Şimdi Ara

TBL -Avrupa Transfer Gündemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
0
Favori
8.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında kısa kadrosu oldukça iyi takımda.Engin de olsaydı çok güzel olacaktı..Saras'ı falan da göndermeye gerek yok.Ne maceraya girilsin ki ? Alınsın sert bir uzun 3-4-5 transferleri ile takım zaten F4 adayı
  • Şu real madridde Tucker diye bir adam var onu alak

    tucker tucker atıyo valla real efes maçından biliyorum
  • Milyardolarlarım olsa ne yapar eder Diamantidis'i alırdım Galatasaray'a, ulan ne hayranım şu adama be.Bir de lokavt olursa T-Mac'i isterim zaten sakat oynamıyo bi gelir İstanbul havası alır.Adam çok yetenekliydi ama hayatı boyunca sakattı burda Gökhan Zan ile iyi takılırlar gece.
  • Oly Keselj'yi de yolluyormuş, onu da Bourousis ile kapatsak temiz olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

    Oly Keselj'yi de yolluyormuş, onu da Bourousis ile kapatsak temiz olur.

    Keselj ve bourousis takımı sınıf atlatır bu iki oyuncuyu alsak yeter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHF_Viper
    Şu real madridde Tucker diye bir adam var onu alak

    tucker tucker atıyo valla real efes maçından biliyorum

    isminden baska numarasi yok, en az 31-32 de yasi var. biraz katki saglar ama ncaa'den cok daha iyisi bulunabilecek bi isim. netekim ksk yapiyor bunu..
  • Teodosic Barcelona ile anlaşmış. Ivkovic sert hamleler yapıyor anlaşılan.
  • Bugün anlaşıldı ki Saras gidici..Keşke kalsaydın be arkadaş . Ki takımın da hiç macera aramasına gerek yok...Saras da her ne kadar beklentilerin altında kaldıysa da hemen gönderilmesi gereken değil.
  • Dedikleri genelde çıkar.

     TBL -Avrupa Transfer Gündemi
  • Bogdanovic draft edilecek büyük ihtimalle, gelmesini pek olası görmüyorum.
  • Barca Chuck Eidson ve MİLOS TEODOSİC'i almış.Barca geçen yılın acısını çıkartacak gibi.Cska'da Krstic'i almış.Para sıkıntıları bitmiş galiba.


    Biz ne yapacağız acaba?Lavrinovic,Kinsey,May,Saras gidici gibi.Hatta durumuna göre Vidmar bile gidebilir gözüküyor.Büyük klüpler çok hızlı giriş yaptı sayılır ve iyi transferler yaptılar.Biz de eğer onlara kafa tutacaksak elimizi çabuk tutmalı ve olabildiğince kaliteli transferler yapmalıyız.
  • barça transfer şampiyonu olacak gibi
  • Çok çok iyi bir PF lazım ilk olarak.Ardından SG
  • James Gist ve Bojan Bogdanovic Fenerbahçe Ülker'de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 19 Haziran 2011; 15:19:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Penryn

    James Gist ve Bojan Bogdanovic Fenerbahçe Ülker'de


    Budur. Gist Partizan'ın en iyi oyuncusu ve en iyi skoreri bana göre. Muhteşem bir transfer olmuş.

    Kadro biraz daralacak ancak sakatlarda dönerse gene iyi bir kadromuz var Final Four için (Türkiye ligi için kıyaslama yapmıyorum çok üstteyiz)

    Saras, Lavrinovic, Vidmar gitmeli/gidecek. Kinsey'nin kalmasını isterdim ama büyük olasılıkla o da gidiyor. Pivot olarak elimizde May, Oğuz ve Kaya kalıyor ÇOK ÇOK İYİ kimsenin tartışmayacağı bir 5 numara almalıyız. (Mesela Bourousis)
  • James Gist iyi bir oyuncu ama Fenerbahçe Ülker için doğru bir isim olduğunu düşünmüyorum...Bogdanovic de NBA öncesi durağı olduğundan etkili olacaktır
    Gist'e hiç gerek yoktu ..Ayrıca Tomas var Emir var..Bakalım neler olacak.
    Kaya gidici gibi görünüyor ki bence de gitmeli.Tek eksik zaten sert bir uzun idi.Ve halen o eksiklik devam ediyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 19 Haziran 2011; 19:50:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Something

    Çok çok iyi bir PF lazım ilk olarak.Ardından SG



    Gist'i bir kere izlemiştim ama çok dikkatimi çekmedi.Patlayıcı bir oyuncu gibi gözüküyor.Katkısı olacaktır.Ama aradığımız adam Gist miydi emin değilim.
    Bogdanovic'den memnun olmayan yoktur herhalde.

    Bu durumda ilk gidecek olan Lavrinovic olmalı bence.Nedense May'in son maçtaki oyunu bende bi umut ışığı yaktı.Sonuçta potansiyeli büyük.Acaba üstüne gitsek ne olur diye düşünmekteyim.Ama gene de pota altına Dwight Howard'ın alt kademesi cinsinden bir adam bulmamız lazım.




  • DH in alt kademesi nasıl oluyor .. Valla Howard'ın zaten şutu zayıf alt kademesi nasıl olursa artık Şaka bir yana takıma pota altında vuran kıran bir uzun şart .Öyle şutu olmasına da gerek yok..Euroleague de ortalama olarak 4-5 sayı 8-10 ribaunt yapacak bir isim lazım.Zaten Oğuz kendini buldu.Gašper dönecek,Mirsad var...
  • arkadaşlar bana mı öyle geliyor bilmiyorum bogdanovic geldiyse marko tomas gitmeli diye düşünüyorum nedense.haksız mıyım acaba çok kafamı kurcalamaya başladı bu soru?

    Transferlere gelince Bogdanovic iyi bir skorer skorda kısırlık çektiğimiz an absürt el üstü şutlar falan sokup nefes almamızı sağlayabilir.Gist'i ise izlemedim yorum yapmayacağım.Umarım aradığımız bir adamdır.
    Hala söylüyorum Vidmar gidecekse kimsenin tartışmayacağı bir 5 numara almalıyız(bana kalırsa ikna edilip Splitter getirilmeli,hazır lokavt olacak gibiyken getirmek lazım)
    Kaya yerli bir adam ve uzun.Tamam çok verimli olamadı bu yıl son zamanlarda ama uzun ve yerli oyuncu sıkıntısının çekildiği yerde bence Kaya'yı tutmalıyız.He eğer yabancı birini Türk yapacaksak yada Ersan'ı falan getirmiyeceksek(lokavt olursa gelebilir deniyor) gidebilir
    Bu arada Barca bildiğim kadarıyla Teodosic ve Chuck Eidson'u aldı.Tonla kaliteli guardları var.Ukic'i alacaklarını sanmıyorum.Ama bana kalırsa Jasikevicius da gittiğine göre zaten iyi bir oyun kurucu almalıyız(Papaloukas)




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.