Şimdi Ara

tbmm'de reddedilen önergeler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
13
Favori
13.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
859 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • treth başladın mı yine laf salatası üretmeye üret üret konu güncel kalır bi işe yaramış olursun :D
  • Forumun lastikcisi sistemlisi asao su kısacası aktrollleri bu konuya hiç uğramıyor diye bir mesaj atmıştım ve baya beğeni almıştı yorum.



    Hemen sildirmis o troller yorumumu



    Burdan da anlaşılıyor ki bu troller de buraya mesaj atacak yürek yok anca gizli gizli, korkakça mesaj şikayet ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok şok şok okuyun....!!!!!

    quote:

    Günlerden 15 Temmuz 2016, başbakan Binali Yıldırım Istanbul'da, darbe girişimi haberleri kendisine gelmemiş, daha önceden de böyle bişeyin olasılığını hiç düşünmemiş bile. Ve öğlen 14.00'ten sonra Ankara'da hareketlilik başlıyor, buraları biliyorsunuz, ilk haber sözümona MİT'e geliyor, MİT müsteşarı başbakanlığa bağlı olsa da olayı darbeyi yapanlar arasında olma olasılığı olan genelkurmaya bildiriyor, eniştesinden haberi öğrenen cumhurbaşkanı da aramıyor başbakan Yıldırım'ı, yani 15 Temmuz günü bu ülke esasında başbakansız.



    Derken, oradan, buradan haberler gelmeye başlıyor ama başka bir sorun var, o da Binali Yıldırım'ı hâlâ darbe girişimi olduğu konusunda ikna edemiyorlar. Ne yalan söyleyeyim, ben de olsam ikna olmam, ne MİT, ne genelkurmay, ne emniyet, ne cumhurbaşkanı kimse kendisini aramıyor. O zaman neden darbe olsun ki, cumhurbaşkanı hariç sonuçta hepsi kendisine bağlı.



    İşte tam o sırada Binali Yıldırım halka konuşma yapmak istiyor. Kendisine bunun tehlikeli olduğunu, hedeflerin arasında olabileceği söyleniyor ama dediğim gibi ikna edilmesi güç. O sırada Binali Yıldırım MİT'e telefon açıyor ve kendisini tanıtıyor. Kendisine verildiği söylenen yanıt şu: "Efendim, şimdi çok işimiz var, lütfen sonra arayın" Esasında bu yazdığım tam da böyle değil, çünkü büyük olasılıkla telefon konuşmadan sonra yüzüne kapatılıyor ve Binali Yıldırım sonunda bişeyler olduğuna ikna ediliyor.



    İkna ediliyor ama başbakanın da bişeyler yapması gerekiyor, basın açıklaması yapmak istiyor ama yanındakiler zar-zor ikna ederek bundan vazgeçiriyorlar. İşte esas olay bundan sonra başlıyor. Başbakanın bulunduğu yerden başka bir yere götürülmesi gerekiyor, düşünüyorlar ve araba değiştirilerek bilinmeyen bir adrese götürüyorlar. O adresi belki ileride birileri açıklar ama ben açıklamayacağım.



    Benim için felaket bundan sonra başlıyor, çünkü başbakanın arabası, araba değiştirilen yerde kalmıyor. Arabaya 2 asker bindiriliyor ve yola çıkartılıyor. Arabada başka kimse var mı bilmiyorum, çünkü ilk duyduğumda öyle dilim tutuldu ki soramadım.



    Bu araba bisüre gittikten sonra durduruluyor ve 2 asker ciddi bir şekilde dövülüyor, askerlerden biri ölüyor, diğeri de koma halinde bırakılıyor. Büyük olasılıkla diğeri de öldü sanıldığından bırakılmış olmalı.



    Bu yazıyı neden 6 ay sonra yazıyorum, çok nedenim var. Bunlardan birincisi bu haberi darbe yazılarımın sonunda yazacaktım, benim için final yazısı olacaktı. Ankara'nın çalkandığı haberi kolay kolay kimsenin yazmayacağından emindim, bu da beni rahatlattı. Erkene almamın nedeniyse son çıkan KHK oldu. Yani son KHK'ye göre darbe günüyle hiçbir ilişkisi olmayan bu askerin ölümünden kimse sorumlu değil artık. Arkadan keskin nişancı tarafından vurulan reklamcının katili elini kolunu sallayarak dolaşabilir, silahsız askeri öğrencilerin boğazlarını kesenler artık birer kahramanlar, ilerde torunlarına anlatacak birer cinayetleri var.



    Ama daha önemlisi, o gece başbakan Binali Yıldırım'ın öldürülmek istenmesi planın içinde miydi, yoksa bir tesadüf mü? İşte bunu bilmiyorum, bilmiyoruz ve Binali Yıldırım da bilmiyor... Binali Yıldırım'ın öldürülmesi planın içindeyse, diğer cinayetler işlenmeyecek miydi, herşeyi yapmaya yetecek miydi?



    Gece yarısına kadar birbirlerine haber vermeyen MİT'in, genelkurmayın, emniyetin, Erdoğan'ın, kuvvet komutanlarının bu plandan haberi var mıydı acaba? Hiçbirinin haberi yoksa, yani bu girişim darbeciler tarafından yapıldıysa neden hâlâ gizli tutuluyor ve en önemlisi sayın başbakan Binali Yıldırım neden hâlâ sessiz?



    Yazının başında da söyledim ya, Ankara bu haberle çalkalanıyor, neredeyse bilmeyen yok ama herkes suskun, alayı "TIP"oynuyor.


    https://www.artigercek.com/15-temmuz-da-binali-yildirim-in-arabasinda-oldurulen-asker-kim#.Wk4R9JgpAow.twitter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifomer

    Forumun lastikcisi sistemlisi asao su kısacası aktrollleri bu konuya hiç uğramıyor diye bir mesaj atmıştım ve baya beğeni almıştı yorum.



    Hemen sildirmis o troller yorumumu



    Burdan da anlaşılıyor ki bu troller de buraya mesaj atacak yürek yok anca gizli gizli, korkakça mesaj şikayet ederler.

    forum yöneticileri de site yönetimi de tarafsız değil..boşu boşuna yazıp çiziyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    İstediğin kadar konuş iki saat gündem sonra çöp. Kalıcı bir şeyler yap yasa teklifi ver araştırma önergesi tamamen oyalama taktiği başka bir şey değil.



    Neden vergiler yüksek diye söylemiyorsun ey muhalefet, neden benim işçinin, ezilenlerin, işsiz, emekli derdi yerine Fetö için çaba gösteriyorsun CHP ve başkanının Fetö ve üyeleri için gösterdiği çabanın onda birisini neden beni m için göstermiyor. TÜSİAD üyelerine yaptığın yalakalık onda birisini bana sade vatandaşa yapmıyorsun.



    Küfür etmeyi bırak da neden sana oy vermiyor diğerleri az düşün.



    Halk partisisin Fetö TÜSİAD zengin değil neden elit takılıyorsunuz.

    bütün herşeyi bu arkadaşın attığı post açıklıyor... algı mühendisliği ile sizlerin "taraf" olmanız sağlanıyor.. yani bir vatandaş gözü dönmüş şekilde gerçeği sorgulamadan akp ye, bir vatandaş aynı şekilde chp ye saldıracak..

    peki gerçek ne? bu algı oyunun içinde SİZLERİN HİÇ BİR DEĞERİ VE ÖNEMİ YOK.. sizler akp ve chp için varsınız.. yani sözümona sizlerin değerli olduğunuz algısı bu yüzden yaratılıyor..

    sizlere sadece değerli-önemli olduğunuz algı olarak beyninize işleniyor.. peki gerçek ne? siz bir hiç uğruna ölseniz, engelli kalsanız kimsenin umrunda değil..

    çok derine inmek istemiyorum, terör, savaş vs olayları da böyle,, birileri para kazansın diye (silah satmak) esasen SAVAŞ ÜRETİLİR.. dünya da herhangi bir savaşın veya terörün TEMELİ YOKTUR..

    insanlık tarihine bakıldığında insanlar aç kalmamak için mücadele ederdi, insanın temel 3 şeye ihtiyacı vardır, su, yemek, sex üşümemek için allah hayvanlara bile yardımcı olmuş muhtemelen insan evrimleşme sürecinde ısınmak için kendine aklıyla bir çözüm bulabildiği için TÜYLERİ DÖKÜLMÜŞ OLABİLİR..


    kısaca savaşların tanrı aklıyla günümüzde bir temeli yoktur.. peki insanlar neden bu kadar ölüme, bana göre daha önemlisi ENGELLİ/SAKAT kalmak üzere birilerinin milyar dolarlarına para katmak için kullanılıyor?

    İŞTE İNSANA AKP Lİ, CHP Lİ, MHP Lİ DEMEDEN VERİLEN DEĞER SON PARAGRAFTA AÇIKCA YAZIYOR.. burdaki insanlar da insana değer vermiyor


    benim bu mesajda tamamen gerçek yaşadıklarım yazılı kimse benim mesajımla ilgili birşey yazmamış hatta muhtemelen sıkılmış okumamıştır bile..


    İNSAN İÇİNDEKİ İNSANI ÖLDÜRDÜ.. YERİNE BOŞ TARTIŞMALAR , İÇİ BOŞ KAVGALAR, İÇİ BOŞ SAVAŞLAR , İÇİ BOŞ TERÖR ALDI.. SİZE YOLUNUZDA BAŞARILAR..




  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Helal olsun guzel yazmışsın ama onune gelene hain demeyin lutfen.

    Bizde haberleri paylasip soruyoruz ışte.

    Keske tum gercekler ortaya ciksada gorsek gerçek hainleri.

    Serbest kalan fetoculer icinde aydinlatirmisin bizi?

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkur M kullanıcısına yanıt
    Hiç bir parti yada siyaset ile bağlantı sahibi değilim. Sadece okur araştırma yaparım bol bol. Sadece Fetö üyesi olmak bence tutuklu sebebi olmamalı. Bir suç, kabahat vs işlemek hariç tabiki. Yargı elindeki bilgilere sahip değilim. Varsa bir suç yada masumiyet buna yargı karar vermelidir. Geçmişte Ergenekon davası hakkında ne düşünüyorsam şuanda da aynısı geçerli. İntikam anlık karar vermek ile olmaz.



    Tek bildiğim ne kadar kötü olursa olsun vatan haini, yabancı yararına çalışmayan her kes demokrasi içinde davranması.



    Ben verdiğim vergi peşindeyim bir takım siyasetçi değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Herkes adalet istiyor ama..

    https://odatv.com/fetonun-kasasi-diye-tutuklanan-isim-artik-aramizda-1501181200.html
  • Merkur M kullanıcısına yanıt
    Fanatik gibi parti tutacağımıza hesap sorma kültürü olsaydı bunlar başımıza gelmezdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • feto (eskiden gülen cemaati) terörist olarak kodlanmalarının tek nedeni akp ile ciddi menfaat çatışması içine girmesidir.. fetö nün sıradan halka zararı abd tarafından kontrol edilmesi olabilirdi. fakat geçmişimize baktığımız da biz hiç bir zaman amerikanın kontrolunden/sömürgesinden çıkmamış bir ülkeyiz

    ki bana göre hala öyle, siyasilerin abd karşıtı tavırları tamamen bir algı oyunu.. belki de zaten hiç kürdistan kurulmayacak veya türkiye den toprak alamayacaklar. fakat abd ve türkiye tarafından yaratılan sunni çatışma dünya kısaca (silah) üretimini akıl almaz şekilde körüklüyor,

    zaten silah üreten ülkelerin (emperyalist ülkeler) tek amacı bu.. buradan akıl almaz şekilde bizim gibi ülkelerin ürettiği gelirin bir çoğunu silah üretimi için hammadde alımına ve/veya doğrudan silah alımına itiyor.

    hı diyeceksiniz siyasiler bunu bilmiyormu TABİ Kİ BİLİYORLAR. siz siyasileri BİZDEN BİRİLERİMİ SANIYORSUNUZ? gelinen nokta da sıradan vatandaş hep kullanılan, hep sömürülen hep birileri para kazansın diye ölen, sakat kalan,

    yıllardır yaptığı birikimler devlet / kapitalist sistem tarafından meşru hırsızlık yada gasp yöntemiyle elinden alınan insanlar olarak hayatımıza devam edeceğiz.


    fakat en önemlisi bu süreçte bizleri birbirimize düşman göstermeyi başarıyorlar.. mesela benim bankadaki paramı devlet gasp etse, siz beni suçlarsınız.. yani hem mağdur olmuşummdur, hem üstüne dayak atarsınız.

    bunlardan kurtulamadığımız YANİ DÜŞÜNEN , SORGULAYAN İNSAN OLMADIĞIMIZ SÜRECE işimiz çok çok zor..




  • Bu konuyu unutturmayın her aklınıza geldiğinde artılayın mesaj atın ki unutulmasın



    Bunların zihniyeti tiyneti bu işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbmm'de reddedilen önergeler

    quote:

    MHP'nin 'Emeklilerin sorunlarının araştırılarak çözüm yollarının bulunması' konusunda verdiği Meclis araştırma önergesi, iktidar partisinin oyları ile reddedildi.2019 seçimlerinde ittifak yapmayı planlayan AKP ve MHP, emekliler için verilen bir önerge dolayısıyla karşı karşıya geldi.Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre, MHP’nin önergesi üzerinde söz alan Şimşek, tarım Bağ-Kur ve isteğe bağlı sigortalılar ile SSK emeklilerinin bir kısmının asgari ücretin altında maaş aldığını belirtti ve "600 lira maaş alan emekli var.

    Asgari ücretin altındaki r ücretle insanlar hayatlarını sürdüremez. 2016'da emekli olan, 2017 yılında emekli olandan daha yüksek maaş alıyor" diye konuştu.Şimşek, "Emekli hastanede bir tahlil yaptırsa bütçesi sarsılıyor. Elektrik, doğal gaz, telefon faturasını nasıl ödeyeceğinin hesabını yapıyor. Emeklilerin birçoğu hacizle karşı karşıya” dedi. AKP'li Salim Uslu ise Türkiye'de 12 milyon 221.000 emekli olduğunu belirterek, durumlarının iyileştirildiğini savundu ve şunları söyledi:

    "Geçici köy korucularına emekli hakkı getirildi. Vazife malullerinin anne babalarına şartsız aylık bağlanıyor. Ek ödeme ve eğitim-öğretim yardımının kapsamı genişletildi. Vazife malullerine ek ödeme eğitim-öğretim yardımı yapıldı. Vazife malullerine ikinci emeklilik, SSK, BAĞ-KUR emeklilerine yeni haklar verildi. Emekli olduktan sonra ticari faaliyette bulunanların emekli aylıklarından artık yüzde 15 kesinti de yapılmıyor”AKP'li Uslu'nun sözlerine CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, “Sen herkesi milletvekili emeklisi zannediyorsun galiba” sözleri ile tepki gösterdi. MHP'nin önergesi AKP'lilerin oyları ile reddedildi.
    Kaynak Yeniçağ: AKP, MHP'nin önergesini reddetti

    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/akp-mhpnin-onergesini-reddetti-185620h.htm





  • Arkadaşlar farkında olmadan birebir aynı videoyu içeren bir başlık açmıştım birkaç gün önce. "KURAL DIŞI KONU" gerekçesi ile Admin tarafından silinmiş. İşte belgesi burada. Sizleri bilgilendirmek istedim. Nedeni hakkında bilgim yok. Saygılar.

    tbmm'de reddedilen önergeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Mart 2018; 17:58:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.