Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TCDD tren similatörü
  • slm arkadaşlar, bu oyun online oynanabiliyormu? eğer öyleyse satın almak istiyorum
  • slm evet güzel bir cizim olmuş arkadaşlar gerçekden eline saglık ama gerçekden ben mtst motellerin oldugu hatta üzerine tişörtün turkhs trains 3 team altına msts alınan resim beyaz yada siyah üzerine bir baskı yaptıracagım şafak bey bana rendır görüntüsünde alacak bu resimleri bende ona göre bir baskı düşünüyorum...tasarımı yaptıkdan sonra güzel bir tişört olacagına inanıyorum...
  • selam aramıza hoş geldiniz bu oyun online oynanmıyor şu an ama yeni cıkmakda olacak bir similatör oyunu daha var rail similatör onun üzerinde online kurma imkanı olabilir.birdehttp://www.trainartisan.com/ adresinde bir similatörde online oynanması için testler yapılıyordu ama neticeden haberim yok aslında güzel olur online oynansa bir araya geldigimiz zaman veya hemen hemen herkesde internet var sözleşip 4 5 arkadaş bir tren ürüş zevki yaşardık..ama şimdilik bu hayelimiz için bekliyecegiz..biraz...
  • şafak bey verdiginiz bilgiler neticesinde rotayı aktiv hale getirdim şu an bende calışıyor cok tşk ederim..
    cetin kardeş süper bir görüntü ankarayı andıran bir görüntü gercekden süper hoş olmuş...
  • Selam Arkadaşlar....Öncelikle Çetin beye yaptığı Activitelerden dolayı teşekkür etmek isterim..Dizel Depoyu aksam oynadım..görüntüler muhteşem....Birtek ukalalık kabul etmezseniz şu loko nun yön çeviren bolümüde çalışsaymış Gerçekten deli bi Activite olurmuş.Bi sorum olacak ..depodan çıkıp jeneratörü aldıktan sonra kırmızı ışığın yanında çok bekledim.akşam 2.sat 15 dadkika bekledim ama hala kırmızı yanıyordu..Forumda da gördüğüm kadarıyla uzun bekletiyor deniyordu..buı kadar uzun mu bu süre ..yoksa ben etrafı seyrede seyrede yavaş gittim jeneratörü almaya..sonra kırmızı ışığa yanaşıp bekledim..ama dediğim gibi 2 saat 15 dk bekledim hala kırmızıydı.
  • serence dizel depo activitesinde öyle uzun bekleme yok depodan cıkıyorsun jenerator vagonunu alıyorsun tekrar cıkıyorsun sonra vagon dizisine baglanıp devam ediyorsun bu kırmızı ışıkta beklememen lazım şimdi activiteye tekrar bakacagım ayrıca tekrar söylüyorum track monitör'e çok dikkat edin ok işaretin orda küçük kıvrımlı ok işareti gördügünüz yerde manevra yapacaksınız demektir birde mesela 1.yolda bekliyorsunuz 2. yola gireceksiniz cıkıyorsunuz yavaş bir şekilde ok işareti kayıp oldugunda tekrar geri gelip diger yola girersiniz activitelerde yeni arkadaşlar için yazdım.
  • Zaten 1.yoldan gelip kıvrımlı ok işaretin oradaki makasdan 2.yola geri gelip jeneratörü aldım.sonra ilerleyip 3.yola girip vagonları almak istedim ancak jeneratörü aldığım yerde tabanda bulunan ışıklar kırmızı..ve onları geçmeye kalktığın anda kırmızı ışık hatası yaptın diyor.oyundan atıyor dostum.
  • serence kardeş beni iyi dinle 1.yolda yeşil sinyale geldiginde yavaşla ve şu olaya çok dikkat et makasları sen degiştirmiyorsun track monitore dikkat et şimdi küçük kıvrımlı ok işareti kayıp olana kadar ilerle kayıp oldugu an tekrar geri gelip diger yola gir unutma kıvrımlı işaret track monitorde yok olana kadar gideceksin yoksa olmaz bir dene cevap yaz.
  • bu gün bir tane e43000 sanırım ya 17 yada 18 di yük trenini götürürken burda bekliyordu sonra lokodaki personelle öyle güzel muhabbete daldık ve çok eğlenceli muhabbetleri var bu tcdd çalışanlarının sonra bize e43000 i tanıttılar makinist öle bi anlatıyoki e43000 aynen söle diyor canavar bu canavar çok güçlü makine sonra bizi kabinini tanıttı ve onları uğurladık
  • bgn e52500 ü ve TVS vagonlarını Florya istasyonunda gördüm sabah 7:00 di Sirkeci yönüne doğru gidiyodu sinyal kırmızı olduğu için beklemedeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 28 Eylül 2006; 22:02:15 >
  • E43042 ile Niederelbebahn routesinde yaptığım gezinti gerçekten güzel bir route arabalar uçaklar rüzgar gülleri

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü
  • DİZEL DEPO ACTİVİTESİNDEN MANEVRA GÖRÜNTÜSÜ

TCDD tren similatörü
  • Selam Çetin Bey;Söylediklerinize hadfiyen uydum.Jeneratoru aldım sorunsuz yol ikiden çıktım .u dönüşlü ok kaybolunca bu sefer vagonları almak için geri geldim.ama bi türlü makas değişmedi..sonra da oyunu klitledi ..birkaç kez aynı yerlerde oyun klitlenince komple kaldırıp yeniden tüm oyunu kurdum.vol3 de track dos.da.rus rotasını da.oyuna tekrar girdim .(dizel depoya.) ekran kartında kasıntı vardı .options a girip ayarları hafif geri çektim.tekrar oyuna girdim .girerken TRAİNS WORLD İNİTİALİZİYİONS FAİELD diyerek oyundan atıyor..ne yaptımsa düzelmedi . routeden malohitovka yı kaldırdım.depo activiteleri ile beraber tekrar kurdum ama nafile ...bilgisayarımın özellikleri ekran kartım gforce fx5700le.,2.7gb,1gb ram . ekran plzma 2032 çözünürlük var .böyle bir bilgisayarda bile kasıntılı ..yani iki tuşu ile dışarıdan syrederken kesik aralıklarla görüntü.
  • beyler şafak abi yoğun sanırım E43042 foruma koyarmısınız
  • Kar nedeniyle yolda kalan E43042 i kurtaran DE24390

TCDD tren similatörü
  • Kar nedeniyle yolda kalan E43042 i kurtaran DE24390 -2

TCDD tren similatörü
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin87

beyler şafak abi yoğun sanırım E43042 foruma koyarmısınız

sayın engin87 foruma veya başka bir yere vol3.0 modellerini koymaya yetkimiz yok yarın umarım şafak bey size E 43042 modeli gönderecektir anlayışınız için tesekkür ederiz.
  • Çetin abi activite yapmaya başladınmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 29 Eylül 2006; 19:19:28 >
  • diger arkadaşlar bu routeyi yüklediklerini bildirsinler birde activite sanaryosu cıkaralım bence elektrik hatta nasıl bir activite yapalım.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.