Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (1051. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.013
Cevap
584
Favori
1.239.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Sayfa: önceki 1...525...1048104910501051
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Adamlar c7L modelinde üstüne koyacaklarına daha geriye gitmeleri ayrı bir sıkıntı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    musty-016, cagrimir, Iwaynes, megaramazan, PublicAdministrator, kaptancoo, Theori, VoLKaN ÇaHaN, halimcokoksen, vedatakdemir, dr.amon, aytun, BLooregard Q.Kazoo, Onur Orhun, CTU, snaking, cemkula, oguzhant, DirtyMoneySyndicate, ELyesa24, CaptainLuffy, sensation888, djenez, hasan1129, samet.aslan, synweap, resai
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    INTEL I5 4670K -- MSI GTX 780 Gaming OC -- 2X4GB CORSAIR VENGEANCE 1600Mhz -- SAMSUNG EVO 840 250GB -- MSI Z87 GD-65 Gaming -- CORSAIR H80 -- Aerocool GT-S BLACK EDITION -- Aerocool Strike X 800W 80+Silver
  • iyi akşamlar.

ben tcl 65c855 kullanıyorum. normal tv olarak kablonet kullanıyorum. uydu da digitürk var. onu maçlarda kullanıyorum. asıl kullandığım sistem kablonet .

ama bir sorun var. normalde teledünya nın bir sabit kanal listesi var. otomatik aratınca o liste çıkması lazımdı. samsung 50qn90a da o liste çıkıyordu...

ama c855 de liste otomatik yüklenmiyor. bütün kanalları buluyor. ama sıralı değil. karışık. neden acaba?

bu sorunun çözümü var mı? listenin çıkması için ne yapmalıyım?

şimdilik favorilere ekleyip idare ediyorum. gene de TCL nin favori sistemi iyi. yoksa bana büyük bir sorun olacaktı.

dediğim gibi bu sorunun çözümü var mı? o listeyi nasıl bulurum.

Ülke ayarını finlandiya yapıp arama yapın. 1'den başlayarak dizilir kablonet. Türkiye için isme göre sıralama yapmış tcl mühendisleri. Tarama sonrası tekrar türkiyeye alırsınız.

çok sağolasın. hemen denedim. dediğin gibi normal sıralama çıktı. alıştığım liste idi zaten . yabancılık çekmedim.

tcl in favori özelliği de olunca gayet kullanışlı oldu valla. samsung da bile bu kadar kullanışlı değildi.

tekrar teşekür ediyorum...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

c8l ile q90f birbirinden tamamen farklı tv ler. birbirinin alternatifi değil.

c8l parlak bir ekrana sahip, q90f mat bir ekrana sahip. çok farklılar.

parlak ekran (c8l) görüntüyü daha canlı verir. ama pencereye bakıyorsa ışık yansıması fazladır. ama tabii kalitesiz tv gibi kötü ve bulanık yansıma yapmaz. doğal yansıma yapar. ben parlak ekran tercih ederim.

q90f ise mat ekrandır. neredeyse hiç yansıma yapmaz. ama tv kapalı iken soluk bir rengi olur. derin siyah veremez. verse de mattır. canlı bir görüntü olmaz. samsung aslında bu ekranda bayağı kendini geliştirdi. eski mat ekranlardan daha iyi kalitesi var. ama ben tercih etmem.

8-9 ay önce ben de aynı senin durumdaydım. parlak ekran tv alayım diyordum. q90f almayı düşünüyordum (önceki 90 serileri parlak olduğu için). ama bir baktım q90f mat kasa gelmiş. ben de vazgeçmiştim. bu yüzden samsung a sinirlendim bile. gittim parlak ekran TCL 65C855 aldım. yansıma yapıyor ama doğal. benim pencere tv ye bakıyor bir de. köşeye çapraz koyunca bir miktar yansıma azalıyor. ama sevdiğim bir ekran . ilerde yine parlak alırım.

kısaca tcl aldığıma pişman değilim. netflix i tam ekran yapabilmem, bluetooth hoparlöre otomatik bağlanma (samsung da her defasında onay istiyordu), kablo tv yi daha stabil kullanma gibi artıları oldu.

samsung mat ekran çıkardığına yansın (tabi mat ekran seven de var. iyi ekran. ama baan göre değil...). benim gibi samsung severi küstürdü.

dediğim gibi karar senin. hangisi sana uygunsa alabilirsin.

• Merhaba

Geçen sene 65C8K maceramız olmuştu alamamıştık. Yine kasım indirimleri takip edeceğim. Bu süreçte C8L modeli çıkmış.

8L modeli konusunda hiç bilgim yok. Fiyatlar birbirine yakın gidip geliyor. İki modeli karşılaştırırsak hangisi ilk tercih olmalı. Gözle görülür çok fark var mıdır?

c8k daha doğru bir tercih olur 8l'de blooming sorunları var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Redditde konusu dönmüş kimine böyle durumlar denk gelmiş Sorun Yazılımsal olabilir veya panel montaj sorunları olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.