Şimdi Ara

tchibo caffisimo (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
488
Cevap
35
Favori
147.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydoganfe

Herkese duyrulur. yaklaşık bir yıl önce aldım sadece bir iki kere denemek için kullandım piyasa fiyatı şuan 250 tl ben 100 tl ye hemen satabilirim. yepyeni dediğim gibi nerdeyse hiç kullanılmadı. evde pek vakit geçremediğim için kullanma imkanım olmadı.. düşünen arkadaşlar hemen irtibata geçebilir. temizliği veyeniliğiyle ilgili beğenmeyen olursa hemen iade alablirim. modelin linkini aşağıda veriyorum. iyi günler.

http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-classic-noble-silver-p400035256.html

mrb ürün satılmadıysa almak istiyorum,bana ulaşırmısınız lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

ilk mesaj benden olsun kapsülleri tekrar doldurabilirsiniz arkadaşlar.

kullandığınız kapsülleri atmayın üzerideki jelatini sökün kapsülün hem altında hemde üstünde birer plastik filtre var arasında da kahve bunları güzelce yıkayın alt filtreyi koyun üzerine kahve ekleyin ve üst filtreyi koyun ve üzerini alüminyum folyo ile kaplayın ve kullanın böylece kahveniz çok çok daha ucuza mal olacak

hic aklıma gelmemisti super bir cozum!

itiraf etmeliyim ki surekli kahve tuketen biri olarak hem lezzetini seviyorum hem de kapsullerin fiyatı pek de uygun degil...
    deneyecegim.

fakat aluminyum folyo saglık acısından sorun yaratmaz mı?
  • ilk denemem..
     tchibo caffisimo
  • nası yapıyosunuz anlamadım gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.noctua

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

ilk mesaj benden olsun kapsülleri tekrar doldurabilirsiniz arkadaşlar.

kullandığınız kapsülleri atmayın üzerideki jelatini sökün kapsülün hem altında hemde üstünde birer plastik filtre var arasında da kahve bunları güzelce yıkayın alt filtreyi koyun üzerine kahve ekleyin ve üst filtreyi koyun ve üzerini alüminyum folyo ile kaplayın ve kullanın böylece kahveniz çok çok daha ucuza mal olacak

hic aklıma gelmemisti super bir cozum!

itiraf etmeliyim ki surekli kahve tuketen biri olarak hem lezzetini seviyorum hem de kapsullerin fiyatı pek de uygun degil...
    deneyecegim.

fakat aluminyum folyo saglık acısından sorun yaratmaz mı?

Kendi folyosu da ne kadar sağlıklı bilemiyoruz. Sonuçta o da aluminyum ve plastikden ibaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar Cafe Machiato hazırlama videomu hazırladım. Bir teşekkürü cok görmeyin ayrıca sürç-ü lisan etti isem affola.

Not videoda Cafe Latte demişim tamen bilinçsiz olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 2 Temmuz 2014; 0:41:13 >

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    eline sağlık çok güzel olmuş :)
    ben böyle yapmıyordum doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakb4b4

eline sağlık çok güzel olmuş :)
    ben böyle yapmıyordum doğrusu

O zaman şimdiden afiyet olsun

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık. 2 sorum var;
    1. Bu cihazda hiç yağsız süt kullandınız mı? Köpürme vs nasıl oluyo?
    2. Filtre kahve olan kapsülleri sütle denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Elinize sağlık. 2 sorum var;
    1. Bu cihazda hiç yağsız süt kullandınız mı? Köpürme vs nasıl oluyo?
    2. Filtre kahve olan kapsülleri sütle denediniz mi?

1 yağsız süt hiç denemedim ama muhtemelen pek köprümez. Sütün yağı aslında köpürüyor ve doğru sıcaklıkta krema kıvamını alıyor.
    2 filtre kahve denedim daha az acı oluyor. Yalnız daha fazla su geldiği için pek güzel olmaz. Ama filtre kahve kapsülünü koyup yine siyah düğme ile daha az su ile yapılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam,
    Tchibo caffisimo dan memnun musunuz ? kapsüllü kahve makinası alacağım. Nescafe Dolce Gusto aklımı çeldi. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
    NESCAFE Dolce Gusto makinasını Krups üretiyor. 15 bar basınca sahip. Firma olarak arkasında Tefal var. Kapsülleri biraz pahalı ama kalite olarak çok iyi diyorlar.
    Türkiyede şuan 8 çeşit kapsül satışta. Yurt dışında oldukça fazla çeşit var.

https://www.dolce-gusto.com.tr/tr/

• sparcoo kullanıcısına yanıt
    Fiyatı çok fazla cafissimo bazen felaket indirime giriyor o zamanları kontrol ederseniz çok uyguna alabilirsiniz. Biraz fazla verebilecekseniz de'longhi'nin otomatik makinelerine bakın. Aslında en en en güzeli çekirdek kahveden doğrudan kahve yapan otomatik makineler var.

tchibo caffisimo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldim bakalim bi tane.250 liraya aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

Bende aldim bakalim bi tane.250 liraya aldim.

Dun ilk denememizi yaptik.Gayet guzel kopurdu sut.
    cok kullanisli guzel bi makina tavsiye ederim.yalniz arka haznenin suyunu buhar , sogutma derken bayagi bi hoyrat harciyor icme suyu koymustuk ama bas olacak gibi degil bastim cesme suyunu bende.

• tchibo nun cafissimo classic modelinin süt köpürtme aparatı çok başarılı değil çünkü
    sütü köpürtürken kullandığı buhar süte ister istemez su kattığı için krema kıvamında köpük alamıyorsunuz bunu yerine çubuk blender lara benzeyen köpürtme aparatı krema kıvamında köpük için ideal diye düşünüyorum siz ne dersiniz sizlerin de fikrini almak istiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

tchibo nun cafissimo classic modelinin süt köpürtme aparatı çok başarılı değil çünkü
    sütü köpürtürken kullandığı buhar süte ister istemez su kattığı için krema kıvamında köpük alamıyorsunuz bunu yerine çubuk blender lara benzeyen köpürtme aparatı krema kıvamında köpük için ideal diye düşünüyorum siz ne dersiniz sizlerin de fikrini almak istiyorum?

ben gayet guzel kopurtuyorum dostum.
    hatta butun sutu hic sut kalmadan kopuge donduruyorum istersem.
    once suyunu aliyorum (zaten boyle yapman gerektigini kitapcikta belirtiyor)
    sut soguksa kabin metalse ve iyi sut ise(bim dost iyi kopurmuyor mesela tam yagli olsa bile) super kopuruyor.ben istedigim yerde birakiyororum kopurtmeyi biraz sut de kalsin diye :)

• quote:

quote:

tchibo nun cafissimo classic modelinin süt köpürtme aparatı çok başarılı değil çünkü

sut soguksa kabin metalse ve iyi sut ise(bim dost iyi kopurmuyor mesela tam yagli olsa bile) super kopuruyor.ben istedigim yerde birakiyororum kopurtmeyi biraz sut de kalsin diye :)

köpürmede hiç sorun yok ancak krema kıvamı olmuyor?

• Krema kvami nedirki? Sutunle alakali olabilir.pinar dene ve soguk olsun.buzdolabindan cikarip metal kapta dene bakalim bide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sabun köpüğü şeklinde oluyorsa kaşıkla yavaşça karıştırıp çırpın krema kıvamını elde edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

quote:

quote:

Sabun köpüğü şeklinde oluyorsa kaşıkla yavaşça karıştırıp çırpın krema kıvamını elde edersiniz.

üstad teşekkür ederim yazdığınız gibi denemiştim ben cam kap kullanıyordum metal kap kullanırım
    @26_bbz_26 dostum biraz daha yoğun bir köpük elde etmeye çalışıyorum, içerken köpüğün kahve ile beraber gelebilecek şekilde akışkan olması gibi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.