Şimdi Ara

Tchibo.com.tr kapsül kahve kampanya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
6
Favori
11.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tchibo sitesinde kampanyayı göremedim ??
  • tchibomatik de 1500 puanım oldu , %20 indirim almaya çalışıyorum ama boş pencere açılıp kalıyor öyle.Aynı sorunu yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorder11

Tchibo sitesinde kampanyayı göremedim ??

bir sonraki haftanın teması bölümünde var. ana sayfanın en altındaki rahat ve şık kataloğunda.
  • Düzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaeray

quote:

Tchibo sitesinde kampanyayı göremedim ??

bir sonraki haftanın teması bölümünde var. ana sayfanın en altındaki rahat ve şık kataloğunda.

Buldum . Çok teşekkürler ..
  • %20 indirim çekini kampanyalı kahvelerde kullanmaya kalkıştığınızda ücretsiz olan 2. leri kayboluyor maalesef.
  • 20 tl hediye çeki kampanyası halen devam ediyor mu ? Sepette gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: recozbek

kapsül kahve sadece caffismo makinesi olanların kullanabiliceceği espresso makinelerine özel içerisinde belli miktarda belirli aromalarda kahve bulunan plastik kahve kutularıdır. makinen yoksa işine yaramaz
    100 tl üzeri alışveriş yapacaklar hediye kuponu kısmına 14ZD988 kodunu yazın 20 tl indirimiz benden olsun

Ohoo çok sınırlı bir kullanımmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: le50

quote:

Orijinalden alıntı: recozbek

kapsül kahve sadece caffismo makinesi olanların kullanabiliceceği espresso makinelerine özel içerisinde belli miktarda belirli aromalarda kahve bulunan plastik kahve kutularıdır. makinen yoksa işine yaramaz
    100 tl üzeri alışveriş yapacaklar hediye kuponu kısmına 14ZD988 kodunu yazın 20 tl indirimiz benden olsun

indirim kodu için teşekkürler

Ben yazdım kodu 20 tl indirim düştü.

• Şundan hediye almayı düşünüyorum (http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-classic-aubergine-p400035257.html )
    Şimdi bu ürün sadece kapsülle çalışmıyor değil mi? normal filtre kahvede yapabiliyoruz.Ayrıca kullananlar nasıl memnunlar mı? 40ay garanti vermiş güzel gibi geldi.Kullanım kolaylığı vs. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler

Tchibo.com.tr  kapsül kahve kampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

Şundan hediye almayı düşünüyorum (http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-classic-aubergine-p400035257.html )
    Şimdi bu ürün sadece kapsülle çalışmıyor değil mi? normal filtre kahvede yapabiliyoruz.Ayrıca kullananlar nasıl memnunlar mı? 40ay garanti vermiş güzel gibi geldi.Kullanım kolaylığı vs. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler

bu ürün sadece kapsülle çalışıyor, yani filtre kahveyi de espressoyu da caffe cremayı da kapsülle yapacaksınız, hepsinin kapsülleri farklı. Ama kullandığınız kapsülü temizleyip, içine istediğiniz kahveyi koyup alüminyum folyoyla kaplayınca kendi kapsülünüzü de elde etmiş oluyorsunuz, google da araştırın nasıl yapıldığını bi çok yerde anlatmış. 2 3 senedir kullanıyorum bu makinayı, oldukça memnunum, pratik ve güzel tad veriyor, filtre kahve seven birinin alması gereken bir alet bence, belki ileride daha profosyonel bir şey alırım.

• Cafissimoyu yeni aldım. 2 sorunum var : Birinci olarak makine bana çok yavaş geldi yani kahve ince akıyor.Bir sorunum da köpürtmeden yana sorunluyum çünkü Youtube da izlediğim kadar köpük olmuyor ama tabi hiç köpük yok da diyemem.Zaten ben ihtimal benden dolayı olmuyor . Ne yapmalıyım nasıl köpürtmeliyim ?
  • quote:

Cafissimoyu yeni aldım. 2 sorunum var : Birinci olarak makine bana çok yavaş geldi yani kahve ince akıyor.Bir sorunum da köpürtmeden yana sorunluyum çünkü Youtube da izlediğim kadar köpük olmuyor ama tabi hiç köpük yok da diyemem.Zaten ben ihtimal benden dolayı olmuyor . Ne yapmalıyım nasıl köpürtmeliyim ?

öncelikle hayırlı olsun.. öncelikle süt yağlı ve soğuk olacak (saçma gelebilir ama en iyi köpüren süt SEK ve yörsan ben öyle yorumladım) çelik cezve kullanın ve sadece 200cc süt kullanın. ilk olarak buhar ışığına basın ve kırmızı yanmasını bekleyin, yandığında öncelikle soğuk su olan bir bardağa bir miktar hava boşaltın böylelikle boruda kalan az miktardaki suyu atıyor ve buhar gücü daha da ısınmış oluyor. çubuğu cezvenin dibine kadar indirip buhar çubuğunu sonuna kadar çevirin ve bir elinizle cezvenin altından sıcaklığı kontrol edin. çubuğu cezvenin içinde yavaş bir şekilde dairesel hareketle çevirin cezve elinizi yakmaya başladığında çubuğu yavaş yavaş sütün içerinden yukarı doğru çıkartın (kesinikle sütten dışarı çıkarmayın) köpük cezve dışına taşmadan işlemi sonlandırın ve tezgah üzerine koyduğunuz bez üzerine cezvenin dibini vurdurarak köpüğün oturmasını sağlayın. bardağa aktarırken yavaş bir şekilde önce sütü en son olarak köpüğü boşaltın üzerine espressoyu boşaltın. biraz pratikle sizde kendinize pratik gelen yönleri bulacaksınız. makina gerçekten çok kullanışlı.

kahvenin az akması ile ilgili olarak makina 3 çeşit kahve hazırlıyor. her kahve çeşidinde farklı ısı ve basınç kullanıyor. espresso kapsülüne daha ince ve daha fazla kahve koyulduğundan basınçlı su kahveden çabuk geçemiyor normal olan yolu da budur. son olarak espresso da ve coffee-creame çeşitlerinde sertliği yani 1 kapsülden elde edilen miktarı arttırabilirsiniz. tam oranlar hatırlamıyorum ama fabrika ayarlarında 35-40cc espresso veriyor, bu oranı isterseniz 45-50 cc ye çıkarmak için kapsülü makinaya taktıktan sonra espresso düğmesine basıyoruz ve parmağımızı çekmiyoruz. miktar istediğimiz orana gelinceye kadar basıyoruz. işlem tamamlandığında bundan sonraki oranlarımız hep aynı olacaktır.

syg.

• quote:

Cafissimoyu yeni aldım. 2 sorunum var : Birinci olarak makine bana çok yavaş geldi yani kahve ince akıyor.Bir sorunum da köpürtmeden yana sorunluyum çünkü Youtube da izlediğim kadar köpük olmuyor ama tabi hiç köpük yok da diyemem.Zaten ben ihtimal benden dolayı olmuyor . Ne yapmalıyım nasıl köpürtmeliyim ?

hocam ben kendi yaptığımı size aktarayım.süt köpürtmeyi sütlükte yapmıyorum onda nasıl olur bilemiyorum.kullanacağım bardağın 1/3 ü kadar ya da 1/3 ünden biraz az süt koyuyorum.sonra süt köpürtme çubuğunu bardağın tamamen dibine değdirmeden sütün üst kısmında gezdiriyorum. köpürtücüyü max hızda çalıştırınca bardağın tamamı köpük oluyor.(hız max olacak)bir de böyle deneyin belki istediğiniz gibi olabilir.bende bunu 2 gün önce keşettim:)burda önemli olan sütün oranı.süt fazlalaştıkça köpük az oluyor bardakta,oranı iyi ayarlamak lazım.

sonucu burda paylaşın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 17 Eylül 2013; 2:03:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sütlük aldığımda sizin dediğiniz yöntemi ben de uygulayayım.ben sadece bardakta yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 17 Eylül 2013; 1:06:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahaeray kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap için. Evet benim kullandığım sütün yağından muhtemelen bir de tabii acemilik. Ben filtre kahvenin miktarını kullandığım fincana göre ayarladım fakat bir kaç dakika bekliyorum fincanın dolması için . Youtube da izlediğim videolar da kahve daha kalın akıyor gibi geldi bana.Bir sorum daha olacak Tchibo da sürekli bu tür kapsül kampanyaları oluyor mu ? Yoksa cidden pişman olacağım daha çok kapsül sipariş vermediğim için . Şimdiden Tşekkürler..
  • 3-4 ayda bir kampanya oluyor.. filitre kahve tarafını kullanmıyorum yanlış bilgilendirmeyeyim. filitre yerine americano içiyorum. 4/3 ü sıcak su olan kupaya espresso dökerek içiyorum. amerikano da brazil kahve çok güzeldir.
  • Eski kampanya bitti.Şimdi de yeni 2 farklı kapsül için aynı kampanyayı başlatmışlar

https://www.tchibo.com.tr/caffe-crema-mild-p400024117.html

https://www.tchibo.com.tr/kaffee-kraeftig-p400024140.html

• bugüne özel kargoda bedava
  • 2 tane aldım + 2 hediye + kargo bedava = 15 TL

iyi fiyat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.