Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni demiryoluyla ilgili bir oyun degişik gerci buna benzer bende cok degişik ve hoş bir oyun var gerçekden eglenceli bir oyundu ilk tren oyunumdu...tren twon isteyen olursa linke koyarım arkadaşlar..

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• tüm tcdd seti volum 3 te mevcut.
    yerel hatlarımız;rotalarınız varmı peki?
  • tüm modeller vol 3 de mevcut yerel hatlarımız henüz yok ama onu yapmayı üşünüyoruz projemizde kendi hatlamızı mevcut şimdilik türk hatlarına benzeyen rotalerı arkadaşlarla paylaşım ona göre activedeler yapıyoruz...
  • Orjinalden alıntı: HERCAİ01

yeni demiryoluyla ilgili bir oyun degişik gerci buna benzer bende cok degişik ve hoş bir oyun var gerçekden eglenceli bir oyundu ilk tren oyunumdu...tren twon isteyen olursa linke koyarım arkadaşlar..

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

[/quote
    abi koysan iii olur oyunda dizel lokolar varmı yoksa hep buharlımı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: HERCAİ01

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

arkadaşlar resimleri ekledim umarım begenirsiniz aynı resmi iki üç kez koyduysam kusura bakmayın

Yukarıdaki trenden şuan türkiye de bildiğim kadarıyla 3 adet var. Tanesi yaklaşık olarak 2,5 milyon dolar. 16 silindirli 3600 beygir gücünde 119 ton ağırlığında altaki eski modele göre (eskisi 2400 beygir) %40 yakıt tasarufu sağlıyor ve daha sessiz.
    Dip not olarak eklemek istedim.

• Bak De22000

TCDD tren similatörü
  • arkadaşlar hepinize forumda anlattığınız bilgilerden dolayı tesekkürler ben turkish train add ons vol 3 ü yeni aldım tarık abide yardımcı oldu bu konuda ama dahale manavra yapmayı beceremiyom makaslar nerden değişiyo sonra dizi kurma falan haritada bulamadım kendime göre bol şeritli paketin içinde 6 tane harita var ama yeterli deil ve pek güsel deil bu haritaları nerden bulacam bide sizin forumlarde yazdığınız tabelalar nası yapıyonuz makinist düdük çal falan bi yardımcı olursanız sevinirim
  • BU da DE24000 anlamadım ben hangisi 3600 beygir gücünde ve nasıl 3 adet var

TCDD tren similatörü
  • merhaba engin kardeşim öncelikle vol3.0 hayırlı olsun bak makısı değiştirmen için önce F8 tuşuyla makas yerini açıyorsun sonra G tuşu ile yada makasların üstüne tıklayarak makas değiştirebilirsin makasın üstüne tıkla dediğimde yanlış anlama yoldaki makas deil F8 tuşuna açtığımız penceredi işaretlere ben sana bi görsel öğre koyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manevracı 24 -- 30 Ağustos 2006; 23:23:32 >
  • Loko kabin

TCDD tren similatörü
  • arkadaşlar manevracı 24 nickim e mail adresimi yalnış yazdığım için bu manevracı 24 adresimi açamıyorum artık bu nick teyim
  • selam engin kardeş aramıza hoş geldin..bu arada ben daha önce tren similatör nasıl kulanılır onunla ilgili bir link yapmıştım orta ayrıntılı herşeyi anlatıyor o dosyadan faydalana bilirsin bulamazsan tarikkara2004@hotmail.com adresinden beni ekle sana dosyayı göndereyim bu arada daha önce oyunun cd gönderecegim dedim arkadaşlara bugun irtibaren gönderiyorum bilginiz olsun arkadaşlar cdclone kopyalama programının süresi dolmuştu sagolsun alper kardeşimiz sorunu cözdü ve kopyaladım...bu arada manevracı kardeşimizin kabininde bir noktayıda ben aydınladayım verdigi güzel bilgilerden dolayı tşk ederim ön tarafda kırmızı dügmede gece yolculuklarda makinanın ışıklarını yakıp söndürmeye yarar uzun ışık kısa ışıklar valse ise yanılmıyorsam fransızların bir adlandırması fransızlara has bir dansdan döne döne yapıaln dansların esinlenmişler o yüzdende adını vanse diye koymuşlar döne döne birde tren twondan bir grörüntü arkadaşlar

TCDD tren similatörü

• ilk resimde arkadaşlar gördügünüz gibi lokomotivin üzerindeki yükü yan tarafda gözüken fabrikaya getireceksiniz tabii bu manevrayla degil yol bozuk işciyi alacaksınız götüreceksiniz rayı tamir edecek yol makinasını alacaksınız yıkılan köprüyü tamir edeceksiniz ve bunları yaparken 25 dk süreniz var ben tamamlayana kadar baya ugraştım oyunun içinde 75 degişik oyun var makinaın benzini bitiyor benzin alıyorsunuz işciler acıkıyor yemek yiyorlar aslında basit ama eglenceli bir oyun...tabii bazı bölümleride cok zor...

TCDD tren similatörü

• bu resimde biraz daha ayrıntı var görmek isteyenler için...

TCDD tren similatörü
  • ekdeki son resimde gördügünüz ise işciler kenarda yol bozuk ve kırmızı daire içindeki yerde ray agrızalı onun için önce işcileri kurtaracaksınız yoldaki kayaları teöizliyeceksiniz makinayı geriye alıp işcileri alıp yolu tamir edecekler sonra makinayı alıp agrızalı yolu tamir edeceksiniz bu arada yolunuza bazı hayvanlar cıkacak rayda gezinen bunların kacması için korna calacaksınız..tabii bu üç makinayı kulacaksınız kaya temizleme yol yapma ve raylar için işcileri kulanacaksınız son durak olarak ise gelip karata treni hareket ettireceksiniz...

TCDD tren similatörü

• gelelim train similatör oyununa arkadaşlar similatörde dört rota vardır bu rotalardan sıkılan yada sevmeyen arkadaşlarımız olursa ellerimizde ceşitli rotalar mevcut onları paylaşıyoruz veya internet adreslerini veriyoruz ordan indire biliyorsunuz cetin kardeşimiz activideler düzenleyip bizimle paylaşıyor bunları takip ederseniz oyun zevklidir arkadaşlar belki cogumuza oturup tren sürmek sıkıcı gelir ama onu zevkli hale bizim getirmemiz lazım nedir işte dizler yapmak yollar yapmak binalar arabalar eklemek buna benzer şeyler ama activideleri kacırmayın derim...oyun herşeye acık ne yapmak isterseniz adamlar şu anlayışla yapmış alın kardeşim ana hatları ben yaptım ve dosyalarıda acık bırakdım sergileyin hünerlenirinizi demiş alın yapın isteyin kurun anında oynayın şeklinde....bence eger ben 5 6 senedir oynuyorsam bence bu oyun zevkime zevkimize hitap ediyor ve zevkimize göre degiştiriyoruz...ve sürekli yeniliklere acık..nedir bu modeller vagonlar lokomotivler raylar evler binalar arabalar ve şu bir gerçek bütün düya trenlerini bulmak mümkün sadece en az ilgi türkiyeden hindistanmıydı pakistanmı şafak bey söylemişdi onların bile bu oyuna ek paket kurulmak için rota yaptıklarını biliyormusunuz biz türkiyeyiz arkadaşlar ne yazık halen yapamadık ama yapacagız buna inanıyorum sizde inanın arkadaşlar almanyayı söylemeye hiç gerek yok almanyanın neredeyse evlerin catısından bile rota yapacaklar adamlar pro serilerini biliyorsunuz ceşit ceşit..ve cok ilgi var dernegiyle sevnleriyle oyunarıyla katkısıyla gerçekden tren oyunları en cok ilgiyi nerdeyse almanyada görüyor gibime geliyor...pekii neden türkiyede ilgi yok ya bize sevdirilmiyor yada biz sevmiyoruz yada biz lüksemi cok düşgünüz cocuklara sordum şurdan demiryolu gecse ne yaparsın içler acısı ne yazıkki 10 tanesinden 4 ü taş atmayı düşünüyor...ve yine gördüm 2 yaşında ya var ya yok annesinin elinden tutrak yere egildi ve belkde taşı atacagı en vazla uzaklık 30 50 cm dir ama egildi taşı aldı ve attı trene tabi el sallayanda var el salayana el salayın taş atanı uyaralım arkadaşlar..işte ülkemde tren sevgisi taşlanarak yada el salayarak seviliyor...

• metalok kardeş yanlışın var 1985 yılında de22000 ler alınmaya başlanmış ve toplam 86 tane alınmış bu loko 2200 hp gücündedir
    1970 yılındada de24000 ler alınmaya başlanmış 418 tane buda 2400 hp gücünde
    ve 2003 yılındada alınmaya başlanan de33000 6 tane alınmış şimdi 10 15 tane vardır heralde de33000 3300hp gücünde
    anlamışsındır
    sanırım
  • Merhabalar

Resimde görülen lokomotif, DE22000 serisi olup, 1985-1987 yıllarında 85 adet üretilmiştir. 2200 Bg gücündedir. Arkadaşımın burada kastettiği lokomotif ise, DE33000 olmalı. DE33000'ler, DE22000'lerin Turbo Charger'lı olan, 3300 Bg gücündeki versiyonları ve şu ana kadar 30 tanesi üretildi ve servise alındı.
  • Tarık abi oyun güzele benziyor. onu link olarak verebilirsen sevinirim. Hani demiştin ya isteyen olursa linkini veririm diye.
  • Merhabalar

Arkadaşlar, E43042'nin gövde tasarımına başladım. Yarın sizlerle gelişmeleri paylaşacağım. E43042'nin yanında, yeni renklerinde E43037 ve 90 km'lik E43015'i de yapacağım. Görüşmek üzere...
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.