Şimdi Ara

Tchibo.com.tr kapsül kahve kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
6
Favori
11.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taytaylan

Tchibo.com.tr den Caffè Crema Colombia Andino ya da Espresso Ethiopia Abaya kapsül kahve alımlarına 1 alana 1 bedava.

Tchibo.com.tr  kapsül kahve kampanya

hocam, paylaşım için teşekkürler. az önce arkadaşla 6+6 şeklinde sipariş verdik. kargo bedavaya gelince kutusu 4,25e geldi. brezilyada da geçerli olsaydı daha iyi olurdu :)
  • bende 6+6 sipariş verdim haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistlin68

Bu kahvelerin ikisini de denedim ne yazık ki beğenilecek gibi değillerdi. Etiyopya olan biraz daha güzel tada sahip ama colombia kesinlikle önermeyeceğim bir kahve olur. Çok fazla sipariş vermemenizi öneririm arkadaşlar. Muhtemelen ellerinde çok kaldı tercih edilmedi o yüzden bu fiyata düşürdüler.

Açıkçası ben de almayı düşündüm ama tadı konusunda tereddütlerin oldu. Sadece bu iki kahvede indirim olduğu için, pek beğenilmiyor diye düşündüm. Almadım, fiyat çok iyi idi ama tadı güzel değilse bir işe yaramaz. Bu kahveleri içen var mı acaba?
  • tamda geçmiş fırsatın stokları bitmişti, 10+10 aldım teşekkürler.
  • vitisvinifera68 V kullanıcısına yanıt
    selam, colombia limonsu tada sahip olduğundan ben tercih etmiyorum. benim favorim Brasil Beleza
    ama Ethiopia Abaya daha önce kullandım sabah kahvaltılarda americano olarak güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 6 Eylül 2013; 16:37:28 >
  • 16+16 olarak alım yaptık arkadaşla iki kahvede başarılı kahvelerdir tavsiye ederim.

http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp1031/eylul-ayi-firsatlari.aspx linkindeki kodla 20 Tl indirim daha yaptı birim fiyat 3,59 tl oldu 3/1 fiyat gerçekten çoook hesaplı
  • Bu kapsülleri farklı kahve makinelerinde kullananlar var mı ? Yada uyumlu mu bir bilgisi olan var mı ?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

Bu kapsülleri farklı kahve makinelerinde kullananlar var mı ? Yada uyumlu mu bir bilgisi olan var mı ?

Teşekkürler

Bu markanın ürünleri ile uyumlu.

http://www.caffitaly.com/

Bu arada yüklü miktarda kapsül alacaklar için bir uyarıda bulunayım.Kapsüllerin son kullanma tarihleri 2014'ün 3. ayı.

Benim de bir sorum olacak.100 tl üzeri alışverişte verilen 20 tl çek hesaba mı tanımlanıyor yoksa gelen kargodan mı çıkıyor? Bende ikisi seçenekte de çıkmadı.

• faridun kullanıcısına yanıt
    100 tl ve üzeri alışverişlerde 20 tl lik ceki sepette gözüküyor olması gerekli hesaba tanımlama yok fakat sepette gözüküp kutudan kağıt olarak çıkıyor.
    100 tl üzeri alışveriş yapacak finansbank kampanyasını kaçırma derim. yaklaşık 3 +3 kapsül bedavaya geliyor
  • 7+7 Colombia Andino kimse sevmemiş ama ben sevdim 10 paket bitirdim 3 paketim kalmıştı, yeniden stokladım :)
  • Kapsül kahve nedir yahu. Granül kahve mi bu yoksa filtre kahve mi? Press'lik mi makine çekimine göre mi? Makine çekimine göreyse kağıt filtreye uygun mu geliyor?
  • evereve kullanıcısına yanıt
    kapsül kahve sadece caffismo makinesi olanların kullanabiliceceği espresso makinelerine özel içerisinde belli miktarda belirli aromalarda kahve bulunan plastik kahve kutularıdır. makinen yoksa işine yaramaz
    100 tl üzeri alışveriş yapacaklar hediye kuponu kısmına 14ZD988 kodunu yazın 20 tl indirimiz benden olsun
  • jemo J kullanıcısına yanıt
    colombia konusunda sana katılıyorum sade içibilecek güzel bir kahve
  • quote:

Orijinalden alıntı: recozbek

kapsül kahve sadece caffismo makinesi olanların kullanabiliceceği espresso makinelerine özel içerisinde belli miktarda belirli aromalarda kahve bulunan plastik kahve kutularıdır. makinen yoksa işine yaramaz
    100 tl üzeri alışveriş yapacaklar hediye kuponu kısmına 14ZD988 kodunu yazın 20 tl indirimiz benden olsun

üstat verdiğiniz kupon kodu tek kullanımlık mı? Kaç gündür indirim için uğraşıyorum, Tchibomatikten 1500 puan topladım %20 için, onu da bağlantı sayfası açılmadığı için kullanamıyorum. Çok uyuz oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: recozbek

indirim kodu için teşekkürler

• Sade hayatta içemem içeni de garipsiyorum.Zehir gibi yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen 6 + 6 stokladim. paramıgeriver de iade varmış tchibo için 3-5 ordan geldi derken yetmiş küsür liraya 24 tane kahve oldu....hanımında sevdigi kahveler denk geldi guzel oldu ayrıyetten....
    bu arada 20 tl indirim kodu için teşekkürler....
  • Herkesin damak zevki farklıdır ama ben Etiyopya'yı beğendim, Kolombiya'yı beğenmedim. Zaten ben makinede sadece espresso yapıyorum, cafe crema'lar bana pek hitap etmedi.

Bu arada Etiyopya'ların STK'i 03/2014 iken Kolombiya'ların SKT'i 01/2014... Yani Kolombiya stoklamak için pek uygun değil...
  • kupon detayında kullanıcı başına tek kullanım diyor fakat ben kendi hesabımda 2 sefer kullandım. 100 tl üzerinde istediğiniz kadar mantığıyla kullanabilirsiniz. bende 200 tl lik alışverişi 2 ye bölerek 2 kere indirim aldım darısı sizin başınıza
  • Daha once 1+1 kampanyasindan aldigim kahve stogu bitmek uzereydi, bir kampanya daha olsa da gene stok yapsak diyordum. Tam isabet oldu. Genelde cappuccino seklinde ictigim icin kahvenin tadi cok onemli degil benim icin. sut zaten kahvenin tadini yumusatiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.