Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.133
Cevap
500
Favori
1.020.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanTEAC

Tcl 715 qled tvde optik çıkıştan ses sistemine ses veriyorum
    Optik ses ile tv sesi aynı anda çıkmaya devam ediyor ama ikibses arasında yankı oluşuyor optik ses geriden geliyor 0.2 salise gibi tahmini
    Neden kaynaklanıyor olabilir bilen kullanan varmı

Senkronizasyon ile ilgili bir sıkıntı olduğu aşikar. Sesi ARC üstünden ilettiğinizde bir sıkıntı kalmayacaktır. Ancak görüntü neden 1080p ye düşüyor onu anlamış değilim. Kurulum ile ilgili bir sıkıntınız olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

Senkronizasyon ile ilgili bir sıkıntı olduğu aşikar. Sesi ARC üstünden ilettiğinizde bir sıkıntı kalmayacaktır. Ancak görüntü neden 1080p ye düşüyor onu anlamış değilim. Kurulum ile ilgili bir sıkıntınız olmasın?

Alıntıları Göster

anfi 5+1 ama hdmı çıkışları 1080 p kalıtede sanırım o yuzden desteklemıyor 4 k yı

sesi arc üstünden ver derken tam anlayamadım .optik çıkış dışında nasıl olur koaksiel mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanTEAC -- 20 Ocak 2021; 17:17:31 >
  • serkanTEAC S kullanıcısına yanıt

AVR nin marka modeli nedir?

• Arkadaşlar merhaba.

TCL'in 55 C 715 modelini aldım, ama kutuda da yazan handa free voice kontrol özelliğini aktive edemiyorum. Bu özellikle ülkemizde satılan tv'lerde yok mu acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Yaklaşık 1 ay önce Amazondan TCL 55C715 satın aldım. Ne yazık ki görüntü kalitesi tam fiyasko. Bir çok insan görüntü kalitesini öve öve bitirememiş bunu anlamak epey zor. Sanırım iade edeceğim. Aklıma takılan tek soru kargoda herhangi bir hasar olursa diye. Kutusu olduğu gibi duruyor aynı şekilde geri koyacağım ama tavsiyesi olan varsa çok iyi olur. Ayrıca bu fiyat civarında tv tavsiyesi olan varsa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam anında satıcı yada marka düşmanı oldunuz bu mesajla haberiniz olsun :) biz yazıyoruzki insanlar sizin gibi alıp pişman olmasın ama herkes altında bişey arıyor...forum forumluktan çıktı artık..

• RNNN kullanıcısına yanıt

Kesinlikle tavsiye ettiğim bir tv değil. Görüntüdeki renk uyumu çok kötü. Denemediğim ayar kalmadı doğru renkleri bulmak için ama her seferinde hüsran. Tek sevindiğim şey iyiki Amazondan almışım ki iade etme şansım var.

• hocam üst modeller dahil bu tcl tv lerin renk ve gradyan performansı berbat az parada değil insanlar bu tv ye nasıl bu parayı veriyor aklım almıyor muhtemelen kağıt üzerinde yazan özelliklere kanıyorlar...

Peki bu fiyat bandında önerebileceğin başka televizyonlar var mı?

• q60t modeli var hocam ama onunda motion performansı pek tatminkar değil

• aeronics kullanıcısına yanıt
    Yamaha rxv-467
  • quote:

Orijinalden alıntı: LunarShade

Herkese merhaba. Yaklaşık 1 ay önce Amazondan TCL 55C715 satın aldım. Ne yazık ki görüntü kalitesi tam fiyasko. Bir çok insan görüntü kalitesini öve öve bitirememiş bunu anlamak epey zor. Sanırım iade edeceğim. Aklıma takılan tek soru kargoda herhangi bir hasar olursa diye. Kutusu olduğu gibi duruyor aynı şekilde geri koyacağım ama tavsiyesi olan varsa çok iyi olur. Ayrıca bu fiyat civarında tv tavsiyesi olan varsa memnun olurum.

Sd kalitesi güzel değil zaten SD yayın izlemiyorum ve çoğu insan izlemiyor. Onun dışında tv den ben çok memnunum Netflix ve Amazon prime ve ps4 te görüntüler muhteşem

4k Dolby vision ve hdr yayın için mükemmel

bu tv ileriye dönük bence bu paralara bulamazsınız

,4k tv ler veriliyor bu tv qled yani 8k .

Android olması da extra avantajlı oluyor uygulama yükleme için

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanTEAC

Sd kalitesi güzel değil zaten SD yayın izlemiyorum ve çoğu insan izlemiyor. Onun dışında tv den ben çok memnunum Netflix ve Amazon prime ve ps4 te görüntüler muhteşem

4k Dolby vision ve hdr yayın için mükemmel

bu tv ileriye dönük bence bu paralara bulamazsınız

,4k tv ler veriliyor bu tv qled yani 8k .

Android olması da extra avantajlı oluyor uygulama yükleme için

Alıntıları Göster

SD yayından bahsetmedim farkındaysanız. Markanın kendisi bile 4k diyor siz 8k olduğunu nereden cıkardınız. Kusura bakmayın ama renkleri bile bu kadar kötü veren tv bu övgüleri haketmiyor.

• 8 k değil sanırım orada yanlış yazdım
    Ben bu tv ile Philips 58 pus 8505 arasında kaldım ondan daha iyi görüntü ve teknoloji sunduğu için aldım

Bakılınca Philips bilinen eski marka bu tv yeni olduğu için bu paralara satılıyor.markasi Samsung,lg, Philips olsaydı fiyatı 8-9 dan aşağı olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanTEAC -- 20 Ocak 2021; 21:29:49 >
  • yazmayayım diyorum ama..hocam siz bu tv yi çok büyütüyorsunuz gözünüzde csot panelli dandik bi tv panellook tan panelin renk özelliklerine anlıyorsanız bu işlerden bakın hala yorum yaparsanız diyecek bişey yok bu tv nin bırakın 8-9 bini 5 bine bile alıcı bulması mucize q60-q70t bu tv yi bildiğiniz ezme ezer..

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• bu sizin öve öve bitiremediğiniz csot paneli dandik everest vs markalar kullanıyor normalde bu tv f/p olmalıydı ama tr de montajlandığı halde fahiş fiyatlara satılıyor insanlar kağıt üzerinde yazan özelliklere bakıp vay be diyor ama sadece özellik olarak varlar yoksa bu parlaklıkla renk performansıyla vs dolbyvision falan filan hikaye bu tv hep özellik olsa ne olur..

dandik tu serisi bile daha iyi görüntü veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 20 Ocak 2021; 22:13:31 >

• şu tv yi allah aşkına övmeyin olumsuz şeyler yazıp bilgi sahibi olanlarınıda suçlamayınki bizde sürekli kullandığınız tv yi kötülemek zorunda kalmayalım..

• TCL TV Android isletim sistemi yavaşlığından sikayetciydim. Geliştiri seçenekleri ayarlarından animasyonları kapatınca hızlanıyor bilginize..
    Nasıl yapılacağı aşağıda anlatılıyor.
    Scroll.com.tryoutube
    Android Tv'de Geliştirici Modu İle Tv Hızlandırma
    https://www.youtube.com/watch?v=UkcJd0hSnek&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 20 Ocak 2021; 22:25:43 >

Elmayla armut karışmış. TCL 715 qled ağırlıklı konuşuyoruz. P serisi giriş modeli onunla karşılaştırmakmak lazım. Ayrica samsung LCD tesisini TCL/ CSOT şirketine sattığını açıkladı. Yanı paneller samsung kalitesinde.

https://digitalreport.com.tr/samsung-cindeki-lcd-tesisini-tclye-satti-teknoloji-24227/
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.