Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.148
Cevap
501
Favori
1.022.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Crome APK kur.bundan dene.
    İndirdigin programın APK si tvos a uygun olucak yoksa kurulmaz hata verir.puffin
    Uyarmış senin indirdiklerin TV ye uyumsuz.
  • Telegram apk grubu.
    telegram
    Apk Deposu - Yararlı Videolar - Bilgiler.
    https://t.me/joinchat/UvYExIZmpryWF761

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün televizyonu v606 sürümüne güncelledim v356 sürümündeydi. Güncelleme 5 dk sürdü. Belirgin bir fark göremedim birkaç uygulama ekstra kurulu geldi. Youtube 4k videolarda da hafif bir iyileşme oldu gibi.

• serkanTEAC S kullanıcısına yanıt

Play storeden başka bir dosya yöneticisi kurdum. Ayarlardan bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin ver diye bişey var onu açacaksın sonra Dosya yöneticisinde usb belleği göreceksin. USB belleğe yüklediğin apk ları bulup yükle diyeceksin.. Yüklediğin apk ler görünmeyecek. Görmen için Sideload Launcher i kurarsan.. bu programın içinde yüklediğin her şeyi görebilirsin. İp tv içim MX player olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aziz56

Play storeden başka bir dosya yöneticisi kurdum. Ayarlardan bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin ver diye bişey var onu açacaksın sonra Dosya yöneticisinde usb belleği göreceksin. USB belleğe yüklediğin apk ları bulup yükle diyeceksin.. Yüklediğin apk ler görünmeyecek. Görmen için Sideload Launcher i kurarsan.. bu programın içinde yüklediğin her şeyi görebilirsin. İp tv içim MX player olabilir.

Send files to tv uygulaması ni kurdum

Telefonda da var

Telefona indirdiğim APK leri tv ye gönderip açabiliyorum şimdilik bu şekilde devam ediyorum

Daha sonra Chrome apk kurup denicem

• quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

Crome APK kur.bundan dene.
    İndirdigin programın APK si tvos a uygun olucak yoksa kurulmaz hata verir.puffin
    Uyarmış senin indirdiklerin TV ye uyumsuz.

Denicem kaptan üste dediğim program şimdilik is gördü

APK leri çalıştırdı

• manifaturaci kullanıcısına yanıt

Model hangisi? 55C715 mi yoksa 5xP8M'mi?

• aeronics kullanıcısına yanıt
    55C715

Nereden indirdiniz acaba?

Tcl Türkiye'nin mail adresine yazdım. Bir gün sonra irtibata geçip güncelleme dosyasını mailime attılar. 1.4gb lık bir dosya. Nasıl yapılacağını da yazıyorlar.
  • saf köylü kullanıcısına yanıt

Bu iki urun arasinda kaldi iseniz ya tvleri hic gormediniz veya en kucuk bilginiz dahi yok.

Tamamdır. Çok sağolasın. Ben de mail atayım o zaman. Neden internet üzerinden güncellemeye koymazlar böyle şeyleri yaa??

Ne yazık ki o konu da haklısın ama yabancı forumları da takip edince bütün ülkelerde bu şekilde yayınlıyorlar güncellemeyi. Güncelleme yaparken flash belleğin temiz ve fat32 fotmatinda olmasına dikkat edin.
  • aziz56 A kullanıcısına yanıt

Siz de ayrı bir yol bulmuşsunuz.. Ben usb den yüklüyorum... İhtiyacın olursa elimden geleni yaparım. Facebook tan Aziz Erenler diye bulabilirsiniz.

• serkanTEAC S kullanıcısına yanıt
    Telefonda banka işlemleri yapıyorsan
    Tele play harici uygulama ve APK indirme ve kurma.
  • tornado34 kullanıcısına yanıt

Play store'da "es file manager" uygulaması çıkmıyor hocam, nerede hata yapıyorum?

• elan_vital E kullanıcısına yanıt
    Apk olarak internetten indiirp usb ile kurabilirsin. Ya da Aptoide uygulamasını indiirp apk olarak usb ile kurarsan Aptoide play storyde olmayan uygulamaları doğrudan indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

Telefonda banka işlemleri yapıyorsan
    Tele play harici uygulama ve APK indirme ve kurma.

Banka uygulamalarını herkes kullanıyor

• C715 kullanıcısı arkadaşlar, Netflix te Atmos ses desteği olan filmlerde sadece 5.1 mi çıkıyor? Cihazın L1 sertifikası olması ve Atmos ses desteğinesahip olması Netflixte atmos içeriklere ulaşabilmesi anlamına geliyor. Ancak atmos ses seçeneği çıkmıyorsa bir gariplik var demektir.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.