Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.161
Cevap
502
Favori
1.024.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tcl niye Türkiyede 85 inç satmıyor 85 inç modeller gelecek mi?Avrupada c serisinin üst modeli olan c955 ve x955 modelleri satışa çıktı bunlar Türkiyeye ne zaman gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazcoxxz kullanıcısına yanıt
    Keenetic modeme çok ön yargım vardı. Asus modemden geçtim iyiki geçmişim. Hero Dsl modelini aldım.
    Asus işkenceymiş yazılımı çok kötü sürekli kopuyormuş.
    Bu modemde 1 kez kopma yok. Tüm ayarlarını stabiliteyi kendisi yapıyor.Asus almada ne alırsan al. 3 tane asus aldım google yaz asus modem yazılım şikayetleri yaz zemmille şikayet var. Hatalı yazılım var interneti sürekli koplan giden gelen hızı düşüen kararısz olan asus kullanan varsa modemi değiştirmeli. Tplink vs de alma keenetic al. Tplinkde aynı. O yüzden keenetic modemler pahalıymış adamlar yazılım desteği çok iyi 1-2 ayda yeni yazılım geliyor modeme.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba,

Yeni mi aldınız cihazı? Yeni ise nereden aldınız acaba?

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Kullanici yorumlari memnuniyetle dolu, bu model isimi gorur sanirim

Keenetic Carrier DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4xFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Modem Router
    https://www.hepsiburada.com/keenetic-carrier-dsl-ac1200-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBCV00002YW7R7?magaza=OVY&url_src=ios-product-detail

100mbt var bende ,superonlıne ,bu test programıyla 140-150 mbt arası hız alıyorum ,Wifi 5G ile ,

kablolu test yaptığımsa hız 97-98 mbt ,sanırım eternet girişi 100mbt desteklıyor ,Bu tcl tvler

wifi5g frekansı seçiyor ,5g kanalını otomatikten 50 altına düşürmeniz lazım .

Modem arayüzüne girip yapmanız lazım .

Olur işinizi görür beğenmezseniz 14 gün iade edersiniz. 11.11 de ve o haftada güzel indirim olur o zaman alın.
    Ben çok memnunum. Yıllarca Asusun 3-4 modelini kullandım çöpmüş.

• badbora kullanıcısına yanıt
    1 hafta oluyor mediamarkt internet sistesi gece kuşu indirimi.

• 55C745 tv dün geldi kurulumu yapıldı mutlaka yapmanız gereken diyebileceğiniz bir ayar felan varmıdır arkadaşlar nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım acaba.

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    Ben Rtings on ayarlarini yaptim. sicakligi biraz fazla ama genel olarak begendim bu kalibrasyonu,

rtings.com
    TCL Q7/Q750G QLED Calibration Settings
    https://www.rtings.com/tv/reviews/tcl/q7-q750g-qled/settings

• pixelbs kullanıcısına yanıt

Benimde bire bir aynı. Superonline 100mbt 140-150 arası hız alıyorum kablosuz olarak. Siz kanalı ne yaptınız hocam? 48 yapmıştım ben

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt

Ben de 48 yapmıştım , kanal otomatikteyken ,wifi bağlantı hızı 45 mbt geçmiyordu .

• 65 inç içşn ekran koruyucu kullanan varmı

• sinan34 kullanıcısına yanıt
    Evet Sinan hocam eski TV de kullanıyordum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben de tcl 55c735 aldım bir aydır kullanıyorum..tv bölümünde sorunlar yaşıyorum 1,2,3,4..diye kanallar gitmiyor aralıklı gidiyor, kanal sıralamasını kendime göre yaptım yine bozuluyor, kimi kanalların amblem ve altyazı ekrana sığmıyor filan böyle sorunlar..

• Selamlar arkadaşlar. İlerde kendi evim için televizyon bakıyorum ve 65c645 almayı planlıyorum. Kullananlar varsa öneriyor musunuz artıları eksileri neler başka modele mi yönelmeliyim bir haftadır bakıyorum tam netleştiremedim kafamda. Tv den oyun oynayan birisi değilim sadece maç dizi film izlerim siyahlar konusunda bir tık takıntılıyım siyah kalitesi iyi olmasını istiyorum. 120hz ile 60hz arasında yazdığım gibi bir kullanıcı olduğumu düşünürsek benim için 120hz ye gerek olur mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLiftt -- 6 Ekim 2023; 11:10:12 >
  • 55p635 ile 55p735 arasında kaldım fiyatına göre hangisini almak mantıklı? yada 20 bine kadar hangi modeli önerirsiniz 55 inç

• Arkadaşlar 55c745 televizyon kumandası için kumanda kılıfı arıyordum ve Aliexpressten ilk alışverişimi bu ürün için yaptım. Sanırım ilk alışveriş olduğu için ürün bedeli olarak bana 13 tl ve ücretsiz kargo olarak gösteriyordu. Vergisi ile birlikte 72 tlye 11 günde geldi. Ben kalitesini çok beğendim. Düşünen varsa linkini bırakıyorum. Belki size de ilk alışverişte o fiyata verir satıcı. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Ürün linki
    AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 119,33TL 5%OFF | TCL RC902V FMR1 FMR2 FMR4 FMR5 TV uzaktan kaymaz darbeye koruyucu silikon kılıf için cilt dostu kapakları kordon ile

• canyash kullanıcısına yanıt

Kaybolan kanallar listenin sonunda , 65le başlayan çok rakamlı bir No altında ,

istediğini istediğin yere taşıyabilirsin ,

fakat TKGS otomatik liste güncelledikçe bunlar kaybolmaya devam edecek ,

kurtulmak için ,TKGS ve otomatik kanal güncellemeyi kapatmanız lazım ,

ya da cihazı sıfırlayıp ,tekrar kurmak ve bu yazdıklarımı kapatarak ,

otomatik kanal arama yaptıracaksınız ,kanalları biraz yavaş buluyor ,

• canyash kullanıcısına yanıt

ekran ayarları ekran modu 16:9 seç kanallar ekrana sığmıyorsa yada sırayla dene modları

• Beyler bugün TCL C745 tv kurulumu yapıldı ekran standart modda iken ekran kırpılma çok ufak git gel yapıyormuş gibi oluyor ama standart dışında ekran resmi kalitesini dinamik spor vs moda alınca öyle olmuyor bu genel sorun mu ? Teknik servis çağırıp iade vs değişim yapmalımıyım ?

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.