Şimdi Ara

TAYLAND, PATTAYA, PHUKET'E GİDECEKLER (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
7.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • singapur havayolları, önümüzdeki günlerde 19 bangkok seferini iptal edecek.
    http://www.nationmultimedia.com/breakingnews/SIA-to-cancel-19-flights-as-travellers-avoid-Bangk-30223482.html
  • önümüzdeki günlerde, bangkok suvarnabhuimi havaalanının, protestocular tarafından, işgal edilme ihtimali var.singapur havayolları ve başka iki havayolları uçuşları azaltma kararı aldı.
    http://www.bangkokpost.com/news/politics/388035/airport-mulls-plans-to-cope-with-protest-as-flights-cut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahrı -- 6 Ocak 2014; 9:21:18 >
  • Tayland Kraliyet Donanması askerlerinden muhteşem şov

http://www.youtube.com/watch?v=zBoW9NXMUj0
  • Kanks06 K kullanıcısına yanıt
    15 OCAK GIBI BANGOKA TASINDIM IS ICIN KANKS SUBAT 1 DE AY SONUNA KADAR BOSLUGUM VAR KOH SAMUI VE PUKETTE DEGERLENDIRMEYI DUSUNUYORUM DAHA ONCE 4 KERE TURISTIK AMACLA GELMISTIM DIGER ARKADASLARADA SOLUYORUM EYLENCELI VE MACERACI BI ARKADASINIZIMDIR GELECEK OLAN ARKADASLAR BANA ULASABILIRLER DAHA 10 GUN OLDU AMA INSAN TURKCE KONUSCAK BERABER TAKILCAK BIRINI ISTIYOR TAİ NUMARAM092-775-46-93 ISMIM GOKAY
  • Amazing27 A kullanıcısına yanıt
    Selam gokay
    Bangkokta durumlar bir turist icin Su anda nasil.secim ve siyasi olaylar icin gazetede gosteriler yaziyor.bilgi verirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keynkeyn28ocak

Selam gokay
    Bangkokta durumlar bir turist icin Su anda nasil.secim ve siyasi olaylar icin gazetede gosteriler yaziyor.bilgi verirmisin.

2 aylik bi surec icin olagan ustu hal ilan edildi hocam suan Bangkok'ta. Pattaya'da ki askerler dahi oraya gonderildi. O yuzden suan Bangkok ziyaret edilebilecek biyer degil malesef.
  • sadece 3 günlük fırsat;
    ist-bangkok Mahan air ile 450 euro gidiş dönüş
    pazar gününe kadar,emitt 2014 fuarına özel kampanya
    0212 343 51 13 - 14
    0212 343 58 22 - 3 hat

meraklısı için,iran havayollarıdır,gidişte ve dönüşte transfer için 3-4 saat tahranda vip salonunda misafir olursunuz.
    uçakta ve tahranda içki yoktur.

en son not;benim bu havayolları ile uçmam için bedava olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahrı

sadece 3 günlük fırsat;
    ist-bangkok Mahan air ile 450 euro gidiş dönüş
    pazar gününe kadar,emitt 2014 fuarına özel kampanya
    0212 343 51 13 - 14
    0212 343 58 22 - 3 hat

meraklısı için,iran havayollarıdır,gidişte ve dönüşte transfer için 3-4 saat tahranda vip salonunda misafir olursunuz.
    uçakta ve tahranda içki yoktur.

en son not;benim bu havayolları ile uçmam için bedava olması lazım

cihan 31/01/2014, 12:25
    S.TaylandDostları;

Sadece 1-2 Şubat’ta ve EMITT Fuarında geçerli olmak üzere
    MAHAN AIR İst>Bkk>İst (Tahran aktarmalı) gidiş dönüş
    450 € fiyat uygulamaktadır. Mart sonuna kadar seyahat tamamlanmalıdır. Sağlıcakla kalın…

cihan beyle tesadüfen,emitt'te mahan havayolları standında karşılaştık
  • Tayland Ulaştırma eski Bakanı Supoj Saplom, hakkında açılan yolsuzluk davasında mahkeme heyetinin sorduğu “2 milyon dolar parayı nasıl kazandın?” sorusuna yanıt veremedi.
    Tayland Ulusal Anti-Yolsuzluk Komisyonu yaptığı araştırmalar sonucu eski Bakan Saplom hakkında 2012 yılı Eylül ayında soruşturma başlattı. Eski bakanın Tayland bankalarındaki toplam 600 bin dolarlık hesapları donduruldu ayrıca toplam 2 milyon dolar serveti için açıklama yapması amacıyla özel yetkili mahkeme tarafından çağırılmasına karar verildi. Mahkemede Supoj Saplom’a 2 milyon doları nasıl kazandığı soruldu. Parası hakkında hiçbir kanıt sunamayan ve soruları yanıtsız bırakan eski bakanın tüm mal varlığına el konuldu. Eski Ulaştırma Bakanı’nın mal varlığı şöyle:
    * 600 bin dolar nakit para * 10 Baht değerinde altın yaklaşık (8 bin Dolar) * 1 Volkwagen Caravelle Van * 1.5 Milyon dolar değerinde evler ve arsalar.
    Yolsuzluk soruşturması aslında 12 Kasım 2011 yılında bakan Saplom kızının düğününde iken evinin soyulması ile başladı. Polise evinden 150 bin dolar paranın çalındığını söyleyen bakanın ihbarı ardından yapılan araştırmalarda hırsızlar yakalanırken paralar ele geçirildi. Ancak çalınan para bakanın dediği gibi 150 bin dolar değil 600 bin dolar olduğu belirlendi. Ayrıca altınlar da bulundu. Hırsızlar polise verdikleri ifadelerinde evde başka para valizlerinin de olduğunu ama çok ağır olduğu için taşıyamadıklarını söyledi. Özel Yetkili Mahkeme’de duruşmaya çıkan eski bakan serveti için bir belge gösteremedi ve avukatının çabalarına rağmen mahkeme heyeti 1977 yılından bu yana devlet memuru olan Supoj Saplom’un bu serveti devletten kazandığı maaşıyla biriktirebileceğine ve yurtdışında okuyan iki çocuğunun da eğitim masraflarını memur maaşı ile ödediğine inanmadı.
  • bugünde içki satışı yoktu yarın seçim var hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa2711

bugünde içki satışı yoktu yarın seçim var hayırlısı.

sevgili isa bey kardeşim, içki yasağı konusunda benden daha iyi bilirsiniz,şişe başına bir iki dolar ekstra verirseniz-- demokrasilerde çare tükenmez--
    seçimlerin de sonucu belli; .sayın yingluck gene yüzde elli civarında bir oranla birinci parti.
    tay siyaseti türk siyasetiyle, büyük ölçüde örtüşüyor.
  • sahrı S kullanıcısına yanıt
    Durum biraz farkli market ve barlarda satisi yok 2.cadde ancak bazi yerlerde benim icin sorun yok stok her zaman var:)
    bugun secimlerde az katilimdan dolayi
    ertelendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhattaHell

quote:

Selam gokay

2 aylik bi surec icin olagan ustu hal ilan edildi hocam suan Bangkok'ta. Pattaya'da ki askerler dahi oraya gonderildi. O yuzden suan Bangkok ziyaret edilebilecek biyer degil malesef.

Hocam 25 Şubatta Bangkokta olacağız. Durumda bir düzelme var mı acaba?
    Aklımın ucundan araştırmak gelmemişti sanki tropik yerler hep laylaylomdur ya. Aferim bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzm83

quote:

Orijinalden alıntı: WhattaHell

quote:

Selam gokay

Hocam 25 Şubatta Bangkokta olacağız. Durumda bir düzelme var mı acaba?
    Aklımın ucundan araştırmak gelmemişti sanki tropik yerler hep laylaylomdur ya. Aferim bana.

Bazi kesimlerde hala devam ediyor olmasi gerek. Eskisi kadar siddetli olmasada. Cunku secimde yeterli katilim saglanmadigindan dolayi iptal edildi. Bangkok'ta degilim ben suan pek televizyona erisimimde yok haberleri izleyemiyorum o yuzden. 15 gun var daha dahada dinmis olur olaylar. Zaten heryerde degil bazi kesimlerde oluyordu. Uzak durdugunuz surece pekte problem olmaz aslinda. Hani protesto varmis gidip azcik bakiyim tarzi merakli biri degilseniz sorun cikmaz.
  • mrb konuda taylanddan bahsetmişsiniz ama taylanddan başka herşeyden bahsemişsiniz bize bunun faydası yok konuya cevap veren taylanda yada filipinlerde kalan arkadaşlar daha çok bizi oranın hayat şartları ne harcarız ne kadar en ucuz nerelerde kalırız aylık ev kiraları n ekadar yemekler bunlar ilgilendiriyor ama tek bir cümle bile bulamıyorum o kadar konu gezdim güya o kadar gidip defalarca kalan kişiler yazmış güya diyorum elle tutulur tek kelime etmemişler bizene tayland kızlarının ne düşündüğünden ne söylediğinden :) bizi bizzat kendileri ilgilendiriyor ayrıca şu parayla diyenlere bir tuhaf bakıyorum 20 21 yaşında 190 lık filiz gibi türk kızları 150 200 tl iken parayla bir kızla birlikte olmak için ta dünyanın öbür ucuna gidecek mantığı anlamıyorum kimse bedava olmaz der gibi hava var sanki tayland filipinler kızları hep yolunda sıradan halk yok hepsi gece klüplerinde barlarda çalışıyor kimse kesin ev kiraalrı atıyorum orta halli bir daire diyelim 1+1 küçük bir yer hiçbir konforu olmasın şu kadar diye yazmamış yada internetli dayalı döşeli daireler şu fiyat diyen yok bizim için gerekli olanlar bunlar arkadaşlar kimsenin dinin ırkını ne düşündüğünü hayat biçimini sorgulamak niyetinde değiliz amacımız türkiyede görmediğimizyaşamadığımız şeyleri yaşamak sanki gidenler sırf oraya tarihi ve denizi için gidiyor dünyanın en güzel sahillerine ve geçmişine sahibiz amaç gezmekse malum şeyler için gidiyorlar yaşamk için yoksa türkiyede orda olan herşey var amaç sadece gezmekse :) bize bunlarla gelin mesela en ucuz daire kiraları aylık kendi yemeğimizi kendimiz yapsak en fazla ne kadar gerekir aylık karı kız sormuyorum bile ama bana parayla ters ben bir kız için kalkıp bir semtten diğerine gitmezken çünki masraflarım olacak yemek eğlence gezme vs kalkıp ta oaralara sırf gidip sonra para ile bayan arayan zihnyeti anlamıyorum hiçmi görmediniz facede bile sürüsüne bereket sen paradan haber ver :) uzun oldu kusura bakmayın ama onlarca konu okudum hala ev jkiraları hkkında fikrim bile yok bir kişi bile yazmazmı ya ucucuzu bu pahalısı bu diye biraz daha şehir ve insanlar yaşamak hakkında bilgiler verilirse sevinirim tşk iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdijle

mrb konuda taylanddan bahsetmişsiniz ama taylanddan başka herşeyden bahsemişsiniz bize bunun faydası yok konuya cevap veren taylanda yada filipinlerde kalan arkadaşlar daha çok bizi oranın hayat şartları ne harcarız ne kadar en ucuz nerelerde kalırız aylık ev kiraları n ekadar yemekler bunlar ilgilendiriyor ama tek bir cümle bile bulamıyorum o kadar konu gezdim güya o kadar gidip defalarca kalan kişiler yazmış güya diyorum elle tutulur tek kelime etmemişler bizene tayland kızlarının ne düşündüğünden ne söylediğinden :) bizi bizzat kendileri ilgilendiriyor ayrıca şu parayla diyenlere bir tuhaf bakıyorum 20 21 yaşında 190 lık filiz gibi türk kızları 150 200 tl iken parayla bir kızla birlikte olmak için ta dünyanın öbür ucuna gidecek mantığı anlamıyorum kimse bedava olmaz der gibi hava var sanki tayland filipinler kızları hep yolunda sıradan halk yok hepsi gece klüplerinde barlarda çalışıyor kimse kesin ev kiraalrı atıyorum orta halli bir daire diyelim 1+1 küçük bir yer hiçbir konforu olmasın şu kadar diye yazmamış yada internetli dayalı döşeli daireler şu fiyat diyen yok bizim için gerekli olanlar bunlar arkadaşlar kimsenin dinin ırkını ne düşündüğünü hayat biçimini sorgulamak niyetinde değiliz amacımız türkiyede görmediğimizyaşamadığımız şeyleri yaşamak sanki gidenler sırf oraya tarihi ve denizi için gidiyor dünyanın en güzel sahillerine ve geçmişine sahibiz amaç gezmekse malum şeyler için gidiyorlar yaşamk için yoksa türkiyede orda olan herşey var amaç sadece gezmekse :) bize bunlarla gelin mesela en ucuz daire kiraları aylık kendi yemeğimizi kendimiz yapsak en fazla ne kadar gerekir aylık karı kız sormuyorum bile ama bana parayla ters ben bir kız için kalkıp bir semtten diğerine gitmezken çünki masraflarım olacak yemek eğlence gezme vs kalkıp ta oaralara sırf gidip sonra para ile bayan arayan zihnyeti anlamıyorum hiçmi görmediniz facede bile sürüsüne bereket sen paradan haber ver :) uzun oldu kusura bakmayın ama onlarca konu okudum hala ev jkiraları hkkında fikrim bile yok bir kişi bile yazmazmı ya ucucuzu bu pahalısı bu diye biraz daha şehir ve insanlar yaşamak hakkında bilgiler verilirse sevinirim tşk iyi forumlar

taylandla ilgili sayfaları dikkatlice başından sonuna okuyup notlar alırsan cevapları bulacaksın.hepsinin cevapları var GEZİ TURİZM konusunda.
    buna benzer sorular soruldu ama amaç oralardaki masrafları düşürmek içindi.ilk defa gidecek, ingilizce sıfır, bir hafta kalacak arkadaşa bunları anlatmak abes. şimdi kardeşim, kaç gün kalmayı düşünüyorsun.nereleri gezmeyi düşünüyorsun.ingilizce seviyen nasıl.bütçen ne,yerel yemekleri yiyebilirmisin.gündüz 35, gece 25 derece sıcaklıkta klimasız odada kalabilirmisin.tersten akan trafikte motorsıklet kullanabilirmisin.daha daha deteylı bilgileri verirsen genel bilgi verebilirim.ama eğer birden fazla yurt dışı tecrüben yoksa-backpack değilsen, ilk sefer ya bir turla ya da arkadaşla gitmeni tavsiye ederim.biraz ülkeye, kültürüne aşina olduktan sonra gerisi kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahrı

quote:

Orijinalden alıntı: vdijle

mrb konuda taylanddan bahsetmişsiniz ama taylanddan başka herşeyden bahsemişsiniz bize bunun faydası yok konuya cevap veren taylanda yada filipinlerde kalan arkadaşlar daha çok bizi oranın hayat şartları ne harcarız ne kadar en ucuz nerelerde kalırız aylık ev kiraları n ekadar yemekler bunlar ilgilendiriyor ama tek bir cümle bile bulamıyorum o kadar konu gezdim güya o kadar gidip defalarca kalan kişiler yazmış güya diyorum elle tutulur tek kelime etmemişler bizene tayland kızlarının ne düşündüğünden ne söylediğinden :) bizi bizzat kendileri ilgilendiriyor ayrıca şu parayla diyenlere bir tuhaf bakıyorum 20 21 yaşında 190 lık filiz gibi türk kızları 150 200 tl iken parayla bir kızla birlikte olmak için ta dünyanın öbür ucuna gidecek mantığı anlamıyorum kimse bedava olmaz der gibi hava var sanki tayland filipinler kızları hep yolunda sıradan halk yok hepsi gece klüplerinde barlarda çalışıyor kimse kesin ev kiraalrı atıyorum orta halli bir daire diyelim 1+1 küçük bir yer hiçbir konforu olmasın şu kadar diye yazmamış yada internetli dayalı döşeli daireler şu fiyat diyen yok bizim için gerekli olanlar bunlar arkadaşlar kimsenin dinin ırkını ne düşündüğünü hayat biçimini sorgulamak niyetinde değiliz amacımız türkiyede görmediğimizyaşamadığımız şeyleri yaşamak sanki gidenler sırf oraya tarihi ve denizi için gidiyor dünyanın en güzel sahillerine ve geçmişine sahibiz amaç gezmekse malum şeyler için gidiyorlar yaşamk için yoksa türkiyede orda olan herşey var amaç sadece gezmekse :) bize bunlarla gelin mesela en ucuz daire kiraları aylık kendi yemeğimizi kendimiz yapsak en fazla ne kadar gerekir aylık karı kız sormuyorum bile ama bana parayla ters ben bir kız için kalkıp bir semtten diğerine gitmezken çünki masraflarım olacak yemek eğlence gezme vs kalkıp ta oaralara sırf gidip sonra para ile bayan arayan zihnyeti anlamıyorum hiçmi görmediniz facede bile sürüsüne bereket sen paradan haber ver :) uzun oldu kusura bakmayın ama onlarca konu okudum hala ev jkiraları hkkında fikrim bile yok bir kişi bile yazmazmı ya ucucuzu bu pahalısı bu diye biraz daha şehir ve insanlar yaşamak hakkında bilgiler verilirse sevinirim tşk iyi forumlar

taylandla ilgili sayfaları dikkatlice başından sonuna okuyup notlar alırsan cevapları bulacaksın.hepsinin cevapları var GEZİ TURİZM konusunda.
    buna benzer sorular soruldu ama amaç oralardaki masrafları düşürmek içindi.ilk defa gidecek, ingilizce sıfır, bir hafta kalacak arkadaşa bunları anlatmak abes. şimdi kardeşim, kaç gün kalmayı düşünüyorsun.nereleri gezmeyi düşünüyorsun.ingilizce seviyen nasıl.bütçen ne,yerel yemekleri yiyebilirmisin.gündüz 35, gece 25 derece sıcaklıkta klimasız odada kalabilirmisin.tersten akan trafikte motorsıklet kullanabilirmisin.daha daha deteylı bilgileri verirsen genel bilgi verebilirim.ama eğer birden fazla yurt dışı tecrüben yoksa-backpack değilsen, ilk sefer ya bir turla ya da arkadaşla gitmeni tavsiye ederim.biraz ülkeye, kültürüne aşina olduktan sonra gerisi kolay.

tşk hocam tabiki sorularımvar mesela merak ettiğim en ucuz ev kiraları ve yaşaniliir orta vadede ev kiraları ne kadar lüxe kaçmadan internet fiyatları olsun aylık elektrik su masrafları klimada dahil kalınmaz tabi hadi sıcak su olmasa hava sıcak idare ederiz ama o sıcakta klimasız kalınmaz hocam kendi yemeğimizi kendimiz yapsak daha ucuza gelir diye düşünüyorum sizce masrafları en aza indirgesek ucuz yolu bir ev kiralasak yemek işini kendimiz halletsek dışardan hazır yemesek gece hayatı olsun günlük hayatın çinde olsun harcamalarımıza dikkat etsek minimum ne ayda ne kadar para olması lazım hocam yada ne kadara malolur bize yanıtlarsanız seviniirm hocam iyi forumlar
  • daha önceki sorulara cevap verirsen daha sağlıklı cevap verebilirim
  • hocam daha kolayı var aylık 1500 tl gelirim var diyelim yetermi yada ne kadar kazanmak gerekir filipinlerde yaşayabilmek için siz aylık ne kadar harcamanız oluyor otel demiyorum ev kirası olarak soruyorum haliyle otelde falan kalmak hazır dışardan yemek maliyeti arttırır kendi evimizde yemek yapsak klimasız ortamda sıcakta tabiki kalınmaz orta vadede daitre kiralasak çok lüx olmasada idare edecek kadar 1+1 bile olabilir sonuçta tek kişi kalınacak extra masrafımız olmasa harcamalarımzıı en aza indirgesek ne kadar paramız olsa geçiniriz orda kalan biri olarak hayırlı forumlar
  • bir arkadaşım, taylı arkadaşının türkiyeye nasıl gelebileceğini, vize konularını sormuş;
    tay vatandaşları türkiyede vizesiz,30 gün girip kalabiliyor.ondan sonra her 29-30 günde bir giriş çıkış yaparak, 365 gün (bir yıl) içinde toplam altı ay kalabiliyor, aynı şartlar biz türkler için de taylandda geçerli--mütekabiliyet esası--
    eğer misafiriniz bir aydan fazla kalacaksa,ayda bir uçakla gürcistan, kuzeykıbrısa giriş çıkış yapabilir, kıbrısa giriş çıkış yapacaksa pasaportuna kaşe vurdurmasın, yoksa yunanistana kesinlikle giremiyor veya marmaris, bodrum,çeşme, kuşadası veya ayvalıktan günübirlik veya bir kaç gün kalarak yunan ege adalarına giriş çıkış yaparak süreyi uzatabilir.türkler için de yunan adalarını bir iki günlük ziyaretlerde limanda vize alıyorsun pasaportunu tekne firmasına bir kaç gün evvel 60 euro ile birlikte veriyorsun.limanda vize alabiliyorsun, maksimum kalış süresi iki haftaydı galiba.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.