Şimdi Ara

TBF kış turnuvası biletleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİMDE 3 adet tbf kış turnuvası bileti var isteyene uygun fiyata satılıktır istanbul için adam gibi ilgilenen mesaj atsın sorularını cevap larım unutmayın geçen yaz turnuvasında herkese riot graves skini ve şampiyonu , arcade sona skini ve şampiyonu , 1 strees topu , 1 bileklik , 1 league of legends tişörtü 1 tane koridor kolyesi ve 1 adet draven maskesi verildi ona göre teklif verin lütfen

• Ne verildiğiyle fiyatın ne alakası var ? 5 liraya aldığın bileti 20 liraya kitlemeyi düşünüyorsun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Ne verildiğiyle fiyatın ne alakası var ? 5 liraya aldığın bileti 20 liraya kitlemeyi düşünüyorsun sanırım

evet öyle yapıcağım çünkü biletler bitti hiç bi yerde bulamazsın artık ve benim arkadaşlarım beni ekmese biletleri satmazdım ve geçen yaz turnuvasında biletleri bedavaya aldım evet direk kodıya bedavaya dağıttılar ve millet ne paralar döktü biletlere satmadım
  • 84o rp verilecek fakat 2 gun boyunca gitmen sartiyla. Ayrica odul sadece tr server da gecerli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

84o rp verilecek fakat 2 gun boyunca gitmen sartiyla. Ayrica odul sadece tr server da gecerli.

o sadece belli olan ödül orada çeşitli hediyeler çeşitli oyunlarda dağıtılıyor misal yaz turnuvasına giderken ben ödülden hiç haberim yoktu adamlar top atma oyununda x7 mous kazandılar öteki ler soru cevaptan teemo ve rammus şapkası kazandılar ve o şapkalar ile her yere ücretsiz olarak girebiliyorsun bütün turnuvalara ve büyük bi ekrandan kış turnuvasını izlemek olayı var etrafında lol konusacağın farklı yaşlarda 1000 kişi ye yakın insan ile ama sen tabi buna 840 rp olarakta bakabilirsin o senin tercihin
  • sansasyo S kullanıcısına yanıt
    ne yazik ki 84o rp olarakta bakamiyorum. cunku ue westteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

ne yazik ki 84o rp olarakta bakamiyorum. cunku ue westteyim

Şeklini koymuş gardaşım,biz de o 840 rpyi westte 400 rpye takaslarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maç bileti
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansasyo

quote:

Ne verildiğiyle fiyatın ne alakası var ? 5 liraya aldığın bileti 20 liraya kitlemeyi düşünüyorsun sanırım

evet öyle yapıcağım çünkü biletler bitti hiç bi yerde bulamazsın artık ve benim arkadaşlarım beni ekmese biletleri satmazdım ve geçen yaz turnuvasında biletleri bedavaya aldım evet direk kodıya bedavaya dağıttılar ve millet ne paralar döktü biletlere satmadım

paralar döktü derken ? burada bedavaya veriyordu millet

• quote:

Orijinalden alıntı: sickbubblegum32

quote:

quote:

paralar döktü derken ? burada bedavaya veriyordu millet

adam 20 tl vermişti hatta hala sizin 5 t l lik bileti mi satıcak diye düşündüğünüz biletlerin 2 sini sattım 1 tane kaldı siz daha çok 840 rp muhanneti yapın

• Adam karaborsa dagilin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi nasıl ballandıra ballandıra anlatıyor uyduruk bir turnuvayı,sanki tomorrowland bileti satıyor.Yok teemo şapkası,yok mouse,yok rammus şapkası,git kumda oyna.
  • 10-15 tl verebilirim fazlasını bekleme 10 tl de anlaşalım
  • bu iş tcarete dökülür bahar sezonunda falan millet bilet stoklar sonrada satar demedi demeyin :D şimdiden başlamışlar bile :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_drci

bu iş tcarete dökülür bahar sezonunda falan millet bilet stoklar sonrada satar demedi demeyin :D şimdiden başlamışlar bile :D

alakası yok tek sebebi arkadaşımın ameliyat olması bende ona destek olmak için onla olucam tek olay bu
  • Ayır birini %90 alirim

• quote:

quote:

bu iş tcarete dökülür bahar sezonunda falan millet bilet stoklar sonrada satar demedi demeyin :D şimdiden başlamışlar bile :D

alakası yok tek sebebi arkadaşımın ameliyat olması bende ona destek olmak için onla olucam tek olay bu

tamam ben sana satma demiyorum da orada olacakları anlatıp fiyatı yükseltme.sonuçta sana bu bileti satarken bu olacakları söyleyip fazla paraya satmadılar :D sonradan 5 liraya düştü bide.o biletin ederi max 15-20
  • quote:

quote:

sen ne asil adammissin ya. demek arkadasin ameliyat olacak ve sende destek olmak icin onun yaninda olacaksin? 1-2 mesaj once " benim arkadaşlarım beni ekmese biletleri satmazdım" yazmissin. hadi buradan da cevir. veya hic ugrasma biletleri senden alan enayiler buluyormussun, suyu hic bulandirma.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 27 Ocak 2014; 19:59:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Abi nasıl ballandıra ballandıra anlatıyor uyduruk bir turnuvayı,sanki tomorrowland bileti satıyor.Yok teemo şapkası,yok mouse,yok rammus şapkası,git kumda oyna.

+1
  • ben alırım bileti 25-20 tl
  • Olum yanlış konu ya :) Ahahah. Dostum eski konu bu eski. Hort yapmışsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.