Bir bölmede 2 tane falan varsa doğrudur. Surround sesi sistemi gibi tabi ki olacağını sanmıyorum ama bir tvye göre çok iyi olduğunu tekrarlamam lazım. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (186. sayfa)

-
-
Bugün itibariyle TCL 43P615 43 inch 4K tv alarak aranıza katıldım.
Sony kullanıcısı olarak bu tv yi köydeki evimize aldığım için TCL tercih ettim.
Teknosa da vardı 8999 TL 3 yıl garanti elektrik voltaj dalgalanmalarına karşı sıvı temasına karşı ekstra bir sürü koruması var. Teşhir LG 4k 43upserisi ile arasında 250 TL vardı.bunu tercih ettim size sonuçların çı yazarım incelemeden sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
728 ile 725 arasındaki fark nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ikiside aynı yıl çıktı sanırsam aralarında panel farkı var biri 50/60hz diğeri 100/120hz
Benim dediğim Seri C735
-
Merhaba, 2 haftadır tv araştırıyorum kafama yatan model 55C735 ama tam son kararı vermişken neredeyse bir çok model de sorunlar görüyorum elektronik bu illa olur diyorum bu sefer de servisin kötü olduğu geliyor aklıma sizce göz göre göre risk almakmıdır bu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
55c735 Serisi Güzel Bir TV Donanım Olarak Çok İyi Yazılım Tarafında sorunlar çıkabilir Oyüzden Belirli Bir Sürümde Kalmak Mantıklı Olur
-
55C735 aldım bende bugün geldi. Kurulum için talep yaptık, bakalım ne kadar sürede gelecekler. Ölü pixel ve bulutlanma dışında neye bakmak gerek arkadaşlar? Bayağıdır uzak kaldım.
-
Hayırlısıyla bir alsaydık ta belirli sürüm işine bakarız usta :)
-
Tv Calibration uygulamasını indirip Işık Sızmasını da bakabilirsiniz komple siyah ekranda,
Hayırlı olsun nereden ne kadara aldınız ? Kurulduktan sonra deneyimlerinizi yazarmısınız ?
-
Merhaba, son deneyimleriniz nasıl acaba ?
-
Merhaba arkadaşlar... C835 ie C935 arasında, siyah dengesinde çok fark var mı? ya da iki model arasında ki farklar neler?
-
-
Bende dün gece sipariş verdim. Aslında 48"Lg C1 var. TCL nin siyah dengesini beğenirsem tutarım. Yoksa satıcı amazon olduğu için iade ederim.
-
Sorun çıkmaz ve kullanmaya karar verirseniz deneyimlerinizi merak ediyorum. Bir çok inceleme gördüm fakat gerçek kullanıcının sade yorumu benim için daha önemli.
İleride almayı düşündüğüm modellerden biri C835. Tedarik ve yetkili servisin Bilkom oluşu sadece endişe veriyor. Şuan için maalesef çok yetersiz ve ilgisiz oldukları konusunda yorumlar görüyorum.
Bu seviye fiyatlardan alınan üst modellerde yaşanabilecek sıkıntılarda müşteriye zorluk çıkaracaklar ise markaya da, ürüne de yazık ederler.
Hayırlı olsun, sıkıntısız şekilde güzel günlerde kullanın inşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende geçen hafta mediamarkt ten 65c935 aldım ama daha kurduramadım özel durumlardan...
Öncelikle, iyi dilekleriniz için teşekkürler. Oled tv ye gözler alıştı bakalım:) siyahlar nasıl olacak, beyaz patlamaları ne derece.. miniled teknolojisi güldürecek mi göreceğiz:) C835 dolu dolu tv olmuş. Yok yok. Birde pc ve konsol oyuncusuyum. 144hz olması ve ayrıca input lag değerlerinin çok iyi seviyelerde olup 65" olunca, fiyat bana çok iyi geldi:) Deneyimlerimi kısa bir süre icinde paylaşırım.
-
Hayırlı olsun.. c935 ih siyahı oled e daha yakın muhtemelen.. Tecrübelerinizi paylaşırsınız:)
-
Arkadaşlar TCL'de analog kablotv yayınları çok kısıtlı ve kalite düşük. IP tivi çözümleri dışında (onlarda da kalite düşük), uygun fiyatlı ne önerirsiniz? Ulusal basının HD yayınları yeterli
-
Ben oldum olası plazmadaki mantığı sevemedim bir türlü bu yüzden oled dende uzak durmaya çalışıyorum, daha önce Full array local dimming li tv olarak toshiba 46sv685, Sony 55hx920, Sony 65xf9005 ve şu an 75xe9005 kullanıyorum. Mağazada 2 saat kadar epey bir 65c935 i kurcaladım onca ışığın altında olmasına rağmen gerçekten siyahları çok hoşuma gitti. 75xe9005 2 metre mesafeden hobi odamda çok büyük kalıyor bu yüzden fiyatıda çok iyi yakalamışken Sony i salona TCL ide hobi odama hemde oyun konusunda daha kapsamlı içime sinen bir tv almış oldum. Aslında bende Sony xk95 bekleyenlerdendim ama maalesef hüsrana uğrayınca hdtvtest incelemelerinden sonra 835 yada 935 i radarıma almıştım...
Analog yayın her platformda zaten kısıtlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X