Şimdi Ara

Tayyip Erdoğan' ın yeni reklam filmi. Reklam böyle yapılır... #Zümrüdü Anka (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reklamı sanki kendi parasıyla yapıyor adam devletin tüm imkanlarını seferber etti öyle reklam çıkarsın bir zahmet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi olan birşeye iyi olmuş dememekle yanlışa yanlış dememek aynı şeydir. Akp'nin kurucusu Fettullah gülendir 100lerce ispatı vardır. Akpli vekillerin fetö araştırılmasın diye oylamasıda bu yüzdendir çünkü araştırıysa en az %80'i fetöcü çıkıcak. Şuanda başımızdaki kişinin diploması yoktur buda demektirki sahtekarlıkla yalanla bulunduğu konumdadır ve cumhurbaşkanlığı yapamaz. Her seçimde aynı vaatler şöyle olucak böyle kaçıcak e demezlermi 16 senedir ülkenin başındasın bunca zaman neden yapmadın. Ülkenin ekonomik durumu belli türk parasının pul olması tahılı, toğumu, et ürünlerini hatta samanı bile ithal alıyoruz işsizlik hat saffada teknoloji yok üretim yok sadece beton yapılar var köprüler yollarda ihaleyle ya yandaşlara yada dış mihraplara yaptırılıyor 25-30 sene işletme sözüyle. Bakan kendi ağzıyla çıkıp geçende geçmeyende bu parayı ödiyicek diyor daha ne desin. Araç satın alırken 2-3 katına vergisiyle birlikte geliyor arabayı üreten insan bile bizim devlet kadar kazanmıyor benzin, mazot uçmuş gitmiş takip edebilen yok hgs'yi ogs'yide bakan çocukları damatlar getirssin satsın mis gibi cepler dolsun bu yolların sebebi ondan güzel para var bu işte. Artık gözümüzü açalım 1950'den beri aynı zihniyet yönetiyor bizi ve halimiz ortada cumhuriyet döneminde açılan tüm fabrikalar satıldı üretmiyoruz tüketiyoruz borçlandırılıyoruz elinde sonunda çok fena patlıyıcaz bunun sebebi dış mihraplar değil adam borç verdiği ülkenin batmasını istermi hiç salakmı parasınıda batırsın bu yalanlara inanmayın artık hayattaki seçimlerimiz kaderimizi belirler nasıl hakkedersek o şekilde yaşarız..




  • Devlet dediğin ''bizim yaptıklarımızı görmüyorlar'' demekle olmaz, sizin yapamadıklarını eleştiremedikten sonra tek devlet tek vatan tek millet batmaya hazırdır haberin olsun...
  • Erdoğanın sesi çok kötü geliyor yani 90 saattir uyumamış gibi artık yorulduğu yaşlandığı çok belli oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de bir tane aklı başında adam yok ki, Erdoğan haricinde devleti yönetecek adam yok !

    Çıksaydı zaten herşey çok farklı olurdu. İlk turda kazanacak yine.

    Yapacak bişey yok. Diğer adaylar da tarih olacak :D
  • Ben şuna bakarım 15 temmuz ve sonrası 15 temmuz sonrası ak partiyide muhalefet partilerinide bütün gerçekleri görüyorum sadece dışarı ekonomi bozuk çığırtkanlarına karnımız tok terörün hakim olduğu yerde ekonomiyi konuşamazsınız kimin 15 temmuzdan sonra kısa süre içerisinde 7000 8000 teröristi etkisiz hale getirdi kim askerimiz şehit olmasın diye askerimizi taşıyan mayına dayanıklı zırhlıları kim yaptı kale kolları kim yaptı sihaları ihaları hür kuşu atak helikopterini obüs topları kimin yaptığı beton delici füzesinden tut çeşit çeşit füzelerimizi yapar hale geldik kim marmaray hızlı tireninden tut bütün marmarayından tut şehir hastanelerinden tut , büyük adalet saraylarından tut büyük stadlardan tut , hava alanlarından tut, tanap projesinden tut, köprülerinden tut yollarından tut tünellerden tut kim yaptı hepsi tayyibin döneminde oldu bu işler hepsi halk rahat etsin diye (tayyip düşlanlığından) görmek istemiyen varsın görmesin ama görünen köy kılavuz istemez / kiminde hapisanede terör destektiçisini ziyaret edip teröre destek verenlerinide görüyoruz feto partisi iyi partiyle birleşenlerde belli

    Chp li bir arkadaş hdp ye destek vermek lazım barajı aşsın diye hdp ye oyunu verdi tayyibe karşı diye bişe yapamazlar dedi hdp de barajı aşıp meclise girdi hdp kutlamalarında atatürk büstününün üstünde tepindiklerini görünce yanlış yapmışız dedi ( İYİ DÜŞÜNÜN OY VERİRKEN TERÖRÜN OLDUĞU YERDE SURİYE GİBİ OLURSA BURASI İSTERSENİZ DOLAR 1 LİRA OLSADA Bİ ANLAMI YOK O YÜZDENKİ YOK VERGİ YÜKSEK EKONOMİ BOZUK ÇIĞIRTKANLARINA KULAK VERMEYİN TAVSİYE )

    Birde şu bizim olan milli silahlarımız bizim diye sevinmemiz lazımken gurur duymamız lazımken tam tersi bunlar neki gibi yorumlar var bu nasıl iş :( TÜRKİYE_ Bu vatan hepimizin )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseynnnnn -- 19 Haziran 2018; 19:9:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • reklam olsada olmasada oyum ak partiye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spacenet

    quote:

    Orijinalden alıntı: -OFLU-

    Eğer bu hükümet olmasaydı sen halen daha 125kb bilgisayar kullanırdın. Yıllar her zaman ilerliyor ve teknoloji gelişiyor (bazı insan grubu gelişmese de). Şuanda halen daha bizim 16 sene önceki halimizde olup gelişmeyen ülkeler var.

    Bir ülkeyi zaman geliştirmez, akıllı yöneticiler geliştirir.

    Bu arada sana da blok atıyorum boşuna mesaj yazma.



    Amma salladın ha! Bu kadar da yapmayın be, karşınızda çocuk mu var kandıracağınızı sanıyorsunuz.

    Alıntıları Göster
    Sanırsın Erdoğan bu 14nm li ekran kartlarını oturdu kendi üretti.



    AKP'li mod on



    Erdoğan olmasa FX5200 kullanırdik yauuuvvv.





    AKP'li mod off





    Parayı verirsen her seyi alırsın.





    Bu arada alıntı yaptığınız kişi Karadenizli. Pek laf anlatmaya çalışma, lakin anlamazlar. Benim sana önerim bu olur hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • o degilde 2 hafta oncesine kadar akp partiyi oven yorumlar en begenilenlerde olmazdi cok begenilmedikleri icin ama simdilerde en begenilen yorumlar olmaya basaladilar ilginc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oylar düşünce Atatürk’e sarılmışlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurFB1453

    Oylar düşünce Atatürk’e sarılmışlar.

    Oylar düştü ha? Kaynak versene.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseynnnnn

    Ben şuna bakarım 15 temmuz ve sonrası 15 temmuz sonrası ak partiyide muhalefet partilerinide bütün gerçekleri görüyorum sadece dışarı ekonomi bozuk çığırtkanlarına karnımız tok terörün hakim olduğu yerde ekonomiyi konuşamazsınız kimin 15 temmuzdan sonra kısa süre içerisinde 7000 8000 teröristi etkisiz hale getirdi kim askerimiz şehit olmasın diye askerimizi taşıyan mayına dayanıklı zırhlıları kim yaptı kale kolları kim yaptı sihaları ihaları hür kuşu atak helikopterini obüs topları kimin yaptığı beton delici füzesinden tut çeşit çeşit füzelerimizi yapar hale geldik kim marmaray hızlı tireninden tut bütün marmarayından tut şehir hastanelerinden tut , büyük adalet saraylarından tut büyük stadlardan tut , hava alanlarından tut, tanap projesinden tut, köprülerinden tut yollarından tut tünellerden tut kim yaptı hepsi tayyibin döneminde oldu bu işler hepsi halk rahat etsin diye (tayyip düşlanlığından) görmek istemiyen varsın görmesin ama görünen köy kılavuz istemez / kiminde hapisanede terör destektiçisini ziyaret edip teröre destek verenlerinide görüyoruz feto partisi iyi partiyle birleşenlerde belli

    Chp li bir arkadaş hdp ye destek vermek lazım barajı aşsın diye hdp ye oyunu verdi tayyibe karşı diye bişe yapamazlar dedi hdp de barajı aşıp meclise girdi hdp kutlamalarında atatürk büstününün üstünde tepindiklerini görünce yanlış yapmışız dedi ( İYİ DÜŞÜNÜN OY VERİRKEN TERÖRÜN OLDUĞU YERDE SURİYE GİBİ OLURSA BURASI İSTERSENİZ DOLAR 1 LİRA OLSADA Bİ ANLAMI YOK O YÜZDENKİ YOK VERGİ YÜKSEK EKONOMİ BOZUK ÇIĞIRTKANLARINA KULAK VERMEYİN TAVSİYE )

    Birde şu bizim olan milli silahlarımız bizim diye sevinmemiz lazımken gurur duymamız lazımken tam tersi bunlar neki gibi yorumlar var bu nasıl iş :( TÜRKİYE_ Bu vatan hepimizin )
    Ekonomi oldukça kötü. Ulan Eti cin 'e 25 kuruş zam gelmiş be. Daha ekonomik krizin etkileri ohal nedeniyle belli olmuyor. İnsanların grev ,eylem yapma hakları elden alındı.

    15 Temmuz olsun veya olmasın. Terör konusunda yapılması gereken yapıldı.



    Şu an adayların hepsine sorun. En fazla Rte düşmanı olan aday bile operasyonun gerekliliğinden söz eder.



    Teknoloji gelişiyor. 2002 senesinden beri bu iktidarin iç ve dış dandik siyasi hamleleri yüzünden çok sehit verdik ama nedense Feto ortaya çıktıktan sonra sanayi hamleleri geldi. Soruyorum. 15 Temmuz 2016 dan bu yana yapılan sanayi hamleleri yeterli mi? Götüne don bulamayan adam köprümüz havalimanimiz var diyor. E peki turist sayısı yine bu yanlış politika yüzünden azalmadi mi? Avrupa'ya vizesiz uçuş dediler hani ? Artık bu Avrupa bize düşman vs kiskaniyorlar demeyin. 2018 global dünyasında milliyetçilik diye bir kavram bile bitmek üzereyken bir Avrupa ülkesinin bizi sadece Türk olduğumuz için kıskanması çok abes ve gereksiz bir düşüncedir. Yurtdışında insanlar 30 yaşına kadar 20 ülke gezerken bizim insanımız avmlerde bir dondurma alarak aylak aylak geziyor. Euro 5.5 lira. Yurtdışına çıkacaktım. Kuru göz önüne aldığımda korkudan çıkamıyorum. Vize ücreti , uçak ücreti hepsi döviz üzerinden hesaplanan şeyler. Şimdi ekonomi çok mu iyi ?



    Arabası olmayan adam tünelleri , köprüleri ovecegine sorsun ki ulan bu devlet niye benden anasının gözü kadar vergi alıyor. Neden arabam yok ? Bu adamlar Allah değil. Açın okuyun sorgulayin. Köru körüne bağlanmayın.



    İyi parti demişsiniz. Şimdi ben size soruyorum. Hatta sormuyor söylüyorum. Meral aksener ne dedi :"Siz iyi Parti'nin Feto ile olan ilişkisini belgelemezseniz şerefsizsiniz." Ben de size aynı şeyi söylüyorum. Yav ben YouTube a yazdığımda Feto akp iliskisi ile alakali ne hikmetse milyonlarca video bulurken iyi parti ile ilgili arayınca bir şey çıkmıyor. Şimdi diyelim çıktı. Ortaya Meral Akşener Feto belgeleri geldi. Koskoca TC cumhurbaşkaninin kandirilmasi normal de basit parti başkanının kandirilmasi mi ayıp. Lan azıcık omurgalı ol be.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cola Cips de reklam yapıyor ama faydaları ortada işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A haber

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 temmuz Darbe gecesi 'darbe bildirgesi zorla okutulduğunda yurtta sulh cihanda culh ve yurtta sulh konseyi diyor.TRT 1 deki zorla okutulan darbe bildirisinden bir iki söz. Ve öncesi meral akşenener mitinglerinde yurtta sulh cihanda sulh diyerek yoooğğk 15 şinden sonra işler inşallah deyişeceğk diyor. Ve 15 temmuzdada darbe oluyor ( NE DEMEK BU ŞİMDİ ) ve şimdide neden TRT yi satıp parasını size vericem diyor mitinglerde neden acaba halkımız ilk orayı kurtardıda ondan olabilirmi acaba

    Yok biriside uçakları satıcam parasını size vericem der( ülkemiz savunmasız kalsın diye heralde) , biriside teröre destek verdiği defalarca tescillenmiş cumhurbaşkanı adayını ziyaret eder buna rağmen cumhurbaşkanı adayı olmuş birde tayyibe diktatör diyorlar bu nasıl iş , o zaman bu 7000 8000 teröristin niye ördürülmesine vesile oldu tayyip bıraksaydıda sınırlarımızdan içeri girip türkiyede bombalarmı patlatsaydılar o teröristler chp afrine girme kandile girme der bu nasıl iş bu nasıl vatan severlik. Terörün olduğu yerde ekonomide konuşmak bir lüks olur. ( O yüzdenki oyu kullanırken öncelik olarak bunu göz önünde bulundurmak gerekir diye düşünüyorum.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseynnnnn -- 19 Haziran 2018; 18:7:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yık olmuş 2018 at üstünde reklam çekmişler. Elin oğlu teknolojiden üretimden fabrikadan bahsediyor bunlar hala yontma taş devrine dönme çabasındalar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden kredi kartı çıkartmak için takla atardı millet,şimdi yoldan geçenin eline tutuşturuyorlar.Bankalar kredi vermek için zırt pırt arıyorlar.Tabiri caizse kredi alın diye yalvarıyorlar.Evet artık insanlar kendilerine bir şeyler alıyor,ama sahibi olmadıkları paralar ile! Ülkede borcu olmayan tek insan yok.Evet son model cep telefonları arabalar kıyafetler alınıyor ancak bu şu an herkesi kendine borçlandıran bankalar sayesinde.İnsanları köle yapmanın en güzel yolu da kendine borçlu yapıp çalışmalarını sağlamaktır.Bir şeyi kıyaslarken her yönünü düşünmek lazım.Ayrıca gittiğiniz yer outlet bir mağaza,insanlar indirimden ucuza bir şeyler almak için gidiyor,hani gören de tommy,vakko,armani alıyorlar sanacak.Sağolsun akp sayesinde her yer avm olduğundan gezilebilecek bir tek avm kaldı geriye,o yüzden kuru kalabalığa aldanmayın.
  • Fatih'i o kadar agzina alanlar onun vizyonunun yanindan bile gecemiyorlar. Fatih'le Alparslan'la herkesin ortak degeri olan kisilerle gaz vermeli reklamlardan bikti insanlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 19 Haziran 2018; 17:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 veya 60 yaşında teyze 1 icraat bile sayamıyor. Yok çünkü...


    https://www.youtube.com/watch?v=XrumKgXdMi0

    Aslında reklam filmi olarka chplilerin klibini yayınlayacaksın.
  • Atatürk demeye korkuyorlar ya



    Atam sen ne büyük adammışsın be, 100 sonra bile titretiyorsun.



    Sanki Türk tarihi AKP’ye ait, ne biçim reklam filmi bu. Tarihimizle övünüyoruz diye size niye oy verelim kardeşim? Sen 16 yılın hesabını ve ne tarihi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.