Şimdi Ara

TBL - PlayOff Başlığı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nowitzki40

Bence Efeste Ülker gibi küçülmeye gidip ligde potansiyeli olan takımları desteklemeli.Karşıyaka,Banvit,Erdemir vs. gibi takımlara katkıda bulunursa(sponsorluk gibi) hem Efes için hem de ligimiz için çok daha iyi olur düşüncesindeyim.Efesin artık miladını doldurduğu 2-3 senedir apaçık ortada.Ülkerin verdiği desteğin ligimizi ne kadar çekişmeli hale getirdiği ortada ben aynısını Efesten de bekliyorum.Umarım basketbolumuz için en doğru kararı alırlar.

Yazının "tamamına" katılmamakla beraber bişe eklemek istiyorum...

Atladığın bi nokta var. Efes'in kapanma nedeni zaten sponsorluğunun yasaklanması. Yani çok günah olduğu için bu sayede cennete giden insan sayısını arttırma amaçlı bi olay...

• Desene Efes çekilirse sportif başarı bir yana, oldukça sevaba girecek,artık Tuncay Özilhan başta olmak üzere cennetlik olurlar.

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Bence Efeste Ülker gibi küçülmeye gidip ligde potansiyeli olan takımları desteklemeli.Karşıyaka,Banvit,Erdemir vs. gibi takımlara katkıda bulunursa(sponsorluk gibi) hem Efes için hem de ligimiz için çok daha iyi olur düşüncesindeyim.Efesin artık miladını doldurduğu 2-3 senedir apaçık ortada.Ülkerin verdiği desteğin ligimizi ne kadar çekişmeli hale getirdiği ortada ben aynısını Efesten de bekliyorum.Umarım basketbolumuz için en doğru kararı alırlar.

Atladığın bi nokta var. Efes'in kapanma nedeni zaten sponsorluğunun yasaklanması. Yani çok günah olduğu için bu sayede cennete giden insan sayısını arttırma amaçlı bi olay...

• quote:

Orjinalden alıntı: faho

Desene Efes çekilirse sportif başarı bir yana, oldukça sevaba girecek,artık Tuncay Özilhan başta olmak üzere cennetlik olurlar.

quote:

quote:

Malesef sevaba girecek olanlar(ya da öyle zannedenler) Tuncay Özilhan falan değil...

• quote:

quote:

Bunu bilmiyordum yani Efes bira markası olduğu için mi sponsor olması yasak?Bu kadar saçma bir gerekçe olamaz herhalde.İstemedikleri şeyleri engellemek için ne kadar salakça gerekçeler gösteriyorlar.Peki federasyon tarafından mı yasaklandı?

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Seri bitti.Fenerbahçe finalde... Artık yarı finaller de 7 maç üzerinden oynansın veya şu önde başlama olayı kaldırılsın

2-0 oldu ama fb diğer maçı da %99 kazanıp 3-0 ile finale çıkar..

Ben de onu demek istedim yani çok büyük bir ihtimal finalde.3 maç üst üste kaybetmesi çok zor...yoksa biliyorum henüz çıkmadığını

• quote:

quote:

quote:

Bunu bilmiyordum yani Efes bira markası olduğu için mi sponsor olması yasak?Bu kadar saçma bir gerekçe olamaz herhalde.İstemedikleri şeyleri engellemek için ne kadar salakça gerekçeler gösteriyorlar.Peki federasyon tarafından mı yasaklandı?

Yok biraz daha "vergisel" bakarsan göreceksin...

• efes pilsen yada genel anlamda alkol&tütün ürünlerinin sponsorluğuyla ilgili yaptırımlar ne aşamada şu anda tam bir bilgim yok ama dünyanın bir çok hatta çoğu ülkesinde bu böyledir.. formula1'i izleyenler bilir, johnnie walker ve west gibi 2 büyük dünya devi şirket formula1'in düzenlendiği çoğu ülkede alkol&tütün yasağı olduğu için f1'den çekildiler ve f1'in ekonomik anlamda sıkıntı çekmesinde en önemki sebeplerden biri olmuştur bu yasak.. yani bu ülkemize özgü bir olay değil, sevap-günah meselesi hiç değil
  • Bende kimsenin F1'de Johnni walker'ı görüp ya da Efes'i izleyip alkole başlayabileceğine ihtimal veremiyorum. Bilmiyorum yani, benim anlayabildiğim bi yasa değil(tüm dünyada) ve eğer yanılıyorsam da çok fazla denk gelmeye başladı...
  • bence de saçma bi uygulama bu tarz reklamların yasaklanması.. aslında reklam başlı başına saçma geliyor bana, daha 1 kere bile reklamdan etkilenip ürün aldığımı hatırlamam
  • 18 MAYIS PAZARTESİ
    NTV
    Türk Telekom - Beşiktaş Cola Turka 18.30
  • Türk Telekom, Beşiktaş’ı yenerek bayrama bayram katmak istiyor.

“HAYDİ ATATÜRK’E”

Türk Telekom Beşiktaş’ı yenerek, Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na bir bayram sevinci daha katmak istiyor. Mavi-beyazlı teknik kadro ve sporcular, bu mutluluğu paylaşmak için tüm Ankaralıları pazartesi günü saat 18.30’da başlayacak maça davet ederek, “Haydi Atatürk’e” çağrısı yaptı.
    BEKO Basketbol Ligi play-off 2.tur 2.maçında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan başkent ekibi, Ankara’da hesabı kapatıp, finale çıkmayı amaçlıyor. Bunu başaracak güçte olduklarını vurgulayan basketbol şube Genel Menajeri İrfan Yücesoy, “İstanbul’daki yenilgi kesinlikle bir ölçü değil. Skor 1-1 olmasına rağmen, avantaj bizde. Gerek 19 Mayıs Pazartesi saat 18.30’da, gerekse 21 Mayıs Çarşamba günü saat 19.30’da oynanacak maçlarda rakibimizi, saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak yenerek ve finale adımızı yazdırmaya kararlıyız. Gözümüz şampiyonluk kupasında. Ankaralılara daha çok bayram yaşatmak istiyoruz” dedi.
    Takımın en genç oyuncusu Mutlu ise, Beşiktaş galibiyetini Ankara gençliğine armağan etmek istediklerini söyledi.

• Dalmau sakat mı?Bilen var mı durumunu?Bence bugün Apodaca yerine Dalmau düşünülebilir.Bundan önceki maçta hiçbirşey vermemişti Apodaca
  • telekom seride 2-1 öne geçti.
    maçın 2. çeyreğinde 30-45 e geldi skor. fakat telekom 15 sayı farkı kapatmasını bildi.
    helal olsun telekoma. son istanbula bırakmadan bitirecek.

TÜRK TELEKOM TARAFTARIYLA BAYRAM KUTLADI: 79-74
    BEKO Basketbol ligi play-off 2.tur 3.maçında Ankaralıların gırtlakları yırtılırcasına destekledikleri Türk Telekom, Beşiktaş’ı yendi. Karşılaşmanın büyük bir bölümünü hızlı hücumlardan ürettiği sayılarla önde götüren konuk ekip, son bölümde 25 sayı atan El-Amin’in üçlükleriyle coşan Ercüment Sunter’in öğrencileri karşısında, adeta şaşkına döndü. 20 sayı üreten Drobnjak ile direnmeye çalışan siyah-beyazlıların yıkılmasına, geçen maç 3 sayı atıp, 10 dakika sahada kalabilen Dudle’de bu kez 20 sayı üreterek, büyük katkı sağladı. Telekom, 21 Mayıs Çarşamba günü 19.30’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maçı da kazanırsa tur atlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overlord -- 19 Mayıs 2008; 20:48:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: overlord
    telekom seride 2-1 öne geçti.
    maçın 2. çeyreğinde 30-45 e geldi skor. fakat telekom 15 sayı farkı kapatmasını bildi.
    helal olsun telekoma. son istanbula bırakmadan süpürecek beşiktaşı inşallah.

süpürecek ? telekom ilk maçı kaybetti..
  • bi an gs serisi geldi aklıma. pardon düzelttim.
  • maçı izleyemedim.. 15 sayı öndeyken maçı vermeyi başarmışız.. söyleyecek söz bulamıyorum.. guard savunmamız berbat.. bu turu geçersek(ki hiç sanmıyorum) solomon bizi denize döker
  • Vallaha hem gönlüm hem de aklım finalde TT gelsin diyor,hem kupa rövanşımız var,Vidmar'a yapılan faulü hakemler pas geçip,kupamız bir şekilde TT'ye gitmişti.Hesabınızı göreceğiz.
  • fenerbahçe son sürat finale ilerliyor
    44-27 ilk yarı sonucu

fenerbahçe çok iyi defans yapıyor ve solomon ile mükemmel hücum organizasyonlarına giriyor
    finalde TT gelecek gibi görünüyor
    güzel bir final olacak
  • efes pilsen'i boyle yenmek hic zevkli degil. antalya serisi bile daha heyecanliydi ak47.
    yoruma falan gerek yok, bitmis efes.
  • efes bitmiş değil
    fener aşmış
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.