|
Merhaba hocam. Okuldan arkadaslar tc kimlik numaram ile (panel mi deniyor bilmiyorum) tüm dijital geçmişime erişmişler ve bu durumu kanıtlayamıyorum veya önüne geçemiyorum. Yaptıkları şey yasadışı. Nasıl yaptıklarını da bilmiyorum. Tüm özel kayıtlarım ve fotoğraf, dosyalarım yanlış kişilerin elinde. Savcılığa başvurmak istedim ancak nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum. Kendileri sözlü olarak itiraf ettiler ama kimse bana inanmıyor ve yardımcı olmuyor. Bu durum aylardır devam ediyor. Yakında siber güvenliğe başvurmayı düşünüyorum. Onların nasıl yaptığını ben de öğrenebilsem en azından dosyaları yok edebilirim. Panel nedir nasıl kullanılır telefon ve cihazlar nasıl hacklenir bilmiyorum. Bu olay daha önce de başıma gelmişti. Sadece tc kimlik numaramı öğrenerek telefon ekranımı yeşil siyah yaptı, bozdular. Telefon kamerasına da erişebiliyorlar ve sürekli diken üstünde olmaktan bıktım. Çevremde hiç yazılımcı da yok. İnsanlara durumu izah edince tc no ile edevlet kayıtlarına ulaşılır diyorlar. Ama onlar her şeye ulaşmışlar. Benim bile unuttuğum ya da bilmediğim şeyleri biliyorlar. Üsteik sadece ben değil ailemin de... Konu hakkında bilgisş olan var mı? Panel kullanabilen veya mağduriyetimi kanıtlamama yardımcı olabilecek birileri? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler