaten.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.