Şimdi Ara

TAYLAND, PATTAYA, PHUKET'E GİDECEKLER (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
7.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şımart beni serkancığım:))
    mümkünse, dışarda içeceklerinize buz koydurmayın. buzlar, buz fabrikasında, bizim bildiğimiz musluk suyundan imal edilir ve plastik çuvallarda, sağa sola atılarak taşınır.
    gerçi biz türküz bize bir şey olmaz ama........
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahrı

şımart beni serkancığım:))
    mümkünse, dışarda içeceklerinize buz koydurmayın. buzlar, buz fabrikasında, bizim bildiğimiz musluk suyundan imal edilir ve plastik çuvallarda, sağa sola atılarak taşınır.
    gerçi biz türküz bize bir şey olmaz ama........

gerçekler abi... buzları evet gordum bir gun uyumadık hıc patong da sabahladık sabah yuruyus yaparken disco cıkısı . arabalar yanasıyordu ıcerlerınde buzlar dolu kesıp kesıp verıyorlardı.. dedigin dogru musluk suyu.. ben dus alırken bile dıkkat ettım ne olur olmaz ama algıda dondurmada nasıl tongaya dustum anlamıyorum samed adasında...abi şimdi uygun fiyatlı bilet kolluyorum direk phuket aktarmalı mecburen.....
  • phukette bangla da hollywood diskoda biri giriş diğeri biraz daha içerde iki bölüm var, ikinci bölümde VİP kısmına terlik, sandalet vs ile almıyorlar,burnu kapalı bir şey lazım.alışkanlık galiba, tiger her daim, benim bir numaram.
  • quote:

phukette bangla da hollywood diskoda biri giriş diğeri biraz daha içerde iki bölüm var, ikinci bölümde VİP kısmına terlik, sandalet vs ile almıyorlar,burnu kapalı bir şey lazım.alışkanlık galiba, tiger her daim, benim bir numaram.

hollywood a gitmedim abi hata ettim sanirim vip mi daha iyi yoksa diger taraf mi holly i bilmem ama tiger kalbimde baska

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de tiger'ciyim.alırım biramı. çıkarım balkona.iki üç saat takılır, çıkarım.
    aklında bulunsun, tiger'de olaki kola istersen mutlaka kutu veya şişe iste.yoksa sişeyi açıp bardağa boşaltıyor, dibinde kalanı başka bardağagerçi resimlerde gördüğüm kadarıyla sen viskicisin, sana kola litrelik açılmamış şişede geliyor.ekstradan kola istersen şişe iste veya bardan kendin al.
  • bir de banglanın tam karşısında tiger'e 50 mesafede tai pan var orayı da tutarım, sebebi müşterilerin yaş ortalaması 75, orada kendimi 25 yaşında gibi hissediyorum
  • quote:

ben de tiger'ciyim.alırım biramı. çıkarım balkona.iki üç saat takılır, çıkarım.
    aklında bulunsun, tiger'de olaki kola istersen mutlaka kutu veya şişe iste.yoksa sişeyi açıp bardağa boşaltıyor, dibinde kalanı başka bardağagerçi resimlerde gördüğüm kadarıyla sen viskicisin, sana kola litrelik açılmamış şişede geliyor.ekstradan kola istersen şişe iste veya bardan kendin al.

abi bana 1ltlik geliodu 300 baht colanin fiyati abi kanim kayniyor tiger diyince 33 yasindayim ben hic boyle olmadim of of diyorum ucuz bilet bakiyorum abi aklinda olsun phuket varis.. yada uygun olursa bangkok ordan ara ucus

• eğer yüzde yirmibeş iskontolu bulabilirsen thy ile kuala lumpur 1550 civarına geliyor.oradan phukete çok sık uçak var bayağı ucuz.ilk uçuş tarihinden 12 ay içinde 40 bin mili tamamlıyabilirsen--ki bu dört gidiş geliş bir gidiş'e denk geliyor--cip salonundan faydalanan elite kartı sahibi oluyorsun.bu kartla uçuşuna 12 saat kala dünyanın her tarafındaki star alliance salonlarından ücretsiz faydalanabiliyorsun.bankoların açılmasını beklemeden, özel bankodan, bagajlarını verip cip salonunda yemeğini yiyip içkini içebiliyorsun.millerin elli bini bulduğunda da 650-700 lira vergileri ödeyerek, mil karşılığı uçabiliyorsun.yanlız millerle alınan biletlerden mil kazanamıyorsun.eğer thy ile phukete singapur üzerinden gidersen beş gidiş dönüşte elli bin mili tamamlarsın
  • quote:

eğer yüzde yirmibeş iskontolu bulabilirsen thy ile kuala lumpur 1550 civarına geliyor.oradan phukete çok sık uçak var bayağı ucuz.ilk uçuş tarihinden 12 ay içinde 40 bin mili tamamlıyabilirsen--ki bu dört gidiş geliş bir gidiş'e denk geliyor--cip salonundan faydalanan elite kartı sahibi oluyorsun.bu kartla uçuşuna 12 saat kala dünyanın her tarafındaki star alliance salonlarından ücretsiz faydalanabiliyorsun.bankoların açılmasını beklemeden, özel bankodan, bagajlarını verip cip salonunda yemeğini yiyip içkini içebiliyorsun.millerin elli bini bulduğunda da 650-700 lira vergileri ödeyerek, mil karşılığı uçabiliyorsun.yanlız millerle alınan biletlerden mil kazanamıyorsun.eğer thy ile phukete singapur üzerinden gidersen beş gidiş dönüşte elli bin mili tamamlarsın

abi iyi pazarlar.. birsey sorucam bu mil kazandıran kartlardan suan ıcın en avantajlı hangısı gecensene maximiles ile bedava uctum ama oranları dusurduler.. bir cazibesi kalmadı gibi.. sence suan ıcın hangı banka en cok mıl verıyor hangisi cömert.. :) abi sen gelmeyi düşünmüyormusun o taraflara..
  • adios diye biliyorum, ama bu konuda bana güvenme üç yıldır bu işlere takılmıyorum, sevgili serkan.zamanında epey bilet aldım garantiden,bir finansdan bir de akbankden aldım.ama şu anki durumu emin ol bilmiyorum.
    memlekete gitme konusu da KISMET diyorum.
  • garantinin puanlarıyla bilet alırsan, uçuş mili kazanamıyorsun, bunun nakit değeri de 350-400 lira yaklaşık
  • quote:

adios diye biliyorum, ama bu konuda bana güvenme üç yıldır bu işlere takılmıyorum, sevgili serkan.zamanında epey bilet aldım garantiden,bir finansdan bir de akbankden aldım.ama şu anki durumu emin ol bilmiyorum.
    memlekete gitme konusu da KISMET diyorum.

cevabin icin tesekkur ederim abi guncel bilgi bulmam lazim dedigin gibi.simdiden basliyimda bare bir bedava biletimiz olur..

• quote:

garantinin puanlarıyla bilet alırsan, uçuş mili kazanamıyorsun, bunun nakit değeri de 350-400 lira yaklaşık

kendı söyledığimi kendım anlamadım
    bıraz açayım
    ortalama gıdıs dönus bılet 22oo lıra
    ücretlı bılet alırsan bes gıdıs dönüste kazandıgın 5o bın mılle 7oo lıra gıbı bır vergı ödeyıq gıdıs dönus bıletı alabılıyorsun
    22oo eksı 7oo esıttır 15oo bu bılet malıyetı böl bese 3oo lıra--bes gıdıs dönüs uçusta bılet hakkı kazanabılıyorsun--
    söylemek ıstedıgım ucuz bılet alırken eger 4oo lıra ve ustu avantajın yoksa ucretlı bılet al derım
    uçustan toqladıgın mıl quanlar ıle alacagın elıt kart da cabası
    farketmısınızdır klavyemın sag tarafı sızlere ömur
  • Konu içeriğinde yaşayabileceğiniz olası problemler için, şikayet butonunu kullanmayı unutmayınız. Sizlere yardımcı olabilmek için buradayız.
  • quote:

türkün türkten başka düşmanı yoktur
    http://www.posta.com.tr/dunya/HaberDetay/Tayland-da-Turk-Turk-u-soydu.htm?ArticleID=208897

Bu haber tv3 tayland haber kanalina da cikmıştır
  • Pattaya Polisi

• bu ne saçma haber böyle biri 800 dolar diğeri de 1500 doları hırsızlara göstermiş.bu parayı çaldıran lar salakmış herhalde paranın hepsini ne diye göstermişler onu bırak tanımadığın birine cebindeki parayı nediye gösteriyon............
  • Tayland'a gitmeyi çok istiyorum ama bir türlü olmadı. Tayland'a gidiyorum diye yola çıktım. Singapur'a gittim. Şimdi de Amerika'dayım. Bakalım sonunda Tayland'a ulaşabilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Tayland'a gitmeyi çok istiyorum ama bir türlü olmadı. Tayland'a gidiyorum diye yola çıktım. Singapur'a gittim. Şimdi de Amerika'dayım. Bakalım sonunda Tayland'a ulaşabilecek miyim?

ahaha harıka bir cümle.. yazılarınızı merakla beklıyoruz..lutfen paylasın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.