Şimdi Ara

Tazminat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • donanımhaber kullanıcıları selamlar konuyu yanlış yere açtı isem özür dilerim arkadaşlar birşey danışmak istiyorum ben avea kullanıcısıyım tarifeme ek note 3 cihaz aldım aylık 120 tl fatura geliyor buraya kadar herşey normal aveaya otomatik ödeme talimatı vermiştim avea ayın 2 sinde 119.25 krş faturayı k.kartımdan çekmiş ve şimdi asıl bomba ayın 8 inde tekrar çekmişler yani 1 ayda 2 fatura tahsil edilmiş benden aradım bidahkı faturadan düşelim yada 15 gün içinde iade yapalım hesap no iban verin falan filan arkadaşlar biz faturamızı 1 gün geciktirsek bizden misli misli faiz alıyorlar ben neden 15 gün bekleyeceğim benim karım yok birşeyim yok ben bunlara maddi manevi tazminat davası açsam ne elde ederim yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla

• Git dava aç 6 ay bekle daha iyi ama kazanamazsın
    yasal süreçler var böyle işliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde alacakları olsa faiz faiz tahsil ederler allahlarından bulsunlar
  • Sistem hatası der geçerler. Böyle boş işlerle mahkemeleri meşgul ediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen dolusu ile meşgul et . hakkımızı aramak nezaman boş iş oldu daha önce forumda tüketici yararına kazandığım şeyler var rahat ol
  • haklisin ama malesef ulkemizde devlet firmalari korur sen birsey cikaramazsin bu isten parani aldigina dua et sonuna kadar hakkisin ama malesef ulkemizde firmalar basibos malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bankanı sorgulamalısın madem faturan ay ıcınde bı kez odendı ıkıncı odemeyı ne dıye onaylıyor bankan. sonucta odemeyı aveaya bankan yapıyor degıl mı mantıklı olmak lazım bankanı sorgulasan daha ıyı olur bence :)
  • Tüketici haklarını ara, 6 ay falan beklemezsin. Hem bankandan hem de avea'dan indirimler vs kazanırsın.

Ben 3 yıldır %50 indirim kullanıyorum avea'dan, hatta bir senesinde %50+%40 verdiler. Sen yeter ki hakkını ara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.