Şimdi Ara

tchibo caffisimo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
35
Favori
147.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 249 olmus yine...saglam bı ındırım beklıyorum almak ıcın
  • 200 e sattıkları malı 249a çıkarmışlar siz sağlam indirim bekliyosunuz.Daha beklersiniz..
  • 249'a sattıkları malı yakala.co'da 149'a verdıler hemde extralar ile ama kaçırdık; sağlam indirimden kastım o.. Ayrıc 249luk fıyat fazla şişirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmrkartal -- 20 Şubat 2013; 21:11:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cafissimo duo ' nun yanına ayrıca endüksiyonlu süt köpürtme makinası aldım. En mantıklısı böyle ! Cafissimo ' nun süt köpürtücüsü çok randımanlı değil ve çok meşakkatli.
    Ayrı satılan endüksiyonlu süt köpürtme makinası harika köpük yapıyor

Kullandığım cihazlar ;

• o zaman cassifimo compakt alınsa yeterli olur mu diyorsun , bir de süt krema mkinesi yanında tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

o zaman cassifimo compakt alınsa yeterli olur mu diyorsun , bir de süt krema mkinesi yanında tabi

Cafissimo Compact değil Cafissimo Duo alın ve yanına Endüksiyonlu Süt Köpürtücüyü alın en mantıklı olay budur. Biz ayrı 3 aile bu şekilde kullanıyoruz ve çok memnunuz. Compact ve Classic modellerinin Duo modelinden ilave farkı basınç, işe yaramayan süt köpürtücüsü ve filtre kahve yapabilme özellikleridir.

Benim önerdiğim cihazlar bunlar ;

• evet dediğiniz oldukça mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

evet dediğiniz oldukça mantıklı

Süt köpürtücüsü harika çalışıyor, çok memnun kalacaksınız. El yakma derdi yok, süt köpürmüyor derdi yok. Piyasadaki diğer modellerden bir artı özelliği ise üst haznenin çıkarılabilir oluşu, bu özellik haznenin elektrik aksamından kurtulup kolayca yıkanmasını sağlıyor. Piyasadaki diğer ürünler tek parça olduğu için yıkanırken çok dikkatli davranmak gerekir. Süt köpürtme makinasında buzdolabından çıkan soğuk süt ile daha güzel kıvam alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 21 Şubat 2013; 15:03:01 >
  • Benim aldığım endüksiyonlu süt köpürtücü tarafıma gövdesi ezikler içinde ulaşmıştı. Kargo kutusunda ve ürünün kendi kutusunda hiç hasar yoktu. Belliki üretim aşamasında oluşan bir hasardı. Tchimo müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım, sorgusuz sualsiz hasarlı ürünü gönderdim, yeni ambalajı açılmamış ürün 5 gün içinde tarafıma ulaştı. Kargo ücretide ödemedim. Müşteri temsilcileri çok efendi ve çözüm üretmede ustalaşmışlar. Başka bir ülkede Alman firmasını temsil ettiklerinden fark yaratıyorlar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

249'a sattıkları malı yakala.co'da 149'a verdıler hemde extralar ile ama kaçırdık; sağlam indirimden kastım o.. Ayrıc 249luk fıyat fazla şişirme

Önümüzdeki Çarşamba gününün listesinde fiyatı tekrar 199 a çekip 2 kutu kapsül de hediye ediyor gözüküyor, hala ilgileniyorsanız tavsiye ederim.
  • Bugun isi biraz daha ilerletip kahve surubu aldim bu kez boyle deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahve şurubu nedir ??
  • kahveyi renklendiren ve tatlandıran sıvı.Starbucksta yada tchibo da satılıyor.ben karamelli aldım.fincana 1 kapak koyuyorum karamel tadı oluyor
  • Tchibonun kahveleri gerçekten güzel ve doğal, alışan kişi piyasadakileri ağzına sokmaz
    Monin seti tadı değiştiriyor, doğallığını yok ediyor. Tabi bu kişiden kişiye değişir.
  • monin seti öyle gerçekten, ben de pek sevmedim. Zaten karamel , fındık gibi kavruk esansları sevmiyorum. kaliteli bir beyaz çikolata şurubu bulsam o yeter bana.
  • monin denemedim ama starbucksun karamelini kullanıyorum.Arada sırada kahvede değişiklik yapmak için güzel bir seçim olabilir.Yazın nanelisi güzel gidebilir.Bugünde metrodan white chocolate mochanın tozunu bulursam alıcam
  • Merhaba.Önceki gün Tchibo'dan 249 liraya Cafissimo aldım. Satıcı bayanla epey sohbet ettik. Yakala.co kampanyasından bahsettiğimde, Tchibo'nun kahve makinesinde yeni tasarıma ve geliştirmeye gittiğini, dolayısıyla eski ürünleri bu kampanyayla satarak stok erittiğini söyledi. 5 yıldır Tchibo'da çalıştığını ve böyle bir kampanyayla ilk defa karşılaştığını, muhtemelen de bir daha karşılaşmayacağını söyledi. Çünkü bu yeni Cafissimo'da eskiye oranla birçok özellik geliştirilmişmiş, dolayısıyla stok eritme dertleri yokmuş. Bilginize :)

Gelelim kahveye. Tam istediğim gibi latteler ve macchiatolar yapıyorum iki gündür. İlk aldığımda tedirgindim, acaba damak tadıma uygun olacak mı hazırladığım kahveler diye. Ama daha ilk fincanımda şüphelerimin yerinde yeller esti dyebilirim :)

Süt köpürtücü tek kelimeyle problemsiz. Kabaca 150-200 ml sütten iki tane kırmızı nescafe bardağına yetecek, üstlerini kapatacak bollukta süt köpüğü elde edebiliyorum. Yalnız 3. denememdeyim ama hala kremamsı kıvamda bir ürün elde edemedim. Çalışmalarım devam etmekte. Muhtemelen olay uzun süre süt köpürtmekte. Ben yaklaşık 20-25 sn tutuyorum. Ama az önce bir videoda 1 dk 30 sn tuttu elemanın birisi ve kremamsı kıvamda oldu süt. Yarın geceki denememde süreyi bu şekilde kullanacağım. Unutmazsam sonucu yazarım :) Kremamsı kıvamda süt & süt köpüğü elde etmeyi becerebilen arkadaş yazsın bir zahmet :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ramon84

Merhaba.Önceki gün Tchibo'dan 249 liraya Cafissimo aldım. Satıcı bayanla epey sohbet ettik. Yakala.co kampanyasından bahsettiğimde, Tchibo'nun kahve makinesinde yeni tasarıma ve geliştirmeye gittiğini, dolayısıyla eski ürünleri bu kampanyayla satarak stok erittiğini söyledi. 5 yıldır Tchibo'da çalıştığını ve böyle bir kampanyayla ilk defa karşılaştığını, muhtemelen de bir daha karşılaşmayacağını söyledi. Çünkü bu yeni Cafissimo'da eskiye oranla birçok özellik geliştirilmişmiş, dolayısıyla stok eritme dertleri yokmuş. Bilginize :)

Gelelim kahveye. Tam istediğim gibi latteler ve macchiatolar yapıyorum iki gündür. İlk aldığımda tedirgindim, acaba damak tadıma uygun olacak mı hazırladığım kahveler diye. Ama daha ilk fincanımda şüphelerimin yerinde yeller esti dyebilirim :)

Süt köpürtücü tek kelimeyle problemsiz. Kabaca 150-200 ml sütten iki tane kırmızı nescafe bardağına yetecek, üstlerini kapatacak bollukta süt köpüğü elde edebiliyorum. Yalnız 3. denememdeyim ama hala kremamsı kıvamda bir ürün elde edemedim. Çalışmalarım devam etmekte. Muhtemelen olay uzun süre süt köpürtmekte. Ben yaklaşık 20-25 sn tutuyorum. Ama az önce bir videoda 1 dk 30 sn tuttu elemanın birisi ve kremamsı kıvamda oldu süt. Yarın geceki denememde süreyi bu şekilde kullanacağım. Unutmazsam sonucu yazarım :) Kremamsı kıvamda süt & süt köpüğü elde etmeyi becerebilen arkadaş yazsın bir zahmet :)

o kadar uzun tutmaya çalışınca buhar çosuyor süt her yere sıçramaya başlıyor aynı şeyi yaşayan varmı? 20 25 saniye sıkıntı yok ama uzatınca çok sıçrıyor.

• bildiğim kadarıyla süt ısınınca köpürmüyor önemli olan sütü kaynatmadan köpürtebilmek.Bende bu konuda çok başarılı olduğumu söyleyemem.Ama kahvenin tadı konusunda çok memnunum
  • kolay gelsin bende sipariş verdim yeni modelini (yenilenmiş modeli) umarım memnun kalırım ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.