|
İkeadan dünya mal aldım bir sürü çiçek aldım son zamanlarda, hiç dikkat etmedim ama muhakkak vardır. En yakın zamanda tekrar gittiğimde bakacağım. Dönüş için teşekkür ederim |
|

|
İkeadan dünya mal aldım bir sürü çiçek aldım son zamanlarda, hiç dikkat etmedim ama muhakkak vardır. En yakın zamanda tekrar gittiğimde bakacağım. Dönüş için teşekkür ederim |
|
Merhaba herkese, tam kendime göre forum bulmuşum sanırım :) kısa bir şekilde ben de 75c755 ve lg 65 b4 oled arasında kaldım. Genel olarak ps5 pro aldım onun için kullanacağım. Kullanan arkadaşlardan var mıdır tecrübe aktarabilecek olan? :) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 2 Ocak 2025; 15:51:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Oturma odasında LG OLED C1, salonda TCL 65C855 var ve QD-Miniled bir TCL televizyonu başka hiçbir televizyona değişmem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooky90 -- 2 Ocak 2025; 15:59:42 > |
|
TCL’nin Mini Ledleri epeyi övülmüş.Peki bu markanın bir televizyonunu alırsak servis ,arıza konularında sıkıntı yaşar mıyız?Forumda TCL almayın diye bir konu açılmıştı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar selam, Ben çok kararsız kaldım, LG 77B4 OLED kullanıyorum ama TCL855 Miniled şu anda fiyat olarak çok düştü, 80 bin liralara alabiliyorum 75 inç modelini. İade etme şansım hala var ve birkaç günüm kaldı, sizce iade edip Miniled'e mi döneyim yoksa OLED'den devam mı edeyim, karanlık bir odada kullanıyorum ışık sorunum yok, 855 karanlık odada çok parlak kalabilir diye düşündüm ama mağazada bakınca renk canlılığı da etkileyici duruyor. Göz yorgunluğu için ise her şekilde OLED öneriliyor. Ne yapmalıyım? |
|
|
ONKYO TX-NR696 7.2 AVR Dolby Atmos Receiver-Samsung BD-C6900 Bluray Player-Heco Aleva Gt 202-Heco Aleva Gt Center 32-CANTON GLE 416 surround-Heco Aurora Subwoofer 30A- Acoustic Research SSW-250-30 2 x 2.5mm
|
|
yazık olur, lüzumsuz. |
|