Şimdi Ara

Tchibo 10 kg espresso alımına kahve makinesi hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
7.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haftanın kahve teklifleri: İnternetten ucuza satın alın!
    https://www.tchibo.com.tr/c/kahve-haftanin-teklifleri

Espresso olan 1100 tl kg dan a101 de satılıyormuş. Crema lı olan 1300 1400 den aşağı yok

Makine yorumları da kötü değil 14 den aşağı yok

Welcome10 diye bi kod buldum 16500 e aldım. Belki işine yarayan olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hangi koşulda saklarsanız saklayın kavrulmuş çekirdek 2-3 ay sonra aromalarının çoğunu kaybeder. Bunun kavrum tarihini de hesap ederseniz elinize zaten bayat gelmiş oluyor. Bayat kahve ile espresso yapamazsınız. Türk kahvesi gibi olmaz, krema alamazsınız.

Bakın burda yeni kavrulmuş %100 arabica çekirdek kargoyla 580 tlye geliyor. 10 kilosu 6 bin yapsın. Siz hem 10 kg taze olmayan kahve alıp hem de makinesine 12 bin tl vermiş oluyorsunuz.

https://www.sanalbaharat.com/urun/kahve-etiyopya-djimmah-kavrulmus-kahve-standart-kavrum-full-city-roast-cekirdek-bean-1-kilogram
  • İadeal da %12.8 iade veriyor onu da ekleyin.

https://iadeal.com/magazalar/tchibo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Ekim 2025; 16:36:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Açıkcası kahveciler daha iyi bilir ben hanıma makine alacaktım hepsi aradan çıkmış olur diye düşündüm ama ne ne değildir açıkcası bilenler daha iyi andınlatır. Ona göre siparişi iptal edeceğim😀 yorumları güzeldi makinenin

@UzunogluAS İndirim kodu kahveler de geçmez nasıl düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Ekim 2025; 13:22:5 >

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • Nonchalnt kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı soruyu bende sordum napıcaz diye. Ama bunların süresi uzun. Hanım sürekli kahve içiyor bende yanında eşlik ediyorum ama hastası değilim. Ablamlar da sürekli içiyor verir geçerim. Sürekli misafir de geliyor😅

Netten rastgele kod arattım ama bülten takip edince de oluyor galiba. Yazdım oldu. Boşver hocam düşsün de nasıl düşerse düşsün. Kart kampanyalarıyla da birleşince puan da olur

• hocam başka bir başlıkta da yazmıştım, bu makina birçok markanın kendi adıyla sattığı (arçelik beko smeg vestel vs) çinli bi üreticinin makinası. bende beko olanı var özellikler birebir aynı sadece kasa az farklı. makine gayet güzel maşallah 3 senedir kullanıyoruz. siz de güle güle kullanın. başta buhar çubuğu ile köpük yapmaya alışmak biraz zaman isteyebilir ama gayet pratik aslında. köpüğü de kendi yapan makinelerden en büyük şikayet olan yetersiz sıcaklıkta süt ve köpük sorunu buhar uçlularda olmuyor kendiniz yaptığınız için...

1800 tl bence de verilmez, zırt pırt bir yerlerde kampanyası oluyor en son migrostan sanırım 1600 tl 1+1 almıştım. açıkçası 1000 tl den fazlası bana çok gelir, o kadar damak tadım yok farkı ayıramam. ama bu kahve dediğiniz iki kahveden iyi gerçekten. süt koymadan espresso olarak deneyince fark epey belirgin. ama 2-2.5 kat mı iyi, değil bence... makine kampanyası ile çok uygun tabi..

bu kahvenin paketine kapak yapmışlar çok pratik olmuş.

edit: kampanya aramak istemeyene sanalbaharat iyi gerçekten, kenya aa top aroma 840 tl (250gr ambalaj isterseniz 4*250 gr 900tl)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 10 Ekim 2025; 15:50:36 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Ekim 2025; 16:17:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Aromalı kahve mi 900 Tl 250 gr?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzunogluAS -- 10 Ekim 2025; 15:50:38 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

hızla yazarken eksik olmuş, 1 kg lık paket 840 tl, 4*250 gr lık paket olarak isterseniz 900 oluyor.

hocam hepsi aynı mantık aslında, kahvenin üstüne az/çok köpüklü süt konmasına köpüğün ve sütün oranına ve ilave çikolata (sanırım mokada çikolata veya kakao konuyor yanlış söylemeyim ama) konup konmamasına göre isimler vermiş italyanlar sağolsun. ben süt köpüğü konanların hepsine hepsine latte diyip geçiyorum :).

edit: prof olan ucuz çünkü robusta+arabica çekirdek karışımı, sadece arabica olan her kahve daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 10 Ekim 2025; 15:57:4 >

10 adet sepette 18 k oluyor

Sepete kendiliğinden makine ekleniyor 0 ₺ olarak

Bir de Türk kahvesi yapılabiliyor mu?tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 10 Ekim 2025; 18:55:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.