Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.913
Cevap
522
Favori
1.091.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az daha bekle o fiyata güzel ama ne bileyim belki aynı paraya c845 alabilirsin hemde mini led daha güzel.
    C745 de iyidir ama ne bileyim az daha takipte kal o paraya sanki pek kârlı alışveriş sayılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 8 Ekim 2023; 20:7:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zcanmor Z kullanıcısına yanıt
    O paralara çıkacaksan oled lg bakardım. Yoksa 11.11 kadar pusuya yatardım illahi düşecektir fırsatlar

• lg marka da oled dışında uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zcanmor Z kullanıcısına yanıt
    Televizyonu cok bilmiyorum ama teknosada 42 küsür diyor .

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt

Sorun digiturk hdmi çözünürlük ayarlarindanmis.Hdmi cozuzniuruk ayari 720p gozukuyordu.Ekran hizida 25hz di ,1080p olarak degistirince sorun düzeldi.

• Sizlere danışmak istediğim bir soru daha var. Samsung’daki QLED, LG’de QNED olarak isimlendirilmiş sanırım doğru mudur? Bir de Mini Led var. En iyisi Mini Led diyebilir miyiz bu 3lü arasında? OLED yarış dışı zaten.

Hocam modül tv arkasına takılan şifre çözücü kart. Kutuda 4k üyeliği aylık ekstra 25'ti en son, modülde aylık 12 lira. İlk üye olunca 4k'yı açmıyorlar, onun için ekstra para alıyorlar. Modül alın ayrı cihazla kabloyla kumandayla falan uğraşmayın. Hem de tvnin dahili uydusunun görüntü kalitesi daha iyi kutudan.

aslında içeriğe odanın aydınlığına ve aldığı ışığa göre ayar yapmak lazım ama

gündüz karasal veya uydu yayın youtube ve sdr yayın için

parlaklık gündüz aydınlık oda için 80- 90

gece 60 civarı

kontrast 95

dinamik kontrast kapalı

siyah seviyesi 50

dinamik parlaklık kapalı veya oto

yerel karartma yüksek

yerel kontrast kapalı

gama odanın aldığı ışığa göre size kalmış bende 0

renk doygunluğu 50-55

dinamik renkler zevke göre açık veya kapalı canlı renk seviyorsanız açın ben oyun konsol dışında kapatıyorum

renk ısısı -3

netlik:30

gürültü azaltma düşük film izlerken kapalı olsun

tonlama temizleme düşük

hareket bulanık azaltma 8

titreme azaltma 5

led hareket kapalı

uzman ayarlarda iki nokta ve 20 nokta beyaz ayarlarını rtingste ki gibi yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 8 Ekim 2023; 22:23:0 >

Benimde ayarlarim hemen hemen bu sekilde bnde yumusak renkleri sevdigim ve tv nin kirmizisini cok doygun buldugumdan rtingsin 2 ve 20 noktali beyaz ayarina bazilarina r kazancini bi biktar kistim, bnde 65c745 var, simdi almayi isteyenler soruyor;

C745 alinir c845 alinir bunlar iyi tvler ancak ist34bul isimli arkadasinda defaatler soyledigi sekilde 35 bin ustu verilemz, ote yandan samsungunda giris seviyesi tvleri bu fiyat hemde qled degil ve local diming yok inlarda keisnlike alinmaz, onceki kullandigim tv samsungdu bu tv ile aralarinda buyuk fark var, local diming olayi gercekten guzel bnim ilk baslarda canimi sikan blooming sorunlariydi bu neden c845 degilde 745 aldim ancak bloming tesleri cok zorlama sahneler, hic bir icerikte bu goruntulerle muhattap olmuyorsun bnce blooming sorununa da takilmamak gerk c845 buyuzden almadigima pismanim onun led bolge sayisi daha fazla ve hdr c745den cok daha iyi,

Son olarak ise bn soyle dusundun oled almadigin muddetce bir tv nekadar iyi olabilir, nihayetinde oled degil ve qn90 da bile blooming var bu nedenle bnim acimdan qn90 ile 60bin tl yi gozden cikarmis biri olarak en son indirim ile 26.300 e c745 alarak tv alma surecimi bitirdin mutluyum, sansima gelen tv de hic bir sekilde olu pixel cikmadi, insallah cihazim bozulmaz bundan sonra yanik sorunu duzeltilir ise oled alinir

Eke eski samsung tv ile yeni c745 gundz ful aydinlik goruntusunu birde govee t1 uygulanmis c745 goruntusu koydum, bu arada govee t1 65 inc perfomansini begenmedim

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazcoxxz -- 9 Ekim 2023; 10:10:42 >

• lazcoxxz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgilerinz için, c745 te yan açılardan renk kaybı yaşanıyor bu rahatsız ediyor mu sizi ? C845 te bu yan açı sorunu mevcut mudur ? Bilginz var mı ?

• Dirilis1299 D kullanıcısına yanıt

Merhaba arkadaşım, bende de aynı tv var ve ayarlardan dolayı muzdaribim. Ayarlarınızı paylaşabilirmisiniz. Teşekkürler...

Renk ayarlarını hariç tutarsak, televizyonun sunduğu diğer tüm özellikleri kapalı kullanıyotdum diye hatırlıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

"tv bro" adı bu mu tam olarak? aynen kumanda ile kontrol olmuyor yükleyince

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.