< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (184. sayfa)

-
-
Dikkat etmemişim hocam kusura bakmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bende merak ediyorum son tecrübelerinizi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı modeli kullanıyorum bahsettiğiniz sesi duymadım ben sadece kumadadan televizyonu bekleme moduna alırken yada bekleme modundayken açarken bir röle sesi duyuyorum tahminimce ekrana enerjiyi veren bir röle beni rahatsız etmiyor o yüzden sorun yapmadım.
55 p 615 televizyon aldım.televizyonun sesinden hiç memnun değilim.boğuk,net olmayan bir sesi var.
Benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı?
Ben c725 sahibiyim, ben de memnun değilim pek. Sinema moduna aldım sesi, biraz daha iyi
-
C715 kullanıyorum, sesinden memnunum.
75C735
75" kullanan var mı ? Uzaklığım 3.20m olacak. 75C735 ile 65C825 arasında kaldım. Fiyat olarak 65" daha pahalı ama paneli miniled miş.
-
55C735 Kullanıcısı olarak 55C835 tercih ederdim fakat fiyatlardan dolayı Ancak bukadar Birde sağolsun indirimler sayesinde daha uyguna alabildik
-
Nasıl memnunmusunuz cihazdan ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servis nasıldı? Ben de Eskişehir deyimde merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Prof. bir kullanıcı olmadığımdan pek birşey diyemiyeceğim genel manada tcl'nin tüm modellerinde kumanda kısmnında bir lağ var sanırsam komutu bazen geç algılıyor bazen hiç algılamıyor
Onun haricinde günlük küllanımda pek birşey farketmiyorsun renkler doygun görünüyor parlaklık benim gözümü alıyor resmen parlaklık kısmında düşük dursada bayağı parlaklık veriyor
-
Hayırlı olsun hocam kaça aldınız cihazı?
-
15.500dü sanırsam en son bu kadar düşmüştü fiyatlar
-
Parlaklık konusun da az bulanlar var beklenti ile alakalı demek ki, Lisanslı platformlardan film izlediniz mi hiç ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X