Şimdi Ara

tchiboda kahve 1 lira gel al servis ve orta boy filtre kahve (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ergenlik deyip geçmeyin tüm filmlerde psikologların yaptıgı ilk iş çocukluğa inmek, her ne halt oluyorsa o dönemde oluyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Özenti ergenlik döneminde normaldir ama türk kayfesi bunları cebinden çıkartır, birde yapabilsem(:

Metal kaşık köpügünü söndürüyor pişirirken):

Çok karıştırmayın kahveyi sağlam köpüklü olur
  • Bence bu durum kültür ihracıyla alakalı. Eğer ki bizler de türk kahvesine sahip çıkıp diğer ülkelerde de pazar yaratabiliyorsak, bence hiç mahzuru olmaz. Örneğin İtalya'da hiç mi kebapçı ya da hamburgerci yok? heryer pizza ve spagetti satan restoranlarla mı dolu, orada pizza dururken hamburger yiyen gençler görülünce "kültürümüz elden gidiyor" diyorlar mıdır acaba?..... hiç sanmıyorum...
  • bir Tchibo çalışanı olarak şunları belirtmeliyim:
    1) promosyonumuz devam etmekte
    2) coffee credit card'lar bu promosyon dışındadır. Kaşe basan mağazalar hata yapmışlardır.
    3) Tchibo GmbH Türkiye'de FRANCHISE VERMEMEKTEDİR., bütün mağazalar doğrudan Almanya Tchibo'ya bağlıdır.
  • Konyadaki avm'lerde willy wonders var tchibo ne arar læ gonyada(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası

quote:

Kahve kültürümüz nasil gidiyor anlamiyorum türkiyenin bir kahve kültürü varmiki kac kisiyi gördünüz disarda türk kahvesi icen gencleri özellikle Kahve Dünyasi Tchibo gibi yerlerin acilmasi ile kahve kültürü olusuturlmaya calisiliyor türkiyede. Herkes Türk kahvesini begenmek zorunda degil kahve kültürü demek Türk Kahvesinden ibaret de degil.

gerçek anlamda kahveyi dünyaya tanıtan türklerdir. türk kahvesi de dünyada bir ekoldür. bu bir kültürdür bunu yaşatmak lazım. evet sonradan kahve kültürünü gavurlar epey geliştirmişlerdir. bu alanda italyanlar da ekol olmuşlardır. ama instant kahve denen rezil içecek tamamen ticari kaygıyla tasarlanmış bir üründür. saglık açısından da zararlıdır.

osmanlı zamanında en kaliteli arabica çekirdekleri türkiyeye gelirdi.. kahvenin yeni çekilmiş olmasının tazelikle hiç alakası yoktur. kahvenin tazeligi kavurma işlemi ve kavurduktan sonra kısa bir zamanda ögütülüp tüketilmesiyle alakalıdır. yıllardır türkiyeye aylarca önceden kavrulmuş en adi bayat brezilya çekirdeklerini ittirdiler. hala da durum böyledir. biz de gider kurukahveci bilmem kimden bu adi kahveleri alırız taze çekilmiş ya! halbuki bayat kahve.

tchibo nun kahveleri de şuan piyasadaki kötü kahvelerin en iyileri durumunda.

şuan kahveyi espresso ve cappucino olarak içiyorum. kendim yapıyorum.

osmanlının mirasçısı bir türkiyeli olarak da türk kahvesi pişirmeyi en ince ayrıntısına kadar ögrenmeyi kafaya koydum.

Sadece bu anlamda değil, her konuda kültürümüzü kaybediyoruz. Milleti bir yabancı kültürü sevdası almış gidiyor. Önceleri konu dışına bakardım, artık bu yozlaşma nedeniyle oraya da bakamaz oldum. Verilen cevaplar "acaba bu bir Türk forumu mu?" dememe sebep oluyordu. Yani kendi öz müziğimiz olan Halk müziğine "o müziği kim dinliyor ki?" diyenler dahi oluştuysa toplumumuz kültürel açıdan tamamen çökme noktasına gelmiş demektir. Ama bana göre bu asıl içleri acısı durumu özellikle bu yabancı özentisi gençler büyüdüğünde göreceğiz.

• Kahveye kola muamelesi yapan bu tür mekanları gece taşlayıp kaçacaksın

Kahve özel anların ve muhabbetin içecegidir ve bitiminde hatıralardaki yerini alır ''şu gün şu yerde kahve içip oturmuşlugumuz var'' deyu!

Eline al sen kovadan hallice bardagı aylak aylak gezerken, ne yapıyon dendiginde de kahve içiyom hadi len(:
  • forum bornovadan dün gittim aldım hayatımda içtiğim en acı ve kötü kahveydi sanırım
  • taze değilmiydi..
    bugün ümraniye carrefourda içtim güzeldi..
    bayatmıydı yoksa.. buradaki bayan eski kahve ikram etmiyor yeniden hazırlayıp öyle servis ediyor
  • cumartesi günü saat 16.00'a doğru kadıköy tchibo önünden geçerken gördüm kampanyayı , hemen atladım içeri. Baktı m2-3 kişi daha bekliyor . plastik bardaklar kalmamıştı , kasadaki bayan normal bardakta verebileceğini söledi , bende yine 1 TL mi dedim tabiki demesiyle hemen tamam dedim. Daha 2-3 dk vardı demlenmesine kahvenin , kahvemi aldıktan sonra oturma yerlerine çöktüm kahvemle , işte olay bu . Teşekkürler Tchibo , her zaman önündne geçersem kahveye gelicem sana :)

Not : bitmesin bu kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

cumartesi günü saat 16.00'a doğru kadıköy tchibo önünden geçerken gördüm kampanyayı , hemen atladım içeri. Baktı m2-3 kişi daha bekliyor . plastik bardaklar kalmamıştı , kasadaki bayan normal bardakta verebileceğini söledi , bende yine 1 TL mi dedim tabiki demesiyle hemen tamam dedim. Daha 2-3 dk vardı demlenmesine kahvenin , kahvemi aldıktan sonra oturma yerlerine çöktüm kahvemle , işte olay bu . Teşekkürler Tchibo , her zaman önündne geçersem kahveye gelicem sana :)

Not : bitmesin bu kampanya.

Bende 3-4 gün önce yine Kadıköy Tchibo'ya uğramış ancak kampanyaya dair birşey görememiştim. Sanırım belirli dönemlerde yapıyorlar bu kampanyayı ve çok da güzel oluyor

• Ankamall'da kampanya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

Ankamall'da kampanya devam ediyor.

Gordion Tchibo'da da var kampanya
  • Türkiye'de kahve kültürü yoktur arkadaşlar. Birçoğunuz bana karşı çıkacaksınız ama Türkiye'de kahve yalnızca küçük fincanın yanına konulan birkaç lokum ve yanında ikram edilen bir bardak sudan ibarettir. Yakın bir geçmişte ise bunun yerini orta şekerli az şekerli kahve; şimdi ise bunun yerini suda çözünen ve süt tozu eklenen kahveler almıştır.
  • yaa arkadaşlar sanki devlet ofisi tchiibo geç açıp , erken kapatıolar dükkanı yaaa .
  • severek içiyorum ve fiyatı da oldukça iyi 1TL daha ne olsun ki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire01

severek içiyorum ve fiyatı da oldukça iyi 1TL daha ne olsun ki .

aynen bencede birde erken kapanmasa keşkeee
  • arkadaşlar kahvemi yudumluorum @tchibo , saglam yeni demledıler : ) caddebostan subesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Türkiye'de kahve kültürü yoktur arkadaşlar. Birçoğunuz bana karşı çıkacaksınız ama Türkiye'de kahve yalnızca küçük fincanın yanına konulan birkaç lokum ve yanında ikram edilen bir bardak sudan ibarettir. Yakın bir geçmişte ise bunun yerini orta şekerli az şekerli kahve; şimdi ise bunun yerini suda çözünen ve süt tozu eklenen kahveler almıştır.

Türkiye'nin nerelerini gezerek vardın bu kanıya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

quote:

Orijinalden alıntı: coolfire01

severek içiyorum ve fiyatı da oldukça iyi 1TL daha ne olsun ki .

aynen bencede birde erken kapanmasa keşkeee

çalısanlar sizin gece yarısı kehve keyfınızımı beklıcek herkesın aılesı var kacta kapanmasını ısterdenız gece 02.00-03.00
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.