Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taam baba yuklyoruz bakalım sorun kalakacamı ... tşk
  • evet çalıştı eyvallah
  • istasyonda bekliyen trenler

TCDD tren similatörü
  • çetin kardeş emeğine sağlık activite çok gzl olmuş
  • selam cetin kardeş valaha bende de22044 le başladım de24000 gidiyor yolda duruyor ben gecsemde gecmesemde bekliyor hemen arkasından bir tane yük treni gelip arkadan yolcu trenine bindiriyor acep ne olacak bu iş nerde hata yapmış olabiliriz birde resimdeki ankara garı activideden eklememi kendinmi ekledin..

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• arkadaşlar birde rus rotasıyla ilgili bir cok kez acıklama yaptık formada yazdık hepsini ayrıntılı olrak daha önceki sayfalara bir bakarsanız hepsi linklerine kadar calışması için gereken dosyalara kadar var özeldende atsanız cevap veriyoruz kendi aramızda diye birşey yok activiteleri paylaşıyoruz rotalarıda paylaşıyoruz cetin kardeşimizn dedigi gibi vol 3 olması lazım çünkü activide vol 3 deki trenlere göre ayarlanmış......

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• çeetin beyde benim gibi garların adını değiştiriyor bendensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 25 Ağustos 2006; 11:25:36 >
  • evet istasyonların isimlerini degiştiriyorum arkadaşlar bende bu şekilde degil carpışma falan olmuyor ama bendeki görüntülerle sizdekiler farklı gözüküyor ben actıvıteyi başarı ile bitirdim bir uyumsuzlukmu söz konusu acaba ben de 24000lik loko ile başladım sizde de 22044 gözüküyor.
  • evet bu sorunu çözmem gerek acaba eksik dosyamı verdim incelicem.
  • evet bekliyecegim cetin kardeş yoksa heycanlı olsun diye yük treni gelmeden de22044 alıp yolcu trenini o hattan almayı düşüyorum bakalım birde öyle deyelim başarılı olacakmıyız..
  • cetin kardeş ankara gar yazıyor diger hatlar boş mesala orda sadece ceşitli vagonlar olsa 2 şer 3 er adet veya sadece lokomotivler beklese yinede yavaşladıyormu oyunu
  • şimdi garın önündeki yollardan trenler geçecek tarık bey çok karışık bir olay activite yapmak şimdi açtiviteyi tekrar gözden geçirecegim boş yollara dediginiz gibi ikişer ücer vagon lokomatif eklerim ama fazla ekledigim zaman yavaşlama ve kilitlenme söz konusu.
  • arkadaşlar saçma birşey oldu ben başka raydayım yanımda başkent expresi var activite yaptımda 3
    ray gar sahasındayım ben raydan gidiorum ne olduysa gar sahasında raydan çıktı loko ama yanımdakide raydan çıktı nasıl oldu anlamadım farklı raylardaydık????
  • açtiviteye gar önüne biraz vagon ve loko ekledim dosyaları tekrar vericegim degişiklik olucakmı

TCDD tren similatörü
  • evet biraz inceledimde gerçekden cok zor bir gün adanada posta trenin activetisine katıldım konya makinisti posta trenini adanaya getirir bırakır adana makinisti postayı alır götürür malatya yönüne konya makinistleri yatar ertesi gün sabah 09:05 de hareket edecek olan posta treni de24000 makinistleri erkenden istasyona gidiyor jenaratör vagonu takılı de24000 hazır bekliyor sonra başlıyor oparasyon telsizle posta cık posta gelmek üzere şu hatta alıyoruz seni gibi anoslar ve posta istasyona girmeden konya makinsitleri istasyonun cıkışındaki ikinci yolda bekliyor tabi bu sırada gelen yük trenleri oluyor onları diger yollara alıyorlar sonra posta treni perona giriyor ve postayı ceken adana makinası bırakıp jenaratör vagonunu alıp depoya dönüyor sonra telsizle posta sayısını söyleniyor 2 ikinci yolda posta hazır ve geri geri geliyoruz adana garının ikinci yolunda bizi postaya takıyorlar ve sonra pota devam ediyor bizde buna benzer seneryoda active düzenlene bilirmi makina takılı olmasın biz depodan cıkalım perona gelip takıp cekelim daha önce biliyorsunuz şafak beyin activedesi vardı telsiz anosu geliyordu de22000 yolda agrıza yapmış bir yolcu trenini almaya gidip agrızalı de2400 de alıyor götürüyor..bu tür seneryolarda yapla bilirmi yapın demiyorum beni yanlış anlamayın birfikir benimkisi...

• sanırım yapabilirim tarık bey siz bana gönlünüzdeki seneryoyu buraya yazın mesela lokonun depodan cıkıp vagon alıp götürmesi gibi ufak bir seneryo bir dinleyelim
  • oo süper olmuş cetin kardeş tam benlik ben böyle cok trenli oldumu cok seviyorum...
  • yalnız dosyaları size gönderince anormal oluyor ben iyice inceleyip bilgi veririm.
  • tamam bir seneryo yazalım başlangıcı iki çeşit olabilir cetin bey depodan de2400 cıksın yan yolda bekleyen jenaratör vagonu alalım janaratör vagonu aldıkdan sonra istasyona giren ve cıkan trenler olsun yük veya yolcu hangisi olursa onun girişini bekleyelim sonra boş hattan istasyonda bekleyen yolcu trenini alalım ve bize yeşil yandıgı zaman devam edelim yola cıktıkdan sonra mesaj gelsin ekrana yolda ranfor olarak giden de22044 olsun tekli veya ciftli olabilir onu alıp ilerdeki istasyona bırakalım sonra yolumuza devam edelim ve son istasyona geldigimizde ise treni bırakalım istasyona ve tabi bu işin geri dönüşü var birde istasyonda tek makinalı bekleyen yük trenini alıp geri cıkış noktasına dönebilirz bu şekilde bir activide olabilir umarım tam anlata bilmişimdir...

TCDD tren similatörü

• tamam cetin kardeş bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.