|
TCDD YHT Mantıksızlığı

-
-
Hızlı trenin ist-ank arasini 4bucuk saatte gitmedinden daha mantiksiz degil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yolcu oranına göre belirlenmiş, geçici tarifedir bunlar! Birkaç ay gider böyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o zaman Eskişehir - Ankara hattına ara sefer koysunlar. 5 Saat beklemek çook uzun ki bu yolda en maliyetli yol olur -
Bu siZin benim istememizle olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: LordOfKing09
Hocam o zaman Eskişehir - Ankara hattına ara sefer koysunlar. 5 Saat beklemek çook uzun ki bu yolda en maliyetli yol olur
Malum şuanki süreçte, bırakın şehirler arasını ilçeler arası ulaşım bile doğru dürüst yapılmıyor.
Ayrıca,
Şimdi koysalar, tcdd zarar etse, devleti batırdılar denir
Sefer koymasa, tcdd kalitesi berbat, yolcular mağdur denir.
Böyle birde realite var
Esenlerden otobüsle geçeceksiniz artık. Varsa tabi. Yada bursa filan 2 otobüs ;) allah sabır versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu hızlı tren ne zaman hızlanacak yahu? Kağnı gibi gidiyoruz. Yenikapı - Hacıosman metrosu tokatlar yht’yiquote:
Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros
Hızlı trenin ist-ank arasini 4bucuk saatte gitmedinden daha mantiksiz degil.
İstanbul -> Ankara yönü, Düzce’ye gelmek üzereyiz. Ortalama hız 60-70 sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Babam demiryollarında köprüler baş mühendisi idi. Zaten demiryollarında babamların zamanında alt yapı falan kısmı yoktu.
Edirne uzunköprüden - Ankara Polatlıya kadar babamın mıntıka idi zaten bu kısma TCDD 1. Bölge derler.
Zaten babamdan başka 1 tane daha inşaat mühendisi vardı o da ayrı mevzu. düşün babam 1980 den beri baş mühendis emekli olana kadar ufak tefek dray harici hiç demiryolu hattı ile ilgili tren kazası meydana gelmedi. Zaten gelseydi o zamanlar ipini çekerlerdi. Şu anki hükümet ucu kendine dokunur diye ses etmiyor.
Bu Pamukova kazasından önce görüş istediler babamlardan babam dedi adam öldürürsünüz. Tabi dinlemediler çok biliyorlar ya.
Tabi kaza oldu üzerinden 10 seneden fazla geçmiştir. Bu yht hattının başlangıcı ozamanlara dayanır. hızlandırılmış 5.5 saatte boğaziçi ekspresi gidiyordu ondan önce 6.5 saatti. Hattı yaptılar ettiler değişen birşey yok.
Bu arada neden tamamlanamadığınıda söyleyeyim. TCDD yapım dairesi diye bir daire yoktur. İlk defa Ankara İstasyonun yatakhane bölümünde bir binada YHT için ayrı birim kurdular. İçine Binali yıldırımın istediği adamları soktular. Onlarda kendi adamlarını getirdiler. Sistem kuruldu. Zaten yapan müteahhit denetim firmasıda Akpden. Amaç yol yapmak değil yapar gibi yapıp Tcdd nin içini boşaltmak. Akp nin her kurumda yaptığı gibi Tcdd dede müdürler evet efendim haklısınız efendim tayfasıdır.
Yani anlayacağınız avantasını alan aldı posası demiryoluna haliyle Türk halkına kaldı.
-
Ben kendi aracım ile 2.5 saatte istanbula gidiyorum hızlı tren 3 saatte pendik te oluyor , yanlış hatırlamıyorsam eski tren seferi olan cumhuriyet ekspresi 4 saatte haydarpaşaya giriyordu.Hızlı tren söğütlü çeşmeye 3.5 saatte varıyor bütün bu yatırım yarım saat içinmiydi anlamadım.Bazı bölgelerde eski tren rayına girdiği için yavaşlıyor sanırım hatta 250 km ile 20-25 dk gidiyor gitmiyor sonra 60-100 km arası hız ile devam ediyor.Çözemedim gitti şu işi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X