Şimdi Ara

TBL - PlayOff Başlığı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir bjk'li olarak üzülerek söylüyorum ki favori olan taraf telekom.. 1-0 geride başlıyoruz, ama saha avantajı bizde..
    kaya, apo ve dalmau inanılmaz formsuz.. yabancı hakkımızı brian chase'den yana kullanabiliriz.. dalmau bu kadar formsuzken el-amin ve tutku'yu belki biraz da olsun böyle yavaşlatabiliriz.. ligde en beğendiğim yabancılardan chris williams'ın seriyi domine edeceğini düşünüyorum.. shumpert'in eline bakacağız ama bizi ne kadar taşıyabilir, orası meçhul..

3-0 yada 3-1 telekom alır diyorum

drexler22

• Telekom cıvımazsa, normal şartlar altında 3- 0 alır,kaldı ki zaten 1-0 önde

faho
  • besiktas alir insallah. final, hem cekismeli olur hem de daha guzel bir sinerji cikar basketbol adina. ustelik haluk ve bekir gibi gicik oldugum iki oyuncuyu izlemek zorunda kalmam finalde.

p.s. fener'i direkt finalde gorerek yazilmis bir mesajdir.

robertpires
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

besiktas alir insallah. final, hem cekismeli olur hem de daha guzel bir sinerji cikar basketbol adina. ustelik haluk ve bekir gibi gicik oldugum iki oyuncuyu izlemek zorunda kalmam finalde.

p.s. fener'i direkt finalde gorerek yazilmis bir mesajdir.

telekom-fenerbahce finali daha çekişmeli olur bence

overlord
  • Samet sen Haluk'a neden gıcıksın? Kişisel bişe mi yoksa yerli yersiz attığı(sokamadığı) 3lükler için mi? Çünkü benim nedenim o da...

fuatturkrap
  • Aslında 3lükte fena değildir haluk 3. maç 1/2 , 2. maç 2/3 ile oynamış üçlüklerde.. ilk maç 1/5

overlord
  • 99 avrupa sampiyonasi ceyrek final, fransa macinda bombos uclugu atamayip elenmemize sebep olmustu. sonraki attigi butun ucluklerden nefret ettim.

robertpires
  • maçın kritik anlarına girilince deli üçlük sokar genelde ama.o açıdan hakkını vermek lazım haluk'un.yaşlandıkça daha iyi oynuyor.bu da pek yeteneği olmayıp gittikçe oyunu olgunlaştığından dolayı olsa gerek.

quak
  • beşiktaş 40 : 43 telekom
    ilk yarı sonucu.
    telekom , galatasaray maçına kıyasla çok rahat oynuyor. fakat son çeyrekte faul problemi yaşayacak gibi.önemli oyuncuların 2. periyottaki faul probleminden dolayı , adem bile oyuna girdiçok sık gördüğümüz birşey değil. bakalım, izleyip goreceğiz.

overlord
  • ıkı takımda cok kalıtelı takımlar telekom kadro yapısı olarak bızden daha guclu gozukuyor kım turu gecer bılemıyorum ama bu turu gecen şampiyon olacak

murat23
  • Kazandı Beşiktaş ve seriyi 1-1 yaptı.

2.maç 19 Mayıs Pazartesi Ankara'da.

Guest-E690B3CC5
  • 87-77 helal yendik

BJK
  • 87-77 yendik ve durum 1-1 oldu.İlk yarıda etkisiz olan Shumpert 2. yarıda coşunca(sanırım sadece 2. yarıda 20 sayı attı) seride eşitliği sağladık.Bundan sonra önemli olan Ankara'da en azından bir maç alarak evimize dönmek

mrt0392
  • Erkan'ın çok kritik üçlüğü bitirdi işi farkı 7 ye 8 e çıkardı , bir daha da geri gelemediler. 2.yarıya yetişebildim
    izleyebildiğim kadarıyla Shumpert ve Nicevic hücumda çok etkililerdi, Sinan ve Chase'de savunmada oldukça gayretlilerdi. Tebrikler Karakartal! Dalmau'ya ne oldu bilen varmı, halen mi sakat ya. Geri dönsün de az 3lük atsın

auto_motive
  • yenildik 16 top kaybı yaparsan tabi yenilirsin

overlord
  • Güzel maçtı..Bu seri bayağı zevkli geçecek gibi..

Yallız Chris Williams,M.Wright sakatlandıgından beri kendini nasıl bu kadar geliştirdi hayret ediyorum..

RccP
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990
    Dalmau'ya ne oldu bilen varmı, halen mi sakat ya. Geri dönsün de az 3lük atsın

Hala sakat mı bilmiyorum ama 6 yabancımız olduğu için biri kadro dışı kalmak zorunda zaten belki de o yüzden oynayamamıştır

mrt0392
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.