Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karaduvar kardeşim hayırlı olsun rus rotasını yapmışsın ankara activitesinide indirmişsin sana keyifli oyunlar
  • şuan site çalışıyor indirebilirsiniz.
  • vol3.0 kullananlar sizleri çok güzel activiteler bekliyor sizlere çok güzel activiteler yapacagım ama dedigim gibi ankara activitesinde ilk istasyonda biraz beklemeniz gerekecek diger trenler gidecek karşıdan tren gelecek activitenin kuralları birde activitelerimi oynayan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa iyi olur keyifli saatler.
  • arkadaşlar konumuz dışı biliyorum ama ben trainz railroad 2006 internetten indirdim ve toplam 35 dosyayı birleştirdim 5cd oluştu cdlerde bi bin bide cue dosyaları var ben bu oyunu nasıl çalıştırcam bu şekilde cd yemi basacam yoksa bunları açan bi program mı var yardımlar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin87 -- 25 Eylül 2006; 23:04:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin87

arkadaşlar konumuz dışı biliyorum ama ben trainz railroad 2006 internetten indirdim ve toplam 35 dosyayı birleştirdim 5cd oluştu cdlerde bi bin bide cue dosyaları var ben bu oyunu nasıl çalıştırcam bu şekilde cd yemi basacam yoksa bunları açan bi program mı var yardımlar için teşekkürler

engin87 railroad simulator 2006 internetten indirdigin bin dosyalarını (DEMON TOOLS) diye program var googleden araştır bulursun programı kur kurduktan sonra bir cd sürücüsü cıkacak bin dosyalarını sürücüye at setup cıkacak sonra kurulumu yap.
  • teşekkürler makinist71
  • ya arkadaşlar ayıp olcak ama ben de rus rotasını çalıştıramadım o iki dosyayı yükledim hata falan vermiyo ama malohitovka tıklıyom mouse takılıyo oyun kilitleniyo oyunu da yeni kurdum x track kurulu lütfen F1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin87 -- 26 Eylül 2006; 0:09:54 >
  • http://www.h e m e n p a y l a s.com/download/1676307/MSTS_ORNEK_MODEL.rar.html

arkadaşlar akşam şafak beyle görüştüm yeniliklerle ilgili test calışmlarının başarıyla bittigini bugun degilde yarın bizlere bir tüm özelikleri gösteren video yayınlıyacagını ve e43000 içinde güzel br kaç resim ekliyecegini söyledi tapii fabrikadan cıkmasıda an meselesii..

yukardaki verdigim link ise elinde microsof tren similatör olupda vol 3 alamayan arkadaşlar için tanıdım amaclı yayınlanan de18000 ve de24000 ve kabin ses dosyasını yayınlıyorum bu dosyayı indirerek test edebilirsiniz.. dosyayla ilgili sorun yaşayan olursa bana bildirilmesi gerekli yardımı veririz...

not: aralarda boşluk yoktur bilginiz olsun ....

• Merhabalar arkadaşlar

Yine gelişmelerle karşınızdayım... En sonunda yeni özelliklerin testlerini ve bizim modellere adaptasyonunu bitirdim. Inanın harika oldular ve sorunsuz bir şekilde benim modellerle çalışabiliyorlar. Gelişmeleri yeni bir video ile sizlerle paylaşacağım. Yalnız yeni özellikler için biraz daha beklemeniz gerekiyor, zira henüz başka bilgisayarlarda yeterince test yapamadım. Sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için emin olmam gerekiyor, ama birkaç güne kadar sizlerle paylaşacağım.

Ayrıca, E43007'nin son halinin bir resmini sizlerle paylaşmak istiyorum. Kabin içi, yan aynalar, ufak tefek düzeltmeler ve son kontroller kaldı. Gelişmeleri sizlerle paylaşacacağım. Görüşmek üzere...

TCDD tren similatörü

• Şafak Bey harika olmuş emeğinize sağlık gerçek E43000 sürücez
  • ya arkadaşlar bu ankara aktivitesini yükledikten sonra oyun inanılmaz derecede yavaşladı inanın salise salise ilerliyorum sorun nedir acaba diğer bütün programları kapattım antivürüs v.s hep aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaduvar

ya arkadaşlar bu ankara aktivitesini yükledikten sonra oyun inanılmaz derecede yavaşladı inanın salise salise ilerliyorum sorun nedir acaba diğer bütün programları kapattım antivürüs v.s hep aynı

kardeşim oyun ankara activitesindemi yavaş çalışıyo yoksa diğer tüm routelardamı yavaş çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 26 Eylül 2006; 11:58:25 >
  • tekrar mrb öncelikle ankara activitesi cok güzel yapan arkadaşa sonsuz teşekkür,yalnız bunda ankara gar yok galiba şu resimlerini verdiğiniz ankara,kayaş ist. hangi activitede yoksa onlar test görüntülerimiydi oyun ve tcdd lokoları bir harika bu arada
  • arkadaşım activitemi begendigine sevindim resimde görünen büyük ankara gar olan route daha yapım aşamasında istasyonların isimleri degiştiriliyor bittigi zaman paylaşılacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaduvar

ya arkadaşlar bu ankara aktivitesini yükledikten sonra oyun inanılmaz derecede yavaşladı inanın salise salise ilerliyorum sorun nedir acaba diğer bütün programları kapattım antivürüs v.s hep aynı

kara duvar oyunu normal calıştırması için bilgisayarın donanımsal olarak yüksek olması lazım (işlemci ekran kartı-Ram)gibi
  • resimde görülen route yapım aşamasında.

TCDD tren similatörü
  •  TCDD tren similatörü
    böyle bi sorunum var beyler evet dedim olmadı hayır dedim o da olmadı napayım bi yardım
  • arkadaşlar sistem özelliklerim Amd 2500 1.8 ghz 512 mb ddr ram 128 Fx 5200 Gforce ekran kartı 80 gb hard disk

bütün routelerde yapıyor sizce sistem mi kaldırmadı
  • ya beyler farkına vardım da benim vol3 de e43042 yok ama oyun benden onu istiyo nerden bulacam biri atarsa sevinirim sanırım sorun ondan bende e43015 var...
  • karaduvar kardeşim makinen çift çekirdek mi olmasa dahi bende p3 866mhz 256ram 80 +20 gb 16mb ekran kartı nvdio seninki haylice kaldırır oyunu ama oyunun ayarlarını bi kurcala şafak abinin koyduğu dosyada ideal ayarlar var
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.