Şimdi Ara

Tchibo Ahşap Pikap Lenco L 90 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
10.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim merak ettiğim bir şey var illa amfi + hoparlör mu olmak zorunda
    misalhttp://www.logitech.com/tr-tr/product/multimedia-speakers-z533
    rca girişi var böyle sisteme bağlanamaz mı?
    Çok mu kötü olur ??
  • threesmegiste T kullanıcısına yanıt
    Lenco L90 bağlanır .
  • stakanar S kullanıcısına yanıt
    elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Ali bey sizi ve yazdığınız yorumu yeni gördüm forumda. Pikap için teşekkür ediyorum. Normalde ünite yaptıktan sonra kuracaktım ama dayanamayıp geçen hafta kurdum L90'ı. Gerçekten bahsettiğiniz gibi sıfırı neyse o şekilde teslim aldım.

    @elektürükçü: vesile olduğunuz için tekrardan teşekkürler
  • metulen kullanıcısına yanıt
    Güle güle keyifle kullanın .
  • iyi günler herkese, her ne kadar Tchibo sitesinde var gibi görünse de Tchibo çağrı merkezi stoklarda bu ürünün kalmadığını belirtti. satmak isteyen varsa almak isterim.

    Saygılar.
  • ozanpinar O kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşım ve forum üyesi Grundig ahşap pikap satıyor , 2.el düşünürseniz bakın isterseniz .
    L90 gibi üzerinde kendi preamplisi yok ,bence tercihimdir !.


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-grundig-p250-pikap-384505370/detay/
  • çok istiyor :)

    bu ilanınhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-grundig-p-250-394553137/detay/ sahibi arkadaşla görüşüyorum ama bir de phono preamfi almak istemiyorum, evdeki mevcut receiver'a giriş için Lenco şu anda ideal.

    satan da var aslında Lenco L-90 ama mesajlarıma dönüş alamadım henüz.
  • ozanpinar O kullanıcısına yanıt
    Fiyatı konusunda yorum yapmak bana düşmez fakat Lenco o sizin eski bildiğiniz Lenco değil , Fason üretilmiş üzerine fabrikası kapanmış Dual , lenco Vs yazılan üründür tümü .
    receiverınızda phono katı yoksa haklısınız .
  • ozanpinar O kullanıcısına yanıt
    Hocam kurt soktunuz valla. Sabah var gözüktüğü için aldım hatta konuyu hortlattım. Umarım gönderirler 😳 @ozanpinar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • durum:tükenmiştir yazıyor,nasıl var gibi görünüyor onu anlamadım şimdi?
  • Tchibo web sitesinin stok durumu pazartesi, çariamba ve cuma günleri güncellenirmiş. gerçekte stok yoksa bunu biraz geç görmek normal
  • Bana denk geldi aldım. Elbette orjinal lenco L 90 değildir kabul ediyorum. Ama kendinden amfili 300 tl civarı sistemlerden, ağırlık ve anti skating ayarı olan bir cihaza geçtiğim için pişman olmayacağımı düşünüyorum. Kargoyu başkası teslim aldı daha göremedim.

    Bu işe gönül verenler pre amp ve bu tarz ürünleri elbette sevmezler ama ben yeni heves ettim sıkılırsam elimde en azından güzel bir ses sistemi kalacak logi z533. Bu güzel hastalık bana bulaşırsa da yavaştan oluşturacağım arşivime zarar vermeyecek bir cihaz olacak elimde. Bir süre bütçeyi plak arşivine ayıracam sonra sistem upgrade edilir. Önemli olan içerik. 4k tv alıp deli gibi paralara eve kurduktan sonra "e şimdi ne izleyecez bununla" deyip 720p video izleyenlerin durumuna düşmemek için önceliği plak arşivine verdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: threesmegiste

    Bana denk geldi aldım. Elbette orjinal lenco L 90 değildir kabul ediyorum. Ama kendinden amfili 300 tl civarı sistemlerden, ağırlık ve anti skating ayarı olan bir cihaza geçtiğim için pişman olmayacağımı düşünüyorum. Kargoyu başkası teslim aldı daha göremedim.

    Bu işe gönül verenler pre amp ve bu tarz ürünleri elbette sevmezler ama ben yeni heves ettim sıkılırsam elimde en azından güzel bir ses sistemi kalacak logi z533. Bu güzel hastalık bana bulaşırsa da yavaştan oluşturacağım arşivime zarar vermeyecek bir cihaz olacak elimde. Bir süre bütçeyi plak arşivine ayıracam sonra sistem upgrade edilir. Önemli olan içerik. 4k tv alıp deli gibi paralara eve kurduktan sonra "e şimdi ne izleyecez bununla" deyip 720p video izleyenlerin durumuna düşmemek için önceliği plak arşivine verdim.

    4k Tv alıp 720p film şzleyenlerin durumuna düşmediğinizi belirtmişsinizde,sizin durum daha vahim Logitech ile Müzik hemde Plak dinleme gafletine düşmüşsünüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tchibo ürünü kargodan parça parça çıktı. İade ile uğraşacaz. Burada paylaşan arkadaşın ürünü aynen göndermiş olma ihtimalleri de var tabiki.
  • aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Pre-amp olduğu için bağlanabilir diye düşündüm yanıldım mı yoksa??
  • bir şekilde illa bağlarsınız ses de alırsınız da logitec z-bilmemne ile plak dinlemenize gerek yok zaten.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bu iş 300 tl lik dahili hoparlörü olan crosley vb makinelerden daha düzgünü olsun diye kol ağırlıklı anti skating ayarlı tchibo cihaz + logi speakera geldi. Bütçenin çok çok üstüne çıktım ki dediğim gibi daha plak alınacak. Teknik olarak 2500 3000 tl seviyelerindeki gibi giriş seviye setler kadar bile kaliteli ses almam elbette mümkün değil. Sonuçta bir bütçe bellirlemem lazımdı çünkü bu işin sonu yok. Değil bu speakerda bu kol iğne ve ne olduğu belli olmayan bu cihazda bile. Lenco nun çakması dediğimiz bu cihaz ki lenco ne kadar muteber bu camiada belli değil. Ondan temelde sorduğum ve merak ettiğim şey o idi. Uyumsuz bir jack mı var veya sadece phono çıkışı olan pre ampsiz bir cihaza speaker mı bağlıyorum gibi bir hata mı yaptım ☺️ Yoksa elbette giriş seviyesi bile denmeyecek bir set. Hatta bileşenleri itibari ile bir set bile değil belki. Ama eski cızırtılı plaklar veya şimdi yeni çıkan çoğu cd den aktarma plakları dinleyeceğim. Audiofili denecek bir kulağım yok açıkçası. Seçici bir müzik dinleyicisiyim. Belli bir ses kalitesinin üstünde dinlediğim şeye önem veriyorum. Çok sevdiğim bir parçayı kasetçalar veya radyoda bile dinlesem keyif alırım. ☺️ Sadece dinlerken alacağım haza bakıyorum. Tavsiyeleriniz ve yönlendirmeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Umarım ileride daha iyi bir set ihtiyacı hissedecek kıvamda bir tutku edinirim de sizin başınızı ağrıttım. ☺️



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threesmegiste -- 9 Şubat 2017; 7:10:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yanlış anlama arkadaşım kötü birşey söylemiyorum o hoparlörle mp3 de olsa plakta olsa çok farketmeyecek onu anlatmaya çalışıyorum.boşa masraf yapma bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    yanlış anlama arkadaşım kötü birşey söylemiyorum o hoparlörle mp3 de olsa plakta olsa çok farketmeyecek onu anlatmaya çalışıyorum.boşa masraf yapma bence.

    Merhabalar,
    Konuşmanızı bölüyorum ama, kuracağım ses sistemi konusunda kafam karışık. Öncelikle tam olarak ne istediğimi anlatmaya çalışayım:
    Ağırlıklı olarak müzik dinlemekle birlikte oyun ve filmlerde işin içine girebilir. Bununla birlikte 2.0 veya 2+1 bir sistem istiyorum. Her ne kadar absolut kulağa yakın bir müzik kulağına sahip olsamda bu işin ucu bucağı yok ve şu aşamada çok yukarı çıkacak durumda değilim. Yinede flac formatında müzikler dinleyeceğim. Bas ağırlıklı bir müzik bile dinlesem "gümbür gümbür" bastan haz alan birisi değilim. Hangi tür olursa olsun mid ve tiz ensturmanların sesi benim için daha önemli.
    Sadede gelirsek, creative zxr ses kartı + öneriye göre bir ses sistemi düşünüyorum. Z modelini fiyatı uygun olması itibariyle gözüme çarpsada almışken zxr almak mantıklı geliyor. Gözüme çarpan ilk ürün ise microlab solo 7 ve 9 oldu. Biliyorsunuz Edifier ürünlerinin 2. elini bulmak bile imkansız. Bütçemde maksimum 1200TL civarlarında.
    İlginiz için teşekkür ederim.




  • valla hocam edifier microlab solo tarzı ürünleri belli bir kalite ölçütüne kadar çok methediyorlar ama inan bunlardan birini deneme şansım olmadı,sağlıklı cevap veremeyeceğim bu yüzden.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.