< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (183. sayfa)

-
-
Onu bilmiyorum açıkçası. Bende 55c728 var ve Xbox series xde rgb seçebiliyorum. Ps5 I ve bu tvye sahip olan birine sormak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler sizin Tv bildiğim kadarıyla 120 Hz doğal olarak hdmı 2.1 vardır.
Evet 120hz panel ama xboxta da bazen ekran gidip geliyor anlamadım neden yapıyor. Sürekli ayarını değiştirmek zorunda kalıyorum.
Onu bilemiyorum, TV de oyun modu açık mı belki ondan dolayı yapıyordur başka aklıma bir şey gelmedi.
Açık kapalı iki türlü de denedim. Zaten yeni sürümlerde otomatik oyun moduna geçiş sağlanamıyor. Her seferinde elle değiştirmek zorunda kalıyorum. Vrr da yapıyor galiba
Arkadaşlar 55C735 almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? C728 i 12 bin iken kaçırmıştım, şimdi yeni tv arayışındayım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet göz alışıyor ve 55 inç gerçekten yetmiyecekmiş c835 bende çok sevdim oturaklı yerinde bir tv olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
120 hz modlu oyunlarda gerçek değeri veriyor. Bannerlord ve Battfield 2042 de denedim 120 hz modunda fps düşüp yükseliyor
-
Hocam , flash belleği fat32 formatında biçimlendiriyorsunuz. zip ten çıkarığk flasha atıyorsunuz dosyayı. Tv nin fişini çekip flah ı takın, sonra fişi takın, sonra açma kapama düğmesine basılı tutun ışık yanıp sönene kadar, günceleme başlayacaktır.
-
Telegram grubunda , OTA güncellemesi yayınlanmımş
New TCL R51MT05 Google TV Update available in V519.
R51MT05 Platform P635/8 & P735 & C635.........(P725 & C725).
V8-R51MT05-LF1V519.020965
ben 518 i img olarak kurmuştum, bu ise daha kolay, direk flash üzerinden sistem güncelleme menüsü üzerinden yapılıyor
-
OTA Olanlar Güncelleme ayarlar sıfırlanmıyor .img olanlar yazılım formatlayıp kuruluyor
-
Ayarlar sıfırlanmıştı; ancak kanal listesi olduğu gibi duruyordu, tekrar kanal ayarlamak zorunda kalmadım
-
Merhabalar,
Dün Teknosa'dan adlığım 50 C635 modeli ile aranızdayım. 13500 TL fiyatı vardı. Hediye kartım olduğu için mecburen Teknosa'dan almak durumundaydım. Hediye ile birlikte güzel bir fiyata aldım.
Cihaz henüz gelmedi. Servis kuruluma geldiğinde hangi testleri yapmalıyım? Nelere dikkat etmeliyim? Tecrübeli arkadaşlar yol gösterirse mutlu olurum
-
Arkadaşlar tcl var bende de tivimate 2.8.0 kuruyorum beyaz ekran geliyor ana ekrana atıyor ve açmıyor bu problemi yaşayan var mı
Tivimate'in bu sürümü android 11 ve sonrasında çalışmıyor, yeni sürümü yükleyin. Ya da tv'yi android 9'a döndürün.
-
Amazonda 65c825 36 bin tl sizce bu fiyat uygun mudur alınır mı yoksa 835 mi almalı aralarında çok bir fark var mı sizce
Vatanda 65C835 34.000 hocam
www.vatanbilgisayar.com
TCL 65C835 65inc 164 cm 4K UHD Google Miniled TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c835-65inc-164-cm-4k-uhd-google-miniled-tv-uydu-alicili.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görmemiştim teşekkür ederim. Fakat baktım sadece stokta 4-5 mağazada gözüküyor internet satışı yok sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoeRue- -- 12 Mart 2023; 19:1:29 >
sa. bende TCL 55C735 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X