Şimdi Ara

Tbtnet nedir? kullanan var mı? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
489
Cevap
10
Favori
50.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanmadan Mart ayının faturasını kesmişler. Nasıl bir firma hem 6 ay kalma sözüne 1 ay bedava denildiydi. BTK şikayet etmek lazım.

• doctorfizik kullanıcısına yanıt

Hocam bugün gittim genel olarak 7 iş günü içinde kurulum yapmak için telekom ekipleri arıyormuş.

• hocam türknette de benim başıma gelmişti ayın ordasında geçerseniz o ay ve onu takip eden ayda fatura çıkıyor. Bu faturayı ödeyince bir ay bedavadan faydalanıyorsun. zaten 6 ay taahhüt verdiyseniz ilk ay ya da son ay olması fark etmez. Birde arkadaşını getir kampanyası yaparsa @TBTNET işte o zaman hızlı büyürler.

• Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt

Dediğiniz olay daha önce oldu evet ama tam ay fatura ödemesi kesmedi hiçbiri. Sözleşmemde taahhüt yok zaten geçiş amacımızda diğerleri gibi taahhüt olmaması.

Tbtnet nedir? kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanifisari -- 5 Mart 2021; 23:21:19 >
  • Merhabalar,

Firmamız ile ilgili forum https://forum.donanimhaber.com/tbtnet-telekom-ana-konu--147997475#147997475

linkinden TBTNET TELEKOM ANA KONU başlığı altından devam etmektedir.

Fatura ile ilgili sorulan sorulara cevaben sözleşmemizin 9. maddesinde faturalamanın bu şekilde olacağı konusunda bilgilendirme yapılmıştır.

Saygılarımla.

• fiber kullananlar durumlar nasıl?

• Arkadaşlar geçiş yaptığınızda o ay içerisindeki kullandığınız süre kadar olan internet miktarı + bir sonraki ay ücreti peşin olarak faturalandırılıyor. Ön ödemeli bir hizmet kullanılıyor. Bana da ilk ay faturam 100 tl çıkmıştı.

• atakan81 A kullanıcısına yanıt

Ne zaman başladı sizin internet?

• tbtnet 3 adet aboneliğim var .2 gundur sürekli bagkantı sorunu oluyor sms mesaj geldi halende sorunlar devam ediyor.... faturamın son odeme tarihinde 3 gun gecti tbtnet hattımı kısıtladıgına dair sms uyarısı geldi hemen ödemesini yaptım...bu ayki faturama acma kapama ücreti yansıtılmıs 20 tl.. normalde uyarı mesajından 5 iş gunu sonra kapanması lazım sadece bana kısıtlama mesajı geldi....m.h aramama ragmen müşsteri ememnuniyeti saglamadılar .geciçme cezası uygulaa neden fırsatcılık yapıyorsunuz...yakısmıyor size 20 tl ile kodey donmezsiniz

• Tam bir ucuz işportacı kurnazlığı. Yazınızı okumadan başvuru yaptım ama derhal vazgeçiyorum. kesinlikle hilekarlık. İşine gelene cevap yazan @TBTNET sanırım işine gelmediği için size cevap bile yazmamış. Bu durum bile işportacı mantıklarını ortaya koyuyor. Kesinlikle başvurumu iptal edeceğim.

• SUANDA TBTNETİ GÜNCEL OLARAK KULLANAN KİSİLER YORUMLARINI YAPABİLİR Mİ İNTERNET NASIL? 35MBPS WEB-ÖZEL PAKETİNE BAŞVURDUM BENDE

• Geçenlerde internet gitti şuan bı problem yok kablosuz hız testi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkin58 Y kullanıcısına yanıt

oyunlarda ping nasıl oluyor hızı nasıl internetin yavaşlıyor mu?

• Oyun oynamıyorum bundan bı 2 3 gün önce bı sorun oldu gitti geldi hızla dalgalanma felan vardı 1 ay olucak başka bı sorun yaşamadım 80e sabitli modem kaynaklı 50 60 mbps arası hız aliyordum o gidip geldikden sonra ilginç bı şekilde 70 mbps vermeye başladı kablosuz da

• bende sözleşmeyi daha yeni kargoladım inşallah sorun olmaz bendede 35mbps tarife aldım 39 mbps destekliyor altyapı bi kısım cok sorun yaşıyor bi kısım ise cok nadiren sorun yasayıp normal bir sekilde kullanıyor sorun yasayan kisi baya fazla olduğu icin korkutmadı değil

• Zamanla orurucağina inanıyorum fırsat vermek gerekiyor böyle firmalara

• Bende yeni geçtim geçen cuma başvurdum pazartesi öğlen geçiş oldu. TTNET'in verebileceğini iddia ettiği hızdan çok daha fazlasını alıyorum. Aynı alt yapı VDSL. Bu ttnet neden düşük hız vermek istiyor.

TBTNET'den şimdilik problem yok upload 7.5 Mbit download 32-40 Mbit arası . ttnet 20Mbit verebileceğini söylemişti

• Pingplotter den Packet loss ve traceroute testi yapabilecek arkadaş var m?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • interneti alalı 4 gün oldu sadece 2 kez geceleri 1 dakikalığına internet gitti geldi onun dışı hiçbir hız sorunu yaşamadım 35mbps web özel tarifesini kullanıyorum ortalama 33 indirme 5.7de yükleme cıkıyor ping 11-13 arası değişiyor

• Tbtnet nedir? kullanan var mı?

WEB'E ÖZEL 35 Mbps VDSL İNTERNET

35 MBPS'E KADAR DOWNLOAD

6 MBPS'E KADAR UPLOAD

64.90 TL

WEB'E ÖZEL 35 Mbps FİBER İNTERNET

35 MBPS'E KADAR DOWNLOAD

6 MBPS'E KADAR UPLOAD

ÜCRETSİZ MODEM, TARİFE HARİCİNDE MODEM ÜCRETİ VE KİRA BEDELİ ALINMAMAKTADIR.

74.90 TL

1YIL SABİT FİYAT GARANTİSİ VERİLMEKTEDİR.

YENİ BAŞVURULARDA 100 TL OLAN, 6 AY KALMA SÖZÜNÜZE ÜCRETSİZ KURULUM HİZMETİ SAĞLANMAKTADIR.

DİĞER İŞLETMECİLERDEN GEÇİŞ YAPAN ABONELİKLERDEN HERHANGİ BİR KURULUM BEDELİ ALINMAMAKTADIR.

BAŞVURU LİNKİ https://www.tbtnet.net/tbtnet//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBTNET -- 30 Haziran 2021; 19:45:36 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.