Şimdi Ara

Tayt Giyen Öğrencilere ŞEHVET Duyan Din Kül.Ahlak Bilgisi Öğretmenine Dava Açıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Beykoz’daki bir lisede ders sırasında tayt giyen kız öğrencilere şehvet duyduğunu söylediği iddia edilen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni E. Ş.’nin 4.5 yıl hapsi istendi.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, resen başlatılan soruşturma kapsamında öğrencilerin ve tanıkların ifadesine başvurdu. “Nitelikli cinsel taciz” suçundan cezalandırılması için öğretmen E. Ş. hakkında iddianame düzenlendi.

Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir'in haberine göre; Ders sırasında “Kadın seks objesidir. Tayt-pantolon giyen kadın şehvet uyandırır” gibi sözler söylediği iddia edilen öğretmenin 9 aydan 4.5 yıla kadar hapsi istendi. Suçun birden fazla öğrenciye yönelik olması nedeniyle cezanın dörtte bir ile dörtte üç artırılması talebi de iddianamede yer aldı.

http://www.milliyet.com.tr/-sehvet-duyan-ogretmene-dava-gundem-2208871/

• Öğretmen kendi adına söylememiş çok çarpıtılmış bir haber görünüşünden belli. öğretmenin genel olarak dediğini düşünüyorum Hangi erkeğin şehvetini artırmaz ki artırmıyor diyen yalan söylüyordur yada erkeklik hormonlarını kaybetmiştir.Hormonlar ile ilgili söz konusu.

Her bir olayda Yurt dışı ülkelerinden örnek verenler oluyor. Bu seferde ben vereyim Amerika almanya italyada daha ağırını yapıyorlar sexin dersleri anlatılıyor en ince detayına kadar.Bu olay mı(Olay bile değil gerçi) ağır geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 13 Mart 2016; 15:28:25 >
  • o kız çılırçıplak sınıfta olsa dahi oğretmenin şehvet duymaya hakkı olmaz, böyle sapıkları hapisten hiç çıkartmamak lazım, öğrencisinden tahrik olan birinin eğitime ne faydası olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 13 Mart 2016; 15:31:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

Öğretmen kendi adına söylememiş çok çarpıtılmış bir haber görünüşünden belli. öğretmenin genel olarak dediğini düşünüyorum Hangi erkeğin şehvetini artırmaz ki artırmıyor diyen yalan söylüyordur yada erkeklik hormonlarını kaybetmiştir.Hormonlar ile ilgili söz konusu.

Her bir olayda Yurt dışı ülkelerinden örnek verenler oluyor. Bu seferde ben vereyim Amerika almanya italyada daha ağırını yapıyorlar sexin dersleri anlatılıyor en ince detayına kadar.Bu olay mı(Olay bile değil gerçi) ağır geldi
    quote:

Orijinalden alinti: Koks34

Ögretmen kendi adina söylememis çok çarpitilmis bir haber görünüsünden belli. ögretmenin genel olarak dedigini düsünüyorum Hangi erkegin sehvetini artirmaz ki artirmiyor diyen yalan söylüyordur yada erkeklik hormonlarini kaybetmistir.Hormonlar ile ilgili söz konusu.

Her bir olayda Yurt disi ülkelerinden örnek verenler oluyor. Bu seferde ben vereyim Amerika almanya italyada daha agirini yapiyorlar sexin dersleri anlatiliyor en ince detayina kadar.Bu olay mi(Olay bile degil gerçi) agir geldi

Dostum sen lisede veya üniversitede bir kız arkadaşının doğum günü partisine veya normal olarak evine gitmedin mi ? Hiç film izleyip eglenmediniz mi ?

Yav nasyl hemen böyle bir obje olarak görebiliyorsunuz ? Tayt giiymiş olabilir sporda kadınlar giyiyor mesela hemen saldırmak mı istiyorsunuz ?

Erkek olmak kolay önemli olan Adam olmaktır . Kimseye laf atmyyorum burada ama herkes kendine sahip çyksyn herkes nefsini kontrol etsin .

Rulmana tecavüz edilen bir ülkede bana gelip kadyn beni baştan çykardy demeyin . istemeyen adam baştan çykmaz bu kadar basit kadyn kuyruk bile sallasa sen kontrol edeceksin kendini . Evlenip aldatynca da my böyle diyeceksiniz ? Peki e?leriniz sizi aldatsa ama adam kaslyydy ve dar giysi giyiyordu kendimi tutamadym dese ne yapacaksynyz ?

Ya bu forumun hatalarina da ama he tek tek türkçe karakter mi düzeltelim simdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 13 Mart 2016; 15:34:31 >

• quote:

Öğretmen kendi adına söylememiş çok çarpıtılmış bir haber görünüşünden belli. öğretmenin genel olarak dediğini düşünüyorum Hangi erkeğin şehvetini artırmaz ki artırmıyor diyen yalan söylüyordur yada erkeklik hormonlarını kaybetmiştir.Hormonlar ile ilgili söz konusu.

Herkes sizin gibi Sekso sorunlu değil sizde sekso sorun olduğu için herkesi öyle bilmeniz doğal.

Muhafazakar kesim doluşmuş yine iğrenç düşünceleri ile aman çoluğunuzu çocuğunuzu bunlara karşı koruyun.Bunlar sapkınlıklarını normal göstermek için türlü türlü nedenler yaratıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Ögretmen kendi adina söylememis çok çarpitilmis bir haber görünüsünden belli. ögretmenin genel olarak dedigini düsünüyorum Hangi erkegin sehvetini artirmaz ki artirmiyor diyen yalan söylüyordur yada erkeklik hormonlarini kaybetmistir.Hormonlar ile ilgili söz konusu.

Her bir olayda Yurt disi ülkelerinden örnek verenler oluyor. Bu seferde ben vereyim Amerika almanya italyada daha agirini yapiyorlar sexin dersleri anlatiliyor en ince detayina kadar.Bu olay mi(Olay bile degil gerçi) agir geldi

Dostum sen lisede veya üniversitede bir kyz arkada?ynyn do?um günü partisine veya normal olarak evine gitmedin mi ? Hiç film izleyip eglenmediniz mi ?

Yav nasyl hemen böyle bir obje olarak görebiliyorsunuz ? Tayt giymi? olabilir sporda kadynlar giyiyor mesela hemen salyalar my akyyor ?

Erkek olmak kolay önemli olan Adam olmaktyr . Kimseye laf atmyyorum burada ama herkes kendine sahip çyksyn herkes nefsini kontrol etsin .

Rulmana tecavüz edilen bir ülkede bana gelip kadyn beni ba?tan çykardy demeyin . Ystemeyen adam ba?tan çykmaz bu kadar basit kadyn kuyruk bile sallasa sen kontrol edeceksin kendini . Evlenip aldatynca da my böyle diyeceksiniz ? Peki e?leriniz sizi aldatsa ama adam kaslyydy ve dar giysi giyiyordu kendimi tutamadym dese ne yapacaksynyz ?

Ya bu forumun hatalarina da ama he tek tek türkçe karakter mi düzeltelim simdi ?

ben burda obje olarak değil hormonsal olarak belirttim tabiki nefsini kontrol etmesi lazım. Erkek de ve Bayanlarda cinsellik hormonu diye birşey vardır ne olursa olsun hormonları engelleyemezsin doğruya doğru ama hocanın sex objesi olarak görmesi yanlış diğer açıklamayı yapsaydı sadece haklı olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 13 Mart 2016; 15:41:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Dostum sen lisede veya üniversitede bir kyz arkada?ynyn do?um günü partisine veya normal olarak evine gitmedin mi ? Hiç film izleyip eglenmediniz mi ?

Yav nasyl hemen böyle bir obje olarak görebiliyorsunuz ? Tayt giymi? olabilir sporda kadynlar giyiyor mesela hemen salyalar my akyyor ?

Erkek olmak kolay önemli olan Adam olmaktyr . Kimseye laf atmyyorum burada ama herkes kendine sahip çyksyn herkes nefsini kontrol etsin .

Rulmana tecavüz edilen bir ülkede bana gelip kadyn beni ba?tan çykardy demeyin . Ystemeyen adam ba?tan çykmaz bu kadar basit kadyn kuyruk bile sallasa sen kontrol edeceksin kendini . Evlenip aldatynca da my böyle diyeceksiniz ? Peki e?leriniz sizi aldatsa ama adam kaslyydy ve dar giysi giyiyordu kendimi tutamadym dese ne yapacaksynyz ?

ben burda obje olarak değil hormonsal olarak belirttim tabiki nefsini kontrol etmesi lazım. Erkek de ve Bayanlarda cinsellik hormonu diye birşey vardır ne olursa olsun hormonları engelleyemezsin doğruya doğru ama hocanın sex objesi olarak görmesi yanlış diğer açıklamayı yapsaydı sadece haklı olabilirdi

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Orijinalden alinti: TheCaliph_

quote:

ben burda obje olarak degil hormonsal olarak belirttim tabiki nefsini kontrol etmesi lazim. Erkek de ve Bayanlarda cinsellik hormonu diye birsey vardir ne olursa olsun hormonlari engelleyemezsin dogruya dogru ama hocanin sex objesi olarak görmesi yanlis diger açiklamayi yapsaydi sadece hakli olabilirdi

Katylyyorum obje yerine hormondan girseymi? konuya hak verirdik . Elinde olmayan bir ?ey sonuçta .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.