Şimdi Ara

TAYLAND, PATTAYA, PHUKET'E GİDECEKLER (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
7.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüştüğüm thaili bi kız arkadaşım var. ona "honey" diye hitap ediyorum. kelimeyi benim kullandığım amaç belli fakat sıvı işini şimdi öğrendim. kız pattayalı değil bangkoklu acaba sıvı olayından haberi olmama durumu olabilir mi :)
  • honeyin katı veya sıvı hiç bir şeyle ilgisi yok,bizdeki canım, aşkım gibi gavurca balım demek.sıvıyı bir DH li kardeşim uydurdu, istersen yersin, istemezsen yemezsin.
    taylar tee rak (okunuşu tii lak ) aşkım demek
    https://www.google.com.tr/search?q=tilac+bar+bangkok&oq=tilac+bar&aqs=chrome.1.69i57j0l5.17236j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8
  • fxxx kullanıcısına yanıt
    üzgünüm ama teziniz bilirkişiler tarafından çürütüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

" Pattaya' da, No Money No Funny " sözü olduğunu söyleyen BİLMEZ kişi kimse gidip öğrensin.

Para yoksa eğlence yok sözü Pattaya' ya ait değildir.

Para yoksa, bal yok sözü Pattaya' ya aittir. Kızın balını ister yalarsın ister yalamazsın, o da sana kalmıştır.
  • Tartistiginiz seye bakin arkadas, no money no funny pattayada kullanilmaz. Pattaya'da kullanilan no money no honeydir ama onunda siviyla miviyla alakasi yok. Para yoksa vermem demek o kadar. Bunu googledan da kontrol edebilirdiniz, forum ortaminda tartismaniz gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhattaHell

Tartistiginiz seye bakin arkadas, no money no funny pattayada kullanilmaz. Pattaya'da kullanilan no money no honeydir ama onunda siviyla miviyla alakasi yok. Para yoksa vermem demek o kadar. Bunu googledan da kontrol edebilirdiniz, forum ortaminda tartismaniz gereksiz.

+1
    tezim dogru cıktı demedim tezin yanlış cıktı dedim cunku sıvıyla mıvıyla alakası yokmuş yazdıklarımı dogru oku sonra öfkeni kus
    herşeye ragmen benim sloganım "no money no funny"
  • Tartışılan konuya bak, abidik gubidik.

Pattaya' da Para yoksa eğlence yok sloganı yok diyoruz. Hayır var diyorlar.

Adam ne demiş başta. O honey değil, Funny demiş.

Biz ne demişiz, Hayır funny değil Honey demişiz.

O slogan için tutup fotoğraf yüklemiş birisi. Yüklediğin fotoğraf Portekiz fotoğrafı diyoruz, hayıır Pattaya diyor .

Bi gidin beaa.

FUNNY değil HONEY.

Gidince bir bakkala sorun bari de öğretsin.
  • arkadaşlar, önümüzdeki bir hafta, on günlük pattaya hava durumunu bu linkden izleyebilirsiniz.
    http://tr.euronews.com/hava/asya/tayland/pattaya/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxxx

quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

" Pattaya' da, No Money No Funny " sözü olduğunu söyleyen BİLMEZ kişi kimse gidip öğrensin.

Para yoksa eğlence yok sözü Pattaya' ya ait değildir.

Para yoksa, bal yok sözü Pattaya' ya aittir. Kızın balını ister yalarsın ister yalamazsın, o da sana kalmıştır.

bal derken kIzin zevk sivisimi ?fransiz kaldim fx demisse emin olun dogrudur.

• sevgili serkan,
    boş muhabbet,
    bence bu konuda bütün okuduklarını resetle
    biraz gaz ver,bana.
    ukalaklıklarım devam edecek

bildiğim tek şey, hiç bir şey bilmediğim.
  • phuket'in önümüzdeki 10 günlük hava durumunu buradan izleyebilirsiniz.her gün güncellenir.
    http://tr.euronews.com/hava/asya/tayland/phuket/
  • Aklıma gelmişken plajlardaki seyyar saticilardan algida magnum benzeri şeyler almayın.kesin hasta olursunuz.malum gıdalar, dondurulup çözülürse, bir dahaki dondurulmalarindan sonra bakteri üretiyorlar.en hafifi ile isilik , allerji belirtileri gösterir bunyeniz.deneme ile sabittir. çok canınız istiyorsa plajdan çıkıp iki üç dakikalık mesafede mutlaka bir, seven veya family vardır. Oradan alın.(phuket patongdaki plajdan bahsediyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: sahrı

Aklıma gelmişken plajlardaki seyyar saticilardan algida magnum benzeri şeyler almayın.kesin hasta olursunuz.malum gıdalar, dondurulup çözülürse, bir dahaki dondurulmalarindan sonra bakteri üretiyorlar.en hafifi ile isilik , allerji belirtileri gösterir bunyeniz.deneme ile sabittir. çok canınız istiyorsa plajdan çıkıp iki üç dakikalık mesafede mutlaka bir, seven veya family vardır. Oradan alın.(phuket patongdaki plajdan bahsediyorum)

abi bu uyarını önceden yapsaydın keşke samed adasına gittik oradan 2 tane algida aldım seyyar satıcıdan.. gogus bölgemde ısilik tarzı seyler çıktı sanırım ondandı.. hay allah... yeni geçiyor daha...
    ok honey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Aklıma gelmişken plajlardaki seyyar saticilardan algida magnum benzeri şeyler almayın.kesin hasta olursunuz.malum gıdalar, dondurulup çözülürse, bir dahaki dondurulmalarindan sonra bakteri üretiyorlar.en hafifi ile isilik , allerji belirtileri gösterir bunyeniz.deneme ile sabittir. çok canınız istiyorsa plajdan çıkıp iki üç dakikalık mesafede mutlaka bir, seven veya family vardır. Oradan alın.(phuket patongdaki plajdan bahsediyorum)

abi bu uyarını önceden yapsaydın keşke samed adasına gittik oradan 2 tane algida aldım seyyar satıcıdan.. gogus bölgemde ısilik tarzı seyler çıktı sanırım ondandı.. hay allah... yeni geçiyor daha...

bunaklığıma ver serkancığım, aklima geleni yazıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

bunaklığıma ver serkancığım, aklima geleni yazıyorum

estafurullah abi sen bizim bilgi kaynagimizsin..senin duygu ve dusuncelerine sonsuz saygim var.

• LONG LİVE THE KİNG
  • bu gün kral'ın doğum günü, aynı zamanda tayland' da babalar günü olarak kutlanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.